Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
29.11.21 16:37

@Mango_Lassi :palec: Já živím celou rodinu. Nema problema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
29.11.21 17:23
@divine woman píše:
@bigl :mrgreen: jsem si taky zavzpomínala. A zoufalka ještě dobrý, většinou se zmohli jen na ty našrot. Ani zoufalky jim nedaly.

JJ, to byly ty zoufalky našrot, ty jsem myslela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.11.21 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
29.11.21 17:30
@zoidberg píše:
A proč by to dělal? Třeba to zjistil až na místě, že nic jíst nechce. To to bude rušit, nebo nějak zoufale okecávat? Prostě usoudil, že tam nechce nic sníst, to nic nemění na původním plánu. Mi se to stává i několikrát do týdne (chodím do restaurace velmi často) a nikdy v tom nikdo neviděl problém. Jen tady se z toho dělá úplné faux pas.

Nebyl by v tom žádný problém, že chlap nejí, já bych si taky normálně dala i bez něho, mít hlad. Ale tady pan Kolenovrt, co už předem avizuje a vyjasňuje, jak se bude všecko platit fifty fifty, aby náhodou nepropadla zoufalé naději, že by někdy něco mohl zatáhnout on a po haurském zaplacení čaje už zas radši předem upozorňuje, že příště už je to bohužel (nebo pro něj naštěstí) na ní, bo on už má, co se týká haurování, splněno, by mě taky donutil si nic nedat, neb tento typ ti to bude vyčítat ještě na smrtelném loži. Žes tam onehdá, na tom prvním rande, prožrala jeho stováka.
Ale já bych s ním skončila už při tom jeho plánování, jak to s tím placením bude, do té hospody by mě nikdo nedostal. A to říkám z pozice té, co nemá problém to placení občas otočit, ale toto fakt nee. Bych se styděla i za něho, trapáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.11.21 20:20

Zakladatelka už se nevyjádřila.

• Citovat
  • Upravit
1238
29.11.21 20:20
@bigl píše:
Vždycky někde za rohem klátili podobnou zoufalku a slintali po těch, co nikdy nemohli mít. ;)

U nás se říkávalo „ohnout zlobra u popelnic.” Znamenalo to přesně tohle 😀 Udělat si chutě na místní nedostupnou krásku a pak po deseti panácích ukecat na jedno číslo aspoň nějakou místní zoufalku.

K tématu: přiznám se, že už jsem moc stará na to, abych někde seděla hladová o jednom čaji dvě hodiny. Na rovinu bych dotyčnému řekla, že jsem se domnívala, že jdeme do večeři, že chápu, že nemá hlad, ale já ho mám a tudíž si alespoň něco malého dám. A vyřešila bych to buď polévkou nebo nějakým salátem. Připravena si to za sebe zaplatit, samozřejmě, pokud by se to pro dotyčného ukázalo jako zásadní gamechanger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.11.21 20:23
@Andante píše:
U nás se říkávalo „ohnout zlobra u popelnic.” Znamenalo to přesně tohle 😀 Udělat si chutě na místní nedostupnou krásku a pak po deseti panácích ukecat na jedno číslo aspoň nějakou místní zoufalku.K tématu: přiznám se, že už jsem moc stará na to, abych někde seděla hladová o jednom čaji dvě hodiny. Na rovinu bych dotyčnému řekla, že jsem se domnívala, že jdeme do večeři, že chápu, že nemá hlad, ale já ho mám a tudíž si alespoň něco malého dám. A vyřešila bych to buď polévkou nebo nějakým salátem. Připravena si to za sebe zaplatit, samozřejmě, pokud by se to pro dotyčného ukázalo jako zásadní gamechanger.

Kamarád říká své ženě Zlobra. Dodnes jsem nechápala proč. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.11.21 20:26

Ještě jsem si jednou přečetla úvodní příspěvek, který je k pláči, ale to, jak mu zakladatelka na konci po placení čaje řekla, že to platit nemusel, že děkuje, tak to mi přišlo k smíchu.

• Citovat
  • Upravit
1238
@Klopotkova píše:
Kamarád říká své ženě Zlobra. Dodnes jsem nechápala proč. :mrgreen:

Tak teď jsem něco propálila 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
@Andante píše:
U nás se říkávalo „ohnout zlobra u popelnic.” Znamenalo to přesně tohle 😀 Udělat si chutě na místní nedostupnou krásku a pak po deseti panácích ukecat na jedno číslo aspoň nějakou místní zoufalku.K tématu: přiznám se, že už jsem moc stará na to, abych někde seděla hladová o jednom čaji dvě hodiny. Na rovinu bych dotyčnému řekla, že jsem se domnívala, že jdeme do večeři, že chápu, že nemá hlad, ale já ho mám a tudíž si alespoň něco malého dám. A vyřešila bych to buď polévkou nebo nějakým salátem. Připravena si to za sebe zaplatit, samozřejmě, pokud by se to pro dotyčného ukázalo jako zásadní gamechanger.

Takže ten, kdo ohnul zlobra, si aspoň zašu. kal, na rozdíl od zoufalců, co dělali frontu ocásků té nedostupné místní krásce, nechali se od ní tahat za nos a nakonec šli spát domů s tvrdým :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25897
29.11.21 20:36

@Kutil Tom Na ohýbáni zlobra musí být dobrý žaludek. To nemá každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
29.11.21 20:41
@divine woman píše:
@Kutil Tom Na ohýbáni zlobra musí být dobrý žaludek. To nemá každý.

Přesně tak, to bylo fakt jen pro fajnšmekry. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.11.21 22:58
@Nikolxx píše:
To jsem použila špatné slovo, místo normální bych použila „méně komplikovaný“.A bylo to myšleno v kontextu, že větší jistotu mám, když se nevyspím s muzem hned na druhem rande ale až třeba na čtvrtém - pokud jsem člověk, který chce spát s lidmi, se kterými chce mít i vztah.

Ok, tohle samozřejmě nerozporuju, každý to má nastaveno nějak.
Mě tam právě iritovalo to slovo „normální“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.11.21 07:41

Jak ten úvodní příspěvek čtu znovu,
také mi přijde důležitá ta věta,.že jsi mu (za zaplacení čaje) samozřejmě poděkovala a řekla, že to platit nemusel.

No nezob se na mě, ale tímhle se shazujes sama.
On za tebe zdeka útratu 70kc místo večeře a ty nu ještě řekneš, že to nemusel platit?
Ani náhodou bych ho na večeři nepozvala, jak o tom můžeš uvažovat?
Už teď ti bliká v hlavě červená, vykasli se na to.
Souhlasím, je důležité vyjasnit si finance, někdo prostě platí napůl, ale s tou večeři to je prostě trapné.
Takže vy jste za 2 hodiny vypili jen 1 caj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.12.21 18:44
@Lingua píše:
Tak týpek, co sotva vydělá 30 tisíc se zlatokopek asi moc bát nemusí. :think:
' :D :D :D :D To je fakt :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek