Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2923
27.1.19 22:08
@terinka4444 píše:
vidíš :mrgreen:

No vidim, fakt jsem přemýšlela o příkladu jistoty a nakonec jsem to radši zaonačila takhle obecně. Napadlo mě jen nějakej pacient připoutanej na lůžko,neschopnej pohybu, ve špitále. Ale tam je zas spousta sestřiček a sex. půst dlouhej ;) No ani tam bych to z opatrnosti na beton nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.1.19 22:17
@terinka4444 píše:
vidíš :mrgreen:

Vaše věrné manželství vám ze srdce přeju, ale netvrd nám, že za 25 let neměl tvůj manžel příležitost ti zahnout :mrgreen: to opravdu zní trapně urputně. Že ji třeba nevyužil je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.1.19 22:23
@Anonymní píše:
Souhlasím s tebou. U nás to je stejné. Byla jsem manželova první sexuální partnerka. On je velmi zásadový člověk. Když něco řekne, nebo slíbí, tak se můžeš o to klidně opřít. Taky bych se klidně vsadila, že mi byl celý život věrný. Bude nám šedesát let. Chová se ke mně úplně stejně, jako na začátku vztahu. Myslím, že ho znám natolik dobře, že bych na něm poznala, že mi byl nevěrný. Žena má velmi silnou intuici.Prosím raději anonym. Děkuji.

nam neni 60, ale ja jsem taky manzelova prvni a ten muj je asi stejne zasadovy jako ten tvuj. Co se stane za dalsich 10-20 ci 30 let nikdo nevi. Zatim jsem si na 99,9999% jista, ze manzel nezahyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
27.1.19 22:30

@terinka4444 a to manžel nikde nechodí jo? Je furt s tebou doma? Nejde nikdy pařit večer s chlapama na pivo, nejede třeba na hory lyžovat, nebo na vinobraní nebo já nevím pivní festival, koncert? Všude jste spolu jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
27.1.19 22:33
@e-Surfařka píše:
Mně to nerozčiluje,já jen nechápu,že někdo nerozumí významu slov vědět x myslet si x věřit x být o nečem přesvědčený :nevim: My teda stupně jistoty brali už ve škole ve výrokový logice :? A upřímně popírání významu těch slov na mne působí spíš tak,že o tom dotyčný tak urputně přesvědčuje sám sebe. Jako nemam problém si přiznat,že věc,kterou nemůžu vědět,prostě nevim,jen si to myslim a věřim tomu. A příležitost má podle mne teda každej,kdo je normálně schopnej pohybu a není s partnerem 24 hod. denně 365 dní v roce.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 22:35
@Deneriss píše:
@terinka4444 a to manžel nikde nechodí jo? Je furt s tebou doma? Nejde nikdy pařit večer s chlapama na pivo, nejede třeba na hory lyžovat, nebo na vinobraní nebo já nevím pivní festival, koncert? Všude jste spolu jo?

Tak můj třeba beze mne nebo dětí taky v podstatě nikam takhle nechodí (vlastně na všechny akce chodíme spolu,zvlášť max.třeba 2× do roka),ale pořád chodí do práce…Takže ať si člověk namlouvá co chce,prostě o druhym nemá přesnej přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.1.19 22:35
@Deneriss píše:
@terinka4444 a to manžel nikde nechodí jo? Je furt s tebou doma? Nejde nikdy pařit večer s chlapama na pivo, nejede třeba na hory lyžovat, nebo na vinobraní nebo já nevím pivní festival, koncert? Všude jste spolu jo?

Tak ono stačí chodit do práce, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.1.19 22:37
@e-Surfařka píše:
Tak můj třeba beze mne nebo dětí taky v podstatě nikam takhle nechodí (vlastně na všechny akce chodíme spolu,zvlášť max.třeba 2× do roka),ale pořád chodí do práce…Takže ať si člověk namlouvá co chce,prostě o druhym nemá přesnej přehled.

To ani snad nejde, vztah není vězení. Můj má příležitostí tisíc do měsíce a taky věřím, že je nevyužívá. Věřím, ale nevím. Ke spokojenému životu mi to bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.1.19 22:39
@terien píše:
Vaše věrné manželství vám ze srdce přeju, ale netvrd nám, že za 25 let neměl tvůj manžel příležitost ti zahnout :mrgreen: to opravdu zní trapně urputně. Že ji třeba nevyužil je věc druhá.

Já za seba, poviem. Za nikoho, by som ruku či nedajbože inú časť .. do ohňa nedala. Iba za seba samú. Keď na to príde v rozhovore. .. Iba za seba sa dá, ako tak ručiť, nie za iných. Aj keď blízkych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.1.19 22:40
@Jasom píše:
Já za seba, poviem. Za nikoho, by som ruku či nedajbože inú časť .. do ohňa nedala. Iba za seba samú. Keď na to príde v rozhovore. .. Iba za seba sa dá, ako tak ručiť, nie za iných. Aj keď blízkych.

Já bych jí nedala do ohně ani za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
27.1.19 22:40

Ženy, proč máte tak virulentní potřebu vysvětlit někomu, kdo je ve svým vztahu evidentně šťastnej a naprosto, bezelstně mu věří, že „si lže do kapsy“, abych oprášila oblíbené demagogické úsloví uživatelky, která sem už skoro nechodí?
Já Terince věřím, že ví a fakt jí to přeju, protože tenhle pocit je naprosto záviděníhodnej.
A to mám v životě za sebou zatraceně ledacos. :?
Jasněže, nevěra je možná a věrnost neprokazatelná.
Ale ti dva lidi jsou prostě propojení a jak to bylo v tom Avatarovi?
„Zřím tě…“
To je ono. Já jí naprosto věřím a celkem závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 22:42
@terien píše:
Tak ono stačí chodit do práce, že jo :lol:

No právě,i čistě chlapský kolektiv chodí na oběd i mezi ženy,co já vim,chodí jim tam třeba doručovatelka s poštou.Prostě příležitost je vždycky,pokud spolu nejsou nonstop. Jde o to,aby ji nevyužili.Ale na beton to prostě není nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.1.19 22:42
@sirikit píše: Ženy, proč máte tak virulentní potřebu vysvětlit někomu, kdo je ve svým vztahu evidentně šťastnej a naprosto, bezelstně mu věří, že „si lže do kapsy“, abych oprášila oblíbené demagogické úsloví uživatelky, která sem už skoro nechodí?
Já Terince věřím, že ví a fakt jí to přeju, protože tenhle pocit je naprosto záviděníhodnej.
A to mám v životě za sebou zatraceně ledacos. :?
Jasněže, nevěra je možná a věrnost neprokazatelná.
Ale ti dva lidi jsou prostě propojení a jak to bylo v tom Avatarovi?
„Zřím tě…“
To je ono. Já jí naprosto věřím a celkem závidím.

Já jí taky věřím že jsou si věrní, proč by ne. Ale nevěřím, že nikdy nebyla příležitost zahnout nebo že si vidí do hlavy, to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
27.1.19 22:45

@sirikit
Tak jestli jsou spolu opravdu 24 hodin 365 dni po dobu 25 let pořad spolu, prip manžel s dětmi, tak taky věřím. A manžela obdivuju, tohle by málokterej vydržel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
27.1.19 22:47

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie