Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
26.9.14 14:58
@kozisek píše:
to má kamarádka, je z toho nešťastná :? já mám na tohle „štěstí“, osmnáct kilo nahoře, dole je všechno a ani čárečka na břiše

Tak to se máš..Já bych potřebovala dolů ještě aspoň 8 kg..Nebo radši 10 :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59395
26.9.14 15:44

@kozisek a to jsme vždy přibrala spíš málo ale břicho vždy mega no navíc císař takže jsem byla na operaci a jen převis přes tři kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.9.14 15:48
@Markéta80 píše:
@kozisek a to jsme vždy přibrala spíš málo ale břicho vždy mega no navíc císař takže jsem byla na operaci a jen převis přes tři kila :mrgreen:

tý jo, tak to je pak váha navíc, fakt nezávidím, opravdu si ve svém věku nemůžu stěžovat a přitom moje mamka má břicho samou strii a rodila po dvacítce, přibrala pár kil. Mě to ani nikdo nechtěl věřit, že mám nahoře tolik, ale břicho drželo dobře. Je to nepříjemné, také bych řešila, ne, že bych pupek vystavovala, ale kamarádka už mi říkala, že jí to vadí už i v práci na zahradě, že se tam ten lalok „narve“ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.9.14 15:52

@kozisek právě ten převis ani nebyl kam dát o ale měla bych jít a reoperaci a nějak se na to vnitřně necítit, blbě se to hojila, několik týdnů nic nezvedat pak se mě otevřelo břicho to teprve bylo psycho. Manžel od té doby že prý mě zná už i zevnitř :mrgreen: a ještě ten velký rozestup svalů :?, u prvního 8kg, u prostředního 9 a u malý 11kg ;) ale břicho teda tomu neodpovídalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.9.14 15:55
@Markéta80 píše:
@kozisek právě ten převis ani nebyl kam dát o ale měla bych jít a reoperaci a nějak se na to vnitřně necítit, blbě se to hojila, několik týdnů nic nezvedat pak se mě otevřelo břicho to teprve bylo psycho. Manžel od té doby že prý mě zná už i zevnitř :mrgreen: a ještě ten velký rozestup svalů :?, u prvního 8kg, u prostředního 9 a u malý 11kg ;) ale břicho teda tomu neodpovídalo :mrgreen:

s tím rozestupem je to prý blbé, to jak se „nezatáhne“, tak s tím jsou problémy. Fakt nemám zkušenost, ale chápu, že tohle potrápí hodně. Cvičíš? nebo asi potom by to chtělo, prý tyhle svaly se pak rády vrací, i když je to operované :think: jóga, pilates? možná něco na ten způsob :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 17:05
@pet-ka píše:
Ahoj, vy tu kritizujete lidi, ze jim posilaj nenavistne dopisy.. ja osobne je taky obdivuji 6deti a z toho 5 stejne starych je opravdu mazec, znamy bydli v panelaku s nimi tak to vidi zase z te druhe strany.. planuje ze se prestehuje protoze si neumi predstavit co z tech deti vyroste, coz naprosto chapu.. o starsiho syna se uz maminka moc nezajima.. verim, ze kdyby meli jen dve deti ze z nich vyrostou slusny lidi.. ale takhle? jak dobre vychovat 5 stejne starych deti? nemuze jim venovat tolik casu kolik potrebuji :nevim: no a myslim si ze vetsine lidem co je urazi vadi hlavne to ze bilym ctyrcatum se takove popularity a vseho nedostalo.. a taky byli v republice a i ctyrcata jsou prece mazec ne? dva kocarky pro dvojcata, 4 autosedacky, nemluve o tom do jakeho auto 4 autosedacky narvou.. 4 postylky, vsechno 4× a jakou dostali podporu od statu, nebo sponzoru? nerikam ze znam rodinu ctyrcat nevim co oni dostali nebo nedostali, ale tolik co patercata urcite ne.. :nevim:

Kdyby jste tuto diskuzi četla, tak by jste také věděla co čtyřčata dostaly a že toho bylo daleko více než dostaly paterčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.9.14 17:17
@BAZÁREK ANGIE píše:
Kdyby jste tuto diskuzi četla, tak by jste také věděla co čtyřčata dostaly a že toho bylo daleko více než dostaly paterčata.

Vážně? Vy do rozpočtu obou rodin tak přesně vidíte? Nebo na porovnání obou rodin snad existují nějaké tabulky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 17:23
@Cosmos píše:
Vážně? Vy do rozpočtu obou rodin tak přesně vidíte? Nebo na porovnání obou rodin snad existují nějaké tabulky? :think:

Ono nejde vše nacpat do tabulek, ani vše PŘESNĚ vědět jak je známo, všichni vycházíme pouze z toho, co nám média poskytnou -tedy alespoň já. Takže podle těchto zpráv je to tak jak jsem psala, jinak pokud chcete přesné, detailní informace o každé koruně, obraťte se přímo na zmiňované rodiny. A to jestli jedni dnebo druzí dostali něco o čem nebylo nikde psáno, mě absolutně nezajímá, vycházím z informací, které byly PUBLIKOVANÉ. Já tady slovíčkařit nebudu :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
26.9.14 18:52
@pet-ka píše: … no a myslim si ze vetsine lidem co je urazi vadi hlavne to ze bilym ctyrcatum se takove popularity a vseho nedostalo.. a taky byli v republice a i ctyrcata jsou prece mazec ne? dva kocarky pro dvojcata, 4 autosedacky, nemluve o tom do jakeho auto 4 autosedacky narvou.. 4 postylky, vsechno 4× a jakou dostali podporu od statu, nebo sponzoru? nerikam ze znam rodinu ctyrcat nevim co oni dostali nebo nedostali, ale tolik co patercata urcite ne.. :nevim:

tohle jsou tak strašné hemzy :zed: a nejsi tu jediná je vás tady takových víc. Čtyřčatům se přece také dostalo pozornosti i podpory ze strany státu i veřejnosti. Nikdo z nás neví, kdo kolik ve skutečnosti dostal a je to přece úplně jedno, i kdyby toho náhodou paterčata dostala více, tak teď je úplně jiná doba, když se stane něco výjimečného, je toho plný internet, člověk se té informaci nevyhne, leda že by bydlel někde na samotě u lesa bez jakékoli elektroniky, takže se logicky najde i víc lidí, kteří pomohou. Navíc přirozeně počatá paterčata je opravdu zázrak přírody, něco naprosto výjimečného. Jestli tady narážíš na to, že paterčata něco dostlala, protože jde o romskou rodinu, tak ti garantuji, že kdyby to nebyli Romové, určitě by toho dostali mnohem více, protože by se na nich firmy chtěly zviditelnit, teď se všichni bojí, že by dopadli jako ta paní, co jim darovala kočárky a nechtějí si dělat negativní reklamu. A ještě poslední věc - i kdyby byla paterčata historicky první rodinou, co kdy od státu a veřejnosti něco dostala, tak co? Buďme rádi, že se společnost posunuje dál, závistivců a nenechavců ubývá a přibývá lidí, kteří chtějí pomoci, když mohou. Každý ať přispěje na to, na co uzná za vhodné. Já jsem také nedávno posílala peníze na podporu paní, jejíž příběh mě chytl za srdce, po nehodě zůstala upoutaná na lůžko, tak aby ji rodina mohla mít u sebe doma. Pokud by to každý bral jako ty, tak by mi teď mohly začít psát všechny ostatní rodiny, kterým se něco stalo, a vyčítat mi, jak to, že jsem přispěla zrovna téhle paní, když támhle ti jsou na tom ještě hůře, protože mají menší byt nebo co já vím… proboha vzpamatujte se už. Buďte rádi, že vás tento „zázrak“ nepotkal a važte si, že jste v situaci, ve které se dokážete postarat sami o sebe - a možná, kdybychom si vás tu jednu po druhé rozebrali, tak zjistíme, že to taky tak úplně pravda nebude…Protože jinak nechápu, proč musíte stále hledět ostatním do talíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.14 18:56

Mně matka těch dětí není sympatická :nevim: nijak to nesouvisí s tím, že bych jí něco nepřála, já bych paterčata nechtěla ani za milion, a zase tolik toho nedostala, ale prostě mi přijde neskromná. Vadilo mi, jak mluvila o těch chůvách, co se testovaly. Jak chtěla, aby to dělala její matka, placeně. A jak jimi skrytě opovrhovala. To mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.9.14 19:02
@terinka4444 píše:
Mně matka těch dětí není sympatická :nevim: nijak to nesouvisí s tím, že bych jí něco nepřála, já bych paterčata nechtěla ani za milion, a zase tolik toho nedostala, ale prostě mi přijde neskromná. Vadilo mi, jak mluvila o těch chůvách, co se testovaly. Jak chtěla, aby to dělala její matka, placeně. A jak jimi skrytě opovrhovala. To mi vadilo.

Já to tak nejdřív taky viděla, ale ono jde hlavně o to, že jsou tam ty chůvy fakt k ničemu. Půlku věcí dělají špatně a nic nesmí samy - ani být v místnosti s miminky bez Saši. To by tě to taky štvalo a chtěla bys raději příspěvek pro svou mámu, která ti pomáhá a může pomáhat mnohem víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.14 19:05
Jenže já viděla už ten díl z té porodnice, to ještě nikdo nevěděl, ta mimina byla teprve na intermediáru a ona už chtěla příspěvek pro matku a rozčilovala se, proč to nemůže dělat placeně matka. Tak to to ta nepracující matka může dělat zdarma, ne? A vadilo mi, místo aby se snažila a byla ráda ta si spíš hrála na paní, která je jejich velitelem. Prostě mi ten její přístup k těm chůvám těžce vadil.
@Litta píše:
Já to tak nejdřív taky viděla, ale ono jde hlavně o to, že jsou tam ty chůvy fakt k ničemu. Půlku věcí dělají špatně a nic nesmí samy - ani být v místnosti s miminky bez Saši. To by tě to taky štvalo a chtěla bys raději příspěvek pro svou mámu, která ti pomáhá a může pomáhat mnohem víc!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
26.9.14 19:08

@barca77 Krásně napsané :potlesk: :potlesk:

Jinak mrkla jsem na ten dokument o čtyřčatech a je fakt suprovej! Hlavně se mi líbiliy ty staré záběry, ty kočárky, a jak byly ty mimča naskládaný vedle sebe v těch starých dřevěných židličkách, no bomba :lol: a jak postupně rostly a nakonec jak jsou dospělí, a kolikrát jsem se fakt nasmála :D U té druhé rodiny byly taky super záběry jak to u nich vypadá, dobrej dokument ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
26.9.14 19:14

@barca77 souhlas.
Mně je vcelku fuk, co dostaly paterčata nebo čtyřčata, jsem ráda, že tyhle rodiny něco dostanou, protože to musí být strašnej nápor.
Nechtěla bych mít tolik dětí naráz, ani kdyby mě sponzoroval Microsoft nebo kdo…A taky mě nežere, že jsou to cikáni a něco dostávají, nebo snad natahují ruce 8) i kdyby byli bílý jak sníh, tak jim kdekdo štědrej dá sponzorské dary taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.9.14 19:22
@karwen píše:
@barca77 Krásně napsané :potlesk: :potlesk:Jinak mrkla jsem na ten dokument o čtyřčatech a je fakt suprovej! Hlavně se mi líbiliy ty staré záběry, ty kočárky, a jak byly ty mimča naskládaný vedle sebe v těch starých dřevěných židličkách, no bomba :lol: a jak postupně rostly a nakonec jak jsou dospělí, a kolikrát jsem se fakt nasmála :D U té druhé rodiny byly taky super záběry jak to u nich vypadá, dobrej dokument ;)

že jo..Ten kočárek byl bezvadný..I potom ten lavičkový, to mě fakt pobavilo..Bylo zajímavé to vidět a slyšet, jak to bylo,,tenkrát"..I když mě přišlo, že se toho moc za tu dobu nezměnilo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!