Porodnice - Třinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
21.12.11 21:07
alsem píše:
ankasz:Tak to musel být krásný porod :mrgreen: snad se mi taky zadaří :lol: jinak velká gratulace :kytka: Ženy, ještě jsem se chtěla zeptat, jak moc se finančně liší nadstandartní pokoj od standardu??

Já jsem rodila v dubnu a za plný nadstandart jsem platila 650.. Je to fajn pokoj akorát je hned vedle sesterny, takže když si měnily šichty tak tam byl docela velký rachot a samé štěbetání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.12.11 09:59

to je hrozných peněz a k tomu ještě 100 za den nebo už je to v ceně?krom toho 600 za doprovod k porodu.já teda nadstandard nepotřebuji.nejdu na dovolenou ale rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
22.12.11 11:06

Nee stovka v ceně není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.12.11 11:18

takže pokud bych chtěla nadstandard tak to abych si připravila nějakých 2500 kč,tak to by mě jeblo.nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.12.11 13:25

Já jsem k druhému porodu taky měla nachystané peníze na nadstandart, ale bylo tam zrovna plno a to jsem ještě měla mateřskou 7600. Zatímco z těch 3800, no to už si můžu o nějakém nadstandartu jenom nechat zdát :D ! A nevíte jak to tam je teď s nočníma košilema a županem? Minule jsem ještě neměla na seznamu noční košili a župan a teď už tam dali i to.. A půjčili vám na požádání odsávačku?? Nějaká maminka psala, že jí už naposledy nechtěli půjčit.

No já jsem si zabalila raději všechno, ať pak nejsem překvapená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.12.11 13:30
Sarael píše:
Já jsem k druhému porodu taky měla nachystané peníze na nadstandart, ale bylo tam zrovna plno a to jsem ještě měla mateřskou 7600. Zatímco z těch 3800, no to už si můžu o nějakém nadstandartu jenom nechat zdát :D ! A nevíte jak to tam je teď s nočníma košilema a županem? Minule jsem ještě neměla na seznamu noční košili a župan a teď už tam dali i to.. A půjčili vám na požádání odsávačku?? Nějaká maminka psala, že jí už naposledy nechtěli půjčit.No já jsem si zabalila raději všechno, ať pak nejsem překvapená ;)

Já rodila na Vánoce a dokonce mi sestra vynadala,že proč dávám malému klas.plíny do pampersky(po prvním porodu jsem to tak „měla“ dělat) a že je nejlepší,když ho obleču už do svého oblečení.to jsem si taky sebou vzala,protože ty „hadry“ co tam na ty děti mají 8o :roll: Košile a bodyna jak na půl roční děcka,malý v tom totálně plaval,ja byla na nervy,když jsem ho před sestrou nemohla pořádně ani oblíknout do košilky.Vzala jsem si svoje a byl klid.
Noční košili jsem měla svou,ale tu jsem nepoužila,jen jednou při návštěvě.Ale co mě teda překvapilo,byly vložky na wc,to tam předtím neměli.ALe nebylo jich zas tam nějak moc,ale šikly se,raději jsem brala jejich :P a svoje si ušetřila na doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.12.11 13:45

Jo, je pravda, že oblečky tam jsou hodně velké na mimča, moje druhá dcera měla 4,30 a stejně to měla dost velké. A koupali ti malou pak na pokoji?? Já jsem je 2× prosila, jestli bych jí nemohla s jejich pomocí vykoupat a nakonec nic..

Jo a ještě se chci zeptat, dávají tam kontakt na laktační poradkyni?? Sami od sebe asi těžko, ale alespoň na požádání??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.12.11 13:48

no já si teda beru všechno svoje.noční košili,župan,věci pro mimi,plenky(prý už nedávají žádné) a rozhodně svoje vložky.oni vám tam dají max ty obyčejné,co jsou skoro jak vata,brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.12.11 15:17

Tak pro mimčo není třeba si brát věci, jen pak na cestu domů, malý měl 54cm a 4.06kg a na délku měl jejich dupačky tak tak. Klasické bavlněné plenky teď dávají dva ks pro mimčo- na pokoji k dispozici nejsou, a pokud je plenka špinavá musí maminka požádat o výměnu- je to tak proto, že se jim pleny ve velkém množstí ztrácely :roll: . Jinak pro mimi je třeba vzít vlastní jednorázovky a ubrousky, event. mastičku na zadeček- ale to je i v tom dárk.kufříku co dávají. Pro maminu je k dispozici župan( ten dávají už na příjmovém) a noční košile jsou taky k dispozici na pokoji ve větším množství. Vložky se nedávají, jestli náhodou na pokoji byly tak je tam asi někdo zapoměl :nevim: , loni se dávaly ještě maminkám po císaři, teď už ani to ne.
Tož tak po čerstvých zkušenostech.
Jo a kojení, tak kontakt na laktační poradkyni nevím jestli dávají :nevim: , ale po porodu mi chtěli přivézt na pokoj televizi s naučným filmem :lol: , a to jako zkušená kojička jsem jim odmítla :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.12.11 21:59

Jo, dupačky pro mimi jsme měli malé, vůbec jsem je nedávala - bylo léto a 57 cm :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.12.11 13:57

Chci se zeptat, chodila jste některá z vás na ty předporodní kurzy, které nemocnice pořádá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.12.11 14:03

jo předtím jsem chodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.12.11 14:07

a stálo to za to? jak dlouho dopředu je třeba se nahlásit?
uvažovala jsem jen nad některými lekcemi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.12.11 16:41

jejda tak to už nevím jak moc dopředu.a jestli to stálo za to?no podle mě je to jen o teorii a tu jsem měla načtenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
29.12.11 18:09

práve proto bych nechtela cely kurz, hlavne na takoveto rozdychavani a kouknout se na sal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková