Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.19 08:22
@terinka4444 píše:
no vidíš a můj muž ještě ani nechodí do práce. Respektive jinak, máme firmu, společnou, kterou jsme po škole spolu dva vybudovali a řídíme ji spolu a to tak, že z domu. Respektive z našeho pozemku, kancelář a ateliéry jsou vedle domu na bydlení, takže když je v práci a já se flákám, vidím na něj z okna, když se chci dívat. Takže o čem se tu bavíme? Jo pravda,začali jsme spolu chodit ještě na školách a vzhledem k tomu, že je straší, tak jsme nechodili spolu ano do stejné třídy ani do stejné školy Jo a pak byl ještě na vojně, to jsem ho chudáka taky neměla pod dohledem.

Trochu jako u nás. Taky máme firmu, kde oba pracujeme, kanceláře máme o patro výš než bydlíme. A stejně krize středního věku byla silnější a i tu milenku stihnul.

• Citovat
  • Upravit
21593
28.1.19 08:22
@akavi píše:
Nechci nikomu kazit iluze, ale já taky myslela, že můj muž by nikdy, morálně by se mu to příčilo, miluje mě a nesrovnal by se se svým svědomím, kdyby zasunul jinde. A bum, sice nemá milenku, ale zjistila jsem, že vyhledává služby prostitutek. Což mi přijde snad jestě víc srabácký a ponižující než kdyby měl milenku. Ale taky jsem věděla, že se něco děje, akorát jsem nevěděla CO. No blbá náhoda a zjistila jsem to. Proto už nevěřím na „můj muž by nikdy…“ Pokud nemáš schopnost číst myšlenky, nikdy nevíš, co má ten druhý v hlavě.

no dobre, ale citila si, ze se neco deje. Ja ten pocit nemam. Ale mela jsem ho v minulosti u jinych partneru a potvrdilo se mi. Ja myslim, ze zena tyhle veci citi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
28.1.19 08:27
@xiaxxx píše:
Tak minimalne bych si s manzelem promluvila. Nez po tomhle sbalit kufry a odejit ne?

Tak promluvit.. To rozhodně pomůže zjistit, pokud řekne pravdu, zda dal, nebo nedal svojí nevěrou jednostrannou výpověď z jejich vztahu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
28.1.19 09:23

@e-Surfařka @veria @terien
už je to trapný. Už jste sklouzly do dloubání se ve slovech typu „vědět“ a „být si jistý“ a podobně a diskuze není o ničem jiném, než že přesvědčujete druhé, že jsou vlastně chuděry, protože si nechtějí příznat, jak je jejich chlapi na 100% podvádějí. :roll:

A to jen proto, že vám vadí, že má někdo pěkný vztah, o kterém je přesvědčený. Spíš se zamyslete nad tím, proč vám to tak vadí a udělejte se sebou něco, ať to tu neustále zbytečně neplevelíte.

@terinka4444 Kašli na to. Já si jsem jistá, že máš pěkný vztah s manželem. A moc ti to přeju.
Můj, teď už ex, mi zahnul, ale až po 17 letech manželství. A jsem si jistá, že předtím ne. Tobě ať to vydrží co nejdýl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.19 09:34

Tohle pleveleni je fakt k hounu. Neznela puvodne otazka zcela jinak? Zakladatelko, zajimalo by me, jak to u vas pokracuje. :think: Jako jevi se mi to divne. Po mesici se nechat odhalit. To je buď troll (zakl.) nebo uplny trotl (manzel). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
28.1.19 09:36
@botl píše:
už je to trapný. Už jste sklouzly do dloubání se ve slovech typu „vědět“ a „být si jistý“ a podobně a diskuze není o ničem jiném, než že přesvědčujete druhé, že jsou vlastně chuděry, protože si nechtějí příznat, jak je jejich chlapi na 100% podvádějí. :roll:

A to jen proto, že vám vadí, že má někdo pěkný vztah, o kterém je přesvědčený. Spíš se zamyslete nad tím, proč vám to tak vadí a udělejte se sebou něco, ať to tu neustále zbytečně neplevelíte.

@terinka4444 Kašli na to. Já si jsem jistá, že máš pěkný vztah s manželem. A moc ti to přeju.
Můj, teď už ex, mi zahnul, ale až po 17 letech manželství. A jsem si jistá, že předtím ne. Tobě ať to vydrží co nejdýl. :hug:

Nepochopení psanýho textu 8o? Jako ten horní odstavec je naprosto mimo, snad nic v něm uvedený není pravda. Nikde, ani jednou, nikdo nepopíral hezký vztah, důvěru v druhého apod. Já mám taky hezký vztah, ve kterém si věříme. Ale ani v tom nejideálnějším vztahu na světě nemůže člověk říct, že ví, co ten druhý. To je všechno. Když už na něco reaguju, tak si to snad aspoň přečtu, ne? Nikdo jakkoli nezpochybňoval kvalitu daných vztahů. A neni to žádný hnidopišství a proč mi to vadí, se nemusim vůbec zamýšlet, vim to naprosto přesně. Propíraný výrazy (vědět, jistota, myslet si, být přesvědčený)maj svůj význam a pokud je Češi neuměj správně používat, přijde mi to jako ostuda, ne hnidopišství. A o plevelení bych mluvila spíš ve smyslu,pokud má někdo potřebu cizí lidi přesvědčovat o tom,že ví něco,co vědět nemůže.

Příspěvek upraven 28.01.19 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.1.19 09:38
@botl píše:

Můj, teď už ex, mi zahnul, ale až po 17 letech manželství. A jsem si jistá, že předtím ne. Tobě ať to vydrží co nejdýl. :hug:

takových vztahu je tak málo , že je uplně zbytečné se tím nějak víc zabývat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
28.1.19 09:40
@e-Surfařka píše:
Nepochopení psanýho textu 8o ? Nikde,ani jednou,nikdo nepopíral hezký vztah,důvěru v druhého apod.Já mám taky hezký vztah,ve kterém si věříme. Ale ani v tom nejideálnějším vztahu na světě nemůže člověk říct,že ví,co ten druhý. To je všechno.Když už na něco reaguju,tak si to snad přečtu,ne?Nikdo jakkoli nezpochybňoval kvalitu daných vztahů.

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.1.19 09:45
@botl píše:

Prosím tě nejdřív si přečti co jsem napsala než vyplodis zase podobné moudro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
28.1.19 10:12
@terien píše:
Tak ono stačí chodit do práce, že jo :lol:

tak to jsem v klidu :mrgreen: tam je to bez šance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 10:22

Já jsem také žila v iluzi že můj manžel by to nikdy nedokázal a po 15 letech manželství mě přesvědčil o opaku a dokonce to byla naše společná známá.. stačilo aby ho začala chválit a postupně si ho zpracovávat a neodolal. A když jsem se pak dozvěděla podrobnosti ,tak jsem nestačila valit oči čeho byl schopný. A věřte tomu, ze i ti co na to vůbec nevypadají jsou toho schopni :roll:

• Citovat
  • Upravit
45747
28.1.19 10:28

@botl
Prosím te klídek, já mám taky pěkný vztah, taky jsme spolu přes 20 let a myslím si, ze mne manžel nepodvadi (nebo jsem zatím na nic nepřišla). Takže já nikomu nic nezávidím, jen mi přijde úsměvné tvrdit, ze si je někdo naprosto jistý. Protože ze svého okolí znám všelijaké příběhy, kdy si manželky byly jiste, bohužel. Ale fakt nezávidím a přeju at to vydrží. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.1.19 10:32
@Markéta80 píše:
tak to jsem v klidu :mrgreen: tam je to bez šance :mrgreen:
Říkáš samá důchodkyně s karfiolem na hlavě a knírkem alá žena za pultem jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
28.1.19 10:39

@terien ne jen chlapi :mrgreen: . V kantýně ženské jsou, vše kolem 60 a tam už manžel ani nechodí, prý ty hnusy jíst nebude tak si nosí domácí :mrgreen: a v práci jen sedí na zadku u obrazovek a jedině kdy může opustit židli když jde na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 10:42

@veria Tak třeba moje kolegyně tohle tvrdit může. Jsou s manželem od 16 let, pro oba jejich první vztah. Nyní je jim přes 50. Nemají kamarády. Volný čas tráví jen spolu. Ona jde tak jednou za půl roku se známou na kávu. On na pivo apod. nechodí nikdy. Navíc on ještě do nedávna neměl mobilní telefon. Internet nemají. Takže ona si může být naprosto jistá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí