Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.19 20:06
@terinka4444 píše:
@e-Surfařka chápu, že tě to irituje a přijde ti to namyšlené. A namyšleně to myšleno není. Jasně že to nemůžeš vědět na 100%, ale třeba já konkrétně jsem si u svého muže jistá, když nemohu napsat na 100%, napišu na 99,9. Kdybych na to měla vsadit obě ruce, ledvinu a všechny své boty, klidně bych to vsadila. Do budoucna nevidím, ale doteď bych to klidně vsadila. Já jsem si jistá na 100%, tebe to rozčiluje, nicméně já s ním žiju, já ho znám, a já vím své. [/citace
U nás to je stejné.

Příspěvek upraven 02.04.19 v 14:23

• Citovat
  • Upravit
1414
27.1.19 21:12
@Anonymní píše:
Souhlasím s tebou. U nás to je stejné. Byla jsem manželova první sexuální partnerka. On je velmi zásadový člověk. Když něco řekne, nebo slíbí, tak se můžeš o to klidně opřít. Taky bych se klidně vsadila, že mi byl celý život věrný. Bude nám šedesát let. Chová se ke mně úplně stejně, jako na začátku vztahu. Myslím, že ho znám natolik dobře, že bych na něm poznala, že mi byl nevěrný. Žena má velmi silnou intuici.Prosím raději anonym. Děkuji.

Hustý. Jestli chlap vydržel celý život fakt jen s jednou sexuální partnerkou tak zaslouži metál. Já si to teda neumím představit. Když to vezmu z druhé strany. Kdybych já měla jen jednoho v životě určitě by mě lákalo zkusit i jiné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 21:26

@Deneriss já nejsem šedesátnice, ale čtyřicátnice, nicméně s manželem jsem od svých 15 let a to poslední, co by mě lákalo je mít sex někde jinde jen proto, abych vyzkoušela, jaké je to s jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 21:28
@Anonymní píše:
Souhlasím s tebou. U nás to je stejné. Byla jsem manželova první sexuální partnerka. On je velmi zásadový člověk. Když něco řekne, nebo slíbí, tak se můžeš o to klidně opřít. Taky bych se klidně vsadila, že mi byl celý život věrný. Bude nám šedesát let. Chová se ke mně úplně stejně, jako na začátku vztahu. Myslím, že ho znám natolik dobře, že bych na něm poznala, že mi byl nevěrný. Žena má velmi silnou intuici.Prosím raději anonym. Děkuji.

já už tady na to narazila x-krát, že jakmile toto napíšeš, dojde těžce k nevěřícím, či nechápajícím, či dokonce posměšným reakcím. No jo, to je holt internet :lol: ale jsme tady a je nás víc, se stejným životem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 21:30
@e-Surfařka píše:
Já bych na to těch 99,…% třeba dala taky.Ale to neni 100%, vědět to druhý partner prostě nemůže, proto mi ta formulace nepřijde na místě. Mimochodem spousta těch, co sázeli obě ruce, by dneska neměla čim jíst. Někdo tomu říká nepřesně jistota, pro mne je to osobní pocit vycházející z jisté namyšlenosti :nevim: (a asi mála odstrašujících případů v okolí)

největší sranda je, že věrnost nejde dokázat. Já vím, že je mi věrný,ty tomu říkáš osobní pocit vycházející z namyšlenosti. Já tomu říkám láska a absolutní důvěra. Znám svého muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.1.19 21:37
@Deneriss píše:
Hustý. Jestli chlap vydržel celý život fakt jen s jednou sexuální partnerkou tak zaslouži metál. Já si to teda neumím představit. Když to vezmu z druhé strany. Kdybych já měla jen jednoho v životě určitě by mě lákalo zkusit i jiné.. :nevim:

Manzel je muj prvni a ja jeho taky, chodime spolu od stredni…a ani jednoho nas nelaka zkouset nekoho jineho…mozna by to bylo jiny, kdyby jsme si nevyhovovali nebo nam to neklapalo :nevim: nastesti tohle resit nemusime :P

@terinka4444 píše:
největší sranda je, že věrnost nejde dokázat. Já vím, že je mi věrný,ty tomu říkáš osobní pocit vycházející z namyšlenosti. Já tomu říkám láska a absolutní důvěra. Znám svého muže.

Ty mi uplne mluvis z duse :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 21:42
@terinka4444 píše:
já už tady na to narazila x-krát, že jakmile toto napíšeš, dojde těžce k nevěřícím, či nechápajícím, či dokonce posměšným reakcím. No jo, to je holt internet :lol: ale jsme tady a je nás víc, se stejným životem :mrgreen:

Ty reakce vycházej z toho,že člověk,kterej řekne,že si jsou věrní,nechápe význam slova vědět, jistýho výroku.Zaměňuje to s myslet si,být přesvědčenej o něčem.Důkaz věrnost neexistuje.Nikdy,v žádnym případě,si člověk nemůže BÝT JISTEJ u nikoho jinýho než sám u sebe. U ostatních o tom může být jen přesvědčenej na základě jemu dostupných informací.Nebo jak konkrétně si představujete,že byste se dozvěděli o jednorázovym přešlapu partnera?Od něj?Asi sotva,pokud by nechtěl odejít.Nebo od kamarádek,že by jim to šel povyprávět nebo jak?Jako pokud dotyčnej neni idi.ot,neudržuje nic dlouhodobýho,nezamiluje se,nebo nechce sám odejít,nebyla by sebemenší šance něco zjistit.Ale klidně dál svý přesvědčení vydávejte za fakt,ale mně to třeba irituje jenom z toho důvodu,že mi to zní namyšleně a směšně (ten člověk prostě nechápe rozdíl mezi jeho přesvědčenim a faktem) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 21:47
@terinka4444 píše:
největší sranda je, že věrnost nejde dokázat. Já vím, že je mi věrný,ty tomu říkáš osobní pocit vycházející z namyšlenosti. Já tomu říkám láska a absolutní důvěra. Znám svého muže.

Ale o tom mluvim. Důvěra je pocit, stejně jako láska. Já tomu věřim taky. Ale jistotu o někom dalším člověk nemůže mít, právě proto, že žádnej důkaz věrnosti neexistuje. Proto je a vždycku bude na bázi přesvědčení, důvěry…ale ne jistoty.Nebo si fakt myslíte,že by manželovi na rodině záleželo tak strašně málo,že by takovou naprosto jednoduše utajitelnou věc nechal nějak okatě prasknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 21:50

@e-Surfařka tak jinak, u nás je prostě fakt, že manžel nebyl v situaci, kdy by mohl mít jakýsi nevěrný úlet. Za předpokladu, že neohne nějakou náhodně se pohybující ženu zrovna ve stejném prostoru, kde je, když jde s kamarádama na pokec. A to tam žádné náhodně pohybující se ženy nejsou, maximálně partnerky těch kamarádů společně s těmi kamarády. Nebo by mohl ohnout manželku svého klienta,to leda že by mu u toho ten klient asistoval. Nebo ještě leda že by ohnul na tréninku s dcerou nějakou náhodně na tribuně sedící ženu. To je prostě tak absurdní, že to až vyvolává úsměv. Myslím, že se urputně snažíš dokázat něco, co je úplně zbytečné dokazovat. Ty si jistá nebuď, my si jisté jsme.Takhle jednoduché to je. Já si budu dál jistá, tebe to bude dál asi rozčilovat. A chudákovi zakladatelce je to stejně houby platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.1.19 21:53
@terinka4444 píše:
@e-Surfařka tak jinak, u nás je prostě fakt, že manžel nebyl v situaci, kdy by mohl mít jakýsi nevěrný úlet. Za předpokladu, že neohne nějakou náhodně se pohybující ženu zrovna ve stejném prostoru, kde je, když jde s kamarádama na pokec. A to tam žádné náhodně pohybující se ženy nejsou, maximálně partnerky těch kamarádů společně s těmi kamarády. Nebo by mohl ohnout manželku svého klienta,to leda že by mu u toho ten klient asistoval. Nebo ještě leda že by ohnul na tréninku s dcerou nějakou náhodně na tribuně sedící ženu. To je prostě tak absurdní, že to až vyvolává úsměv. Myslím, že se urputně snažíš dokázat něco, co je úplně zbytečné dokazovat. Ty si jistá nebuď, my si jisté jsme.Takhle jednoduché to je. Já si budu dál jistá, tebe to bude dál asi rozčilovat. A chudákovi zakladatelce je to stejně houby platné.

Tak je fajn ze si s manzelem verite ale prilezitost se najde uplne vzdycky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 21:55
@terinka4444 píše:
já už tady na to narazila x-krát, že jakmile toto napíšeš, dojde těžce k nevěřícím, či nechápajícím, či dokonce posměšným reakcím. No jo, to je holt internet :lol: ale jsme tady a je nás víc, se stejným životem :mrgreen:

To není o stejném životě,ale o stejném (zavádějícím) postoj k jistotě - pokud dotyčný neví o nevěře,může s jistotou tvrdit,že si jsou věrní. Já to tak nemám. Člověk může říct jen to,že on je věrný a věří v to,že i partner.Ne,že to tak na beton je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 21:58
@zudina píše:
Tak je fajn ze si s manzelem verite ale prilezitost se najde uplne vzdycky 8o

já nevím, jak bych vysvětlila, že je to absurdní. Jaká příležitost? Jako že by šel a když má náhodou někde 30 minut čas, tak využije nějakou příležitost a klofne nějakou procházející ženu okolo na jednorázový sex? Žiju s fajn chlapem, ne se zvířátkem neovládajícím své pudy. Takže fakt ne. No nic, asi marné vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 22:00
@e-Surfařka píše:
To není o stejném životě,ale o stejném (zavádějícím) postoj k jistotě - pokud dotyčný neví o nevěře,může s jistotou tvrdit,že si jsou věrní. Já to tak nemám. Člověk může říct jen to,že on je věrný a věří v to,že i partner.Ne,že to tak na beton je.

Dobře kompromis, věřím, že je mi na beton věrný :mrgreen: a až přijdu o obě ty ruce, ledvinu a boty, tak ho holt oškubu, abych měla na někoho, kdo mě bude krmit, když budu bezruká :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.01.19 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.1.19 22:03
@terinka4444 píše:

Mně to nerozčiluje,já jen nechápu,že někdo nerozumí významu slov vědět x myslet si x věřit x být o nečem přesvědčený :nevim: My teda stupně jistoty brali už ve škole ve výrokový logice :? A upřímně popírání významu těch slov na mne působí spíš tak,že o tom dotyčný tak urputně přesvědčuje sám sebe. Jako nemam problém si přiznat,že věc,kterou nemůžu vědět,prostě nevim,jen si to myslim a věřim tomu. A příležitost má podle mne teda každej,kdo je normálně schopnej pohybu a není s partnerem 24 hod. denně 365 dní v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 22:04
@e-Surfařka píše:
Mně to nerozčiluje,já jen nechápu,že někdo nerozumí významu slov vědět x myslet si x věřit x být o nečem přesvědčený :nevim: My teda stupně jistoty brali už ve škole ve výrokový logice :? A upřímně popírání významu těch slov na mne působí spíš tak,že o tom dotyčný tak urputně přesvědčuje sám sebe. Jako nemam problém si přiznat,že věc,kterou nemůžu vědět,prostě nevim,jen si to myslim a věřim tomu. A příležitost má podle mne teda každej,kdo je normálně schopnej pohybu a není s partnerem 24 hod. denně 365 dní v roce.

vidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria