Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8303
27.1.19 22:59
@Anonymní píše: Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

mistro nejakeho blaboleni se zaletniak rovnou zetej,
co ti doam chybi nebo co je u nas nebo u me spatne, ze si pro to chodis za nejakou tutkou?
zkusenost rika, ze prvotnim impulse k nevere neni potreba sexu,
ale spise nejake jine problemy,
co rikaly holky, ktere slapou v bordelech, mnoho zenatych panu se za nimi chodi hlavne vypovidat, a to zaverecne zakukani z te predplacene hodiny, to je uz jen takova ta tresnicka na dortu,
tam nekde hledej o co mu jde,
muze mu jit jen o to zakuakni, ale tahle variant, kdy je nezrizena touha po sexu jedinou a prvni pricinou nevery je velmi ridka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.1.19 23:04
@terien píše:
Já jí taky věřím že jsou si věrní, proč by ne. Ale nevěřím, že nikdy nebyla příležitost zahnout nebo že si vidí do hlavy, to je všechno.

Veď preto píšem za seba, ako taaak… mysleno, že nevieš, čo ti život donesie ale zároveň sama seba neklameš, ale nemôžeš to očakávať od iných, aj keď tebe blízkym. Ja ruku do ohňa za iného nedám" ani za seba" to ma naučil život. Páči sa mi, že vidím slabosti nás ľudí a už mi to nevadí. Sme iba ľudia…

Příspěvek upraven 27.01.19 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
27.1.19 23:05
@veria píše:
@sirikit
Tak jestli jsou spolu opravdu 24 hodin 365 dni po dobu 25 let pořad spolu, prip manžel s dětmi, tak taky věřím. A manžela obdivuju, tohle by málokterej vydržel. ;)

Koukni.. já to tu už párkrát psala.
Zažila jsem celkem dlouhé období (zřejmě) věrného manželství - z mé strany určitě.
Potom období, kdy manžel svátost manželskou evidentně přestal brát jako něco závazného a já po šoku, zoufalství a nočních výpočtech (dvě malé děti a moje tenkrát sezónní práce) usoudila, že o. k., manželství ano, na věrnost kašlu. :pocitac:
Jo, máš pravdu, příležitost se najde kdekoli.
Nikdy na mě nedošlo - a taky mi moje „divoké období“ žádné osobní štěstí nepřineslo.
Opravdu šťastná jsem až poslední roky, kdy jsem normálně věrná, přesto, že příležitostí k nevěře mi sebeméně neubylo. Ten, komu jsem věrná, to má podobně - krásnej sexy chlap, kdyby chtěl, rozhodně mu nemá šanci cokoli v zásunu mimo zabránit.
Přesto věřím, že mi věrný je - stejně jako já o sobě vím, že jsem věrná já.
Není to žádná oběť a nemusím nic vydržet, nejsem věrná kvůli tomu druhému, ale kvůli sobě.
Mám prostě normálně ráda tadytohohle a nechci, aby na mě šahal kdokoli jiný.
Takhle jednoduchý to je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
27.1.19 23:21
@sirikit píše:
Koukni.. já to tu už párkrát psala.
Zažila jsem celkem dlouhé období (zřejmě) věrného manželství - z mé strany určitě.
Potom období, kdy manžel svátost manželskou evidentně přestal brát jako něco závazného a já po šoku, zoufalství a nočních výpočtech (dvě malé děti a moje tenkrát sezónní práce) usoudila, že o. k., manželství ano, na věrnost kašlu. :pocitac:
Jo, máš pravdu, příležitost se najde kdekoli.
Nikdy na mě nedošlo - a taky mi moje „divoké období“ žádné osobní štěstí nepřineslo.
Opravdu šťastná jsem až poslední roky, kdy jsem normálně věrná, přesto, že příležitostí k nevěře mi sebeméně neubylo. Ten, komu jsem věrná, to má podobně - krásnej sexy chlap, kdyby chtěl, rozhodně mu nemá šanci cokoli v zásunu mimo zabránit.
Přesto věřím, že mi věrný je - stejně jako já o sobě vím, že jsem věrná já.
Není to žádná oběť a nemusím nic vydržet, nejsem věrná kvůli tomu druhému, ale kvůli sobě.
Mám prostě normálně ráda tadytohohle a nechci, aby na mě šahal kdokoli jiný.
Takhle jednoduchý to je. :kytka:

Jojo veris to je úplně v pořádku, ale stopro to vědět nemůžeš. Já taky “jen” věřím, protože my proste spolu 24/365 zdaleka nejsme. A jen aby nedošlo k mylce - toho manžela od Terinky neobdivuju proto, ze je 25 let vernej, ale protože zřejmě těch 25 let nebyl nikdy nikde sám, bez manželky a rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
27.1.19 23:28

@veria Jo takhle. To beru jako nadsázku a snahu ze všech sil něco dokázat nevěřící veřejnosti.
Ani bych se na to na Terinčině místě nevyprdla, je mi fuk, co si veřejnost myslí.
Proč svůj vztah obhajovat? Nebude kvalitnější, pokud v jeho kvalitu kromě mě uvěří ještě pár lidí navíc na diskuzním fóru.
Za sebe pevně doufám, že má pravdu, protože těm čistým věrným vztahům fakt fandím - když už já sama jsem to start-cíl čistý udržet nedokázala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 23:40
@terinka4444 píše:
já nevím, jak bych vysvětlila, že je to absurdní. Jaká příležitost? Jako že by šel a když má náhodou někde 30 minut čas, tak využije nějakou příležitost a klofne nějakou procházející ženu okolo na jednorázový sex? Žiju s fajn chlapem, ne se zvířátkem neovládajícím své pudy. Takže fakt ne. No nic, asi marné vysvětlovat.

Ale zvířátkům nejde jenom o to ošoustat všechny kolem :nevim: to srovnání je dost mimo.

Prosím anonym, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
34473
27.1.19 23:48
@sirikit píše:
@veria Jo takhle. To beru jako nadsázku a snahu ze všech sil něco dokázat nevěřící veřejnosti.
Ani bych se na to na Terinčině místě nevyprdla, je mi fuk, co si veřejnost myslí.
Proč svůj vztah obhajovat? Nebude kvalitnější, pokud v jeho kvalitu kromě mě uvěří ještě pár lidí navíc na diskuzním fóru.
Za sebe pevně doufám, že má pravdu, protože těm čistým věrným vztahům fakt fandím - když už já sama jsem to start-cíl čistý udržet nedokázala. :nevim:

Jenže to, co tu píše je z logiky věci nesmysl a pak to působí, jako by o tom přesvědčovala spíš sama sebe :nevim: proč to takhle šíleně hrotit? Prostě svému muži věří a hotovo, já svému taky věřím a nepotřebuju to okecávat milionem nesmyslů jakože za 25 let nebyl nikdy sám :zed: vždyť z něj dělá úplnýho joudu s přiděleným dozorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
27.1.19 23:56
@e-Surfařka píše:
Mně to nerozčiluje,já jen nechápu,že někdo nerozumí významu slov vědět x myslet si x věřit x být o nečem přesvědčený :nevim: My teda stupně jistoty brali už ve škole ve výrokový logice :? A upřímně popírání významu těch slov na mne působí spíš tak,že o tom dotyčný tak urputně přesvědčuje sám sebe. Jako nemam problém si přiznat,že věc,kterou nemůžu vědět,prostě nevim,jen si to myslim a věřim tomu. A příležitost má podle mne teda každej,kdo je normálně schopnej pohybu a není s partnerem 24 hod. denně 365 dní v roce.

Já naopak nechápu, o čem koho a sebe pořád tak urputně přesvědčuješ ty. Na život a zejména na vztahy opravdu nelze vždy aplikovat takřka matematicky exaktní vyjádření a málokdo to tak dělá. Nevím, k čemu ti je, že někomu trvale vnucuješ, že si nemůže být jistý, zvlášť když se tím úplně míjíš s podstatou problematiky. Jistý je v životě nakonec jen to jedno, jistě, ale holt někdo má ke svému partnerovi naprostou důvěru. Že ty máš k tomu vyjádření nějaký konotace je tvoje věc a skoro bych řekla vlastní projekce čehosi, já v tom tady u nikoho žádnou namyšlenost nevidím, jenom tu důvěru. (namyšleně mi znělo jen to tvrzení, že pevná věc se nerozbije atd., implikující v důsledku, že na-li někdo pevný vztah, nevěru musí ustát; tohle tvrzení zní trochu arogantně co do povyšování vlastního vztahu nad jiné a absence náhledu na to, že jsou různé okolnosti různých nevěr v různých vztazích různých lidí)
Tobě přijde namyšlený, když někdo řekne, že si je jistej, jinýmu by přišlo vůči partnerovi urážlivé tvrdit, že si jistý nikdy být nemůže. Ostatně pokud někdo partnerovi řekne, že holt nemá vůči němu 100 % jistotu, že někde něco jednorázovýho nebylo, protože s ním pořád není, průměrnej jedinec to pochopí jako nedůvěru, nikoli snahu o exaktní vyjadřování.
Hnidopišíš a slovíčkaříš a promiň, ale už je to fakt plevelení původní diskuze a honění si vlastního trika nad užitou terminologií. Tak si tomu říkej jak chceš, to, jestli člověk říká, že partnerovi naprosto věří, nebo že si je jeho věrností jistej, je nakonec naprosto jedno a pravděpodobnost podvádění ani schopnost zvládnout odhaleno nevěru to beztak neovlivní a bolest z toho opravdu to, že si člověk předem říká, že nemůže mít 100% jistotu, nijak nezmírní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
28.1.19 00:00
@terien píše:
Jenže to, co tu píše je z logiky věci nesmysl a pak to působí, jako by o tom přesvědčovala spíš sama sebe :nevim: proč to takhle šíleně hrotit? Prostě svému muži věří a hotovo, já svému taky věřím a nepotřebuju to okecávat milionem nesmyslů jakože za 25 let nebyl nikdy sám :zed: vždyť z něj dělá úplnýho joudu s přiděleným dozorem.

Jj přesně tak. Jak proste tvrdí ze nikdy neměl příležitost, to je absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
28.1.19 00:19
@terinka4444 píše:
@e-Surfařka tak jinak, u nás je prostě fakt, že manžel nebyl v situaci, kdy by mohl mít jakýsi nevěrný úlet. Za předpokladu, že neohne nějakou náhodně se pohybující ženu zrovna ve stejném prostoru, kde je, když jde s kamarádama na pokec. A to tam žádné náhodně pohybující se ženy nejsou, maximálně partnerky těch kamarádů společně s těmi kamarády. Nebo by mohl ohnout manželku svého klienta,to leda že by mu u toho ten klient asistoval. Nebo ještě leda že by ohnul na tréninku s dcerou nějakou náhodně na tribuně sedící ženu. To je prostě tak absurdní, že to až vyvolává úsměv. Myslím, že se urputně snažíš dokázat něco, co je úplně zbytečné dokazovat. Ty si jistá nebuď, my si jisté jsme.Takhle jednoduché to je. Já si budu dál jistá, tebe to bude dál asi rozčilovat. A chudákovi zakladatelce je to stejně houby platné.

Tvůj manžel nechodí nikam sám, nesetkava se s lidma? Většina never nevzniká tak, že během 30min někoho ohne, ale že je s někým v kontaktu a narůstá tam přitažlivost… až se tomu jednou neubrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
28.1.19 00:25
@veria píše:
@sirikit
Tak jestli jsou spolu opravdu 24 hodin 365 dni po dobu 25 let pořad spolu, prip manžel s dětmi, tak taky věřím. A manžela obdivuju, tohle by málokterej vydržel. ;)

Myslím, že to jsou typy chlapů, kteří vybocuji z normálu… docela by mne zajímalo,kolik z těchto vztahu jsou věřící… Ti to mají přece jen trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
28.1.19 03:46
@Maiandra píše:
Já naopak nechápu, o čem koho a sebe pořád tak urputně přesvědčuješ ty. Na život a zejména na vztahy opravdu nelze vždy aplikovat takřka matematicky exaktní vyjádření a málokdo to tak dělá. Nevím, k čemu ti je, že někomu trvale vnucuješ, že si nemůže být jistý, zvlášť když se tím úplně míjíš s podstatou problematiky. Jistý je v životě nakonec jen to jedno, jistě, ale holt někdo má ke svému partnerovi naprostou důvěru. Že ty máš k tomu vyjádření nějaký konotace je tvoje věc a skoro bych řekla vlastní projekce čehosi, já v tom tady u nikoho žádnou namyšlenost nevidím, jenom tu důvěru. (namyšleně mi znělo jen to tvrzení, že pevná věc se nerozbije atd., implikující v důsledku, že na-li někdo pevný vztah, nevěru musí ustát; tohle tvrzení zní trochu arogantně co do povyšování vlastního vztahu nad jiné a absence náhledu na to, že jsou různé okolnosti různých nevěr v různých vztazích různých lidí)
Tobě přijde namyšlený, když někdo řekne, že si je jistej, jinýmu by přišlo vůči partnerovi urážlivé tvrdit, že si jistý nikdy být nemůže. Ostatně pokud někdo partnerovi řekne, že holt nemá vůči němu 100 % jistotu, že někde něco jednorázovýho nebylo, protože s ním pořád není, průměrnej jedinec to pochopí jako nedůvěru, nikoli snahu o exaktní vyjadřování.
Hnidopišíš a slovíčkaříš a promiň, ale už je to fakt plevelení původní diskuze a honění si vlastního trika nad užitou terminologií. Tak si tomu říkej jak chceš, to, jestli člověk říká, že partnerovi naprosto věří, nebo že si je jeho věrností jistej, je nakonec naprosto jedno a pravděpodobnost podvádění ani schopnost zvládnout odhaleno nevěru to beztak neovlivní a bolest z toho opravdu to, že si člověk předem říká, že nemůže mít 100% jistotu, nijak nezmírní.

Maiandra, muzes prosim te psat na emimino casteji? :)
Ne vazne, tve komenty mi vzdy neco daji…diky moc za ne :kytka:

Příspěvek upraven 28.01.19 v 03:59

• Citovat
  • Upravit
My Melody
28.1.19 03:56
@terinka4444 píše:
jo, protože jsou beztak pupkatý chlapi, co nemakají a žádná jiná by je nechtěla… to jsem se tu dnes dozvěděla :mrgreen: takže nám nejsou věrní, protože nás milují, ale proto, že nám nemají s kým zahýbat :mrgreen:

No to je tady vice mene klasika.

A pritom vsechno muze byt i jinak. Ten pupkatej tatulda, ktereho zenske moc nezerou, muze prave kvuli sve zakomplexovanosti jit do kolen, kdykoli na neho mrkne nejaka zoufala zenska a podvede uz jenom proto, aby si tim dokazal, ze ma na to.
A na druhe strane, sebejistej sexy chlap si nic dokazovat nemusi. Takze zadna rovnice ohledne nevery a atraktivity neplati, muze to byt tak i onak.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
28.1.19 04:14
@e-Surfařka píše:
Mně to nerozčiluje,já jen nechápu,že někdo nerozumí významu slov vědět x myslet si x věřit x být o nečem přesvědčený :nevim: My teda stupně jistoty brali už ve škole ve výrokový logice :? A upřímně popírání významu těch slov na mne působí spíš tak,že o tom dotyčný tak urputně přesvědčuje sám sebe. Jako nemam problém si přiznat,že věc,kterou nemůžu vědět,prostě nevim,jen si to myslim a věřim tomu. A příležitost má podle mne teda každej,kdo je normálně schopnej pohybu a není s partnerem 24 hod. denně 365 dní v roce.

Vite proc tak tezko prijimame informace, ktere jsou v rozporu s nasim presvedcenim? Protoze nas mozek se snazi „ekonomizovat“ energii, a kvuli preziti vytvoril mechanizmus zjednodusovani.
Priklad: okradl nas cernoch, mozek tuto skusenost zjednodusi na „cernosi jsou zlodeji“, aby jsme do budocna reagovali predvidave. Informace, ktere jsou v rozporu s nasim presvedcenim, mozek odmita, skratka setri energii. A proto, kdyz nam nekto bude vykladat, ze ne vsichni cernosi kradou, mozek tuhle informaci neprijme. *(Pokud mozek neprinutime „pracovat“, a treba pres empatii se vzijeme se do role cernocha, ktery nekrade, presto je ne nam bilag zlodeje, to je jedna z cest jak bourat stereotypni skratky).

To same plati v pripade nevery. Mame skusenosti s neverou, nezazili jsme vztah, kde je kompatibilita, laska a pritazlivost a proto mame tendenci odmitat informaci, ze i takove monogamni a spokojene vztahy existuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.19 06:17

Nevěrný manzel

Tak můj manžel chodil s kamarádama na pánskou akci tak 1× do roka. Jinak byl líný někam chodit. Stále chtěl být s námi. Byli jsme pro ostatní vzorový pár, ale nemusel nikam chodit, já mu křehkou, nevinnou ženu, která měla se svými čtyřmi dětmi těžký život, za který si ale mohla z větší části sama, a kterou potřeboval můj manžel ochraňovat a cítit se jako rytíř, co zachránil princeznu, přivedla až pod nos. Byla to učitelka z MS mladší dcery a já ji občas k nám pozvala a pomohla ji, takže jsem za to byla náležitě odmenena

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky