Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
A vy se divíte, že se zakladatelka neozvala, když jste jí to tady takhle zaplevelily ? Já její vlákno sledovala, ale už několik stránek už jsou to jenom samé plevelící příspěvky, které jí jsou k ničemu…
Je to diskuze o nevěře
píše tu i spousta holek svoje zkušenosti, klidně ty stránky může přeskočit ![]()
@káťa píše:
A vy se divíte, že se zakladatelka neozvala, když jste jí to tady takhle zaplevelily ? Já její vlákno sledovala, ale už několik stránek už jsou to jenom samé plevelící příspěvky, které jí jsou k ničemu…
Já bych to viděla naopak,že diskuse se stočila trochu bokem (ale vyloženě od tematu ne),když zakl.nereagovala,neupřesňovala…
Stočilo se to akorát k tomu, že tu pár holek tvrdí, že jsou ve šťastných a věrných vztazích a pár holek jim vymlouvá, že buď o nevěrách svých partnerů jenom nevědí, nebo je to alespoň pravděpodobně potká v budoucnu…
Ano, věrnost se nedá dokázat, nikdo s nikým není 24/7, ale pokud jsou spolu lidé opravdoví parťáci a mají se rádi, proč by si měli už preventivně nevěřit ![]()
Zakladatelka má konkrétní problém s chováním partnera a taky by se mi nechtělo přispívat, kdyby mezi dvěma mými příspěvky bylo 15 stran plevelení a ty příspěvky tak zanikly…
@káťa píše:
Stočilo se to akorát k tomu, že tu pár holek tvrdí, že jsou ve šťastných a věrných vztazích a pár holek jim vymlouvá, že buď o nevěrách svých partnerů jenom nevědí, nebo je to alespoň pravděpodobně potká v budoucnu…
Ano, věrnost se nedá dokázat, nikdo s nikým není 24/7, ale pokud jsou spolu lidé opravdoví parťáci a mají se rádi, proč by si měli už preventivně nevěřitZakladatelka má konkrétní problém s chováním partnera a taky by se mi nechtělo přispívat, kdyby mezi dvěma mými příspěvky bylo 15 stran plevelení a ty příspěvky tak zanikly…
Další co to nepochopila nebo neumí číst.
Samozřejmě že nějaká příležitost je vždycky. Znám pár, který je spolu snad sto let, jsou svoji první, chodí spolu všude za ručičku jako hrdličky, nooo, když to tak počítám, je jim cca 35, tzn. že spolu jsou dvacet let!
Pořád. Neudělají bez sebe krok, jsou jako dvojčata, ideální pár, když pomineme, že ona byla vždycky trochu urážlivá a hned načučená, ale jinak moc hodná holka, on takový běžný kluk, co by svou drahou na rukách nosil. Ale jednou, kdysi hodně dávno, jsme byli na nějakém večírku, tančilo se, pilo, hrála hudba, přítmí. A tenhle kluk se normálka líbal s přítelkyní od našeho známého - asi 5 vteřin, co byla jeho holka otočená zády k jukexobxu!!! Dodnes nechápu.
Nebo kolegyně od mojí mamky z práce. Ona byla opravdu hrozně jednoduchá, pak myslím i odešla, že nezvládala, ale jak ta to uměla s chlapama! Můj otec, ačkoliv ji znal a věděl, že je hloupá a ani ne nijak krásná, úplně oněměl, když jednou přišel k mamce do kanclu v nových džínách a ta její kolegyně mu začala osahávat zadek a boky a chválila, jak mu to sluší. Prý zůstali s mamkou oba jak omráčení. Prostě i chlap, který jí do té doby víceméně pohrdal, byl úplně vedle. Tohle prostě některý ženský dokážou, natož když ještě můžou zničit manželství „kamarádce“, to se pak dějí divy. To je ale silně off topic. A k otázce: Myslím, že ženská intuice neklame a chlapi (odpusťte) jsou fakt hrozně jednodušší, jakmile jim spadne rozum do kalhot. Já jsem si taky jistá, že mě doteď manžel nepodvedl, ale rozhodně bych netvrdila, že se to nestane. Ženský se mu líbí jako každýmu. A já, pokud se tak stane a budu mít podezření, klidně odhodím svou sebeúctu a prolezu mu všechno, co budu moct. Protože nechápu, jak někdo může tolerovat například dlouholetou nevěru a dělat, že neví. Akorát ze sebe dělá blbku.
@káťa
Zase Káťo buď trochu soudná. Nikdo zakladatelku nezná ani jejího manžela a ani ty situace, které následují. Takže vlastně všechny rady jsou ji k hounu. Jedinej důkaz je podívat se hned jak přijde dom, jestli nemá kroužek od rtěnky na vocasu. ![]()
@samá práce píše:
@káťa
Zase Káťo buď trochu soudná. Nikdo zakladatelku nezná ani jejího manžela a ani ty situace, které následují. Takže vlastně všechny rady jsou ji k hounu. Jedinej důkaz je podívat se hned jak přijde dom, jestli nemá kroužek od rtěnky na vocasu.
No vidíš, to jsi jí měl napsat rovnou. teď už to tady v tom balastu nedohledá
![]()
@terien píše:
Další co to nepochopila nebo neumí číst.
Já to chápu, ale proč tím dohadováním pořád dokola plevelit cizí diskusi ![]()
@káťa píše:
Ano, věrnost se nedá dokázat, nikdo s nikým není 24/7, ale pokud jsou spolu lidé opravdoví parťáci a mají se rádi, proč by si měli už preventivně nevěřitZakladatelka má konkrétní problém s chováním partnera a taky by se mi nechtělo přispívat, kdyby mezi dvěma mými příspěvky bylo 15 stran plevelení a ty příspěvky tak zanikly…
Hele já už fakt nevim,ale jak to čtete? Vždyť to je právě ono,nic takovýho nikdo netvrdí
Mezi tim říkat,že jistotu člověk nemá nikdy ani v dokonalym vztahu a tim,že je něčí partner nevěrnej,je přece diametrální rozdíl. Aby tu o tom nebylo x stran,tak by možná stačilo přestat překrucovat,co člověk napíše ![]()
@Anonymní píše:
Ja mam cerstvou zkusenost, prisla jsem na to v prosinci, vicemene nahodou, ale zpetne jsem samozrejme prisla na x veci, co jsem pulrok prehlizela. Tj nezajem o sex nebo lepereceno mu najednou proste casto zvadnul, nejaky narazky a utrhovani se na me, udajne pracovni vecere, projizdky autem, apod. Jinak se choval normalne kdyz jsme se videli. Taky to je typ slusnaka, co bych za nej driv dala ruku do ohne. Nerozesli jsem se, zacli jsme nakonec resit vztah, protoze v tom je kamen urazu a hlavne ja taky nebyla svata, o cemz teda doted nevi. Muj byl rafinovany, myslel si, ze se to nikdy nedozvim. Vse mazal, dotycna ho nekontaktovala,kdyz ja byla doma apod. Prisla jsem na to z prohlizece, kde hledal kontakt na hodinovy hotel a pak sem cislo zadala do mobilu a on tam mel i starou smsku, ze to objednaval. Bylo to jasny. S kym to bylo jsem si taknak tipla dle hovoru v tom dni. Kolegyne z prace. Vybalila jsem to na nej okamzite co jsem si byla jista a mela dukaz. Kdo to je sem z nej dostala rafinovanyma otazkama. Nechtel mi nic rict, zapiral. Musela jsem mit tu pripravu. Dale bylo podstatne zjistit nakolik mu na dotycne zalezi. Nas vztah je specificky, zijeme na dalku kvuli me praci, deti nemame, a proste jsme nekomunikovali. Delali jsme ze jsme ok, ale meli jsme problemy, nespokojenost se vztahem, samota, a malo spolu a ani jeden o tom ale nemluvil. Tim, ze sex byl neprd tak i mne ukecal kamarad s kym by mi to jinak nenapadlo. Delala jsem to taky.
To ze ma nekdo milence/ku neznamena, ze s nim chce byt. Neco si resi. Bohuzel misto reseni vztahu dava hlavu do pisku. Kdybych ja mela prijit kuli milenci o muj vztah, asi by mi trefilo. Nestal za to. Take jeho milenka kolegyne z prace to same,jednak starsi, vdana, nic moc hezka, takova mys. Ale byla bliz nez ja. Memu chybel ne sex, ale hlavne ja a vsechno okolo vztahu. Je nutne pochopit proc a kde delas chybu i ty. Muze se stat i to, ze chybu nedelas nikde, muze jit jen o sex, proste chemie na chate, chlast a je to a uz se v tom veze, je to neco novyho, je to zabava…anebo se zamiluje..coz je blbejsi varianta. Kazdopadne sezen si dukaz, projed mobil,historii prohlizece, jestli ma smartphone tak google mapy ukaladaj tvoji casovou osu kdes kdy byl po dnech vcetne mist. Tam to vse je. Big brother ve sve nahote.
Kazdopadne az to budes vedet pak mu to musis naservirovat a kdyz zapre tak predkladat dukazy. Pak nasleduje krize jak svine. Muj brecel, ja taky…ja chtela po nem detaily atd ale ted vim ze je lepsi je nevedet. Co je dulezity je, jak dal a jak se k tomu postavi. S kym chce bejt a co chce delat. Ten muj to ukoncil, ale pak k ni jak blbec jeste chodil brecet, ze nevi jak me ma ziskat zpatky (zjistila jsem z pracovnich mailu-kolegove sifrujou pod zdanilve formalnima predmetama). Terno proste. Druhou variantu jsem cetla od naky pani, kdy mu to nerekla, ze vi, ale zacala se snazit, zabrala mu cas, nemel kdy co si planovat, snazila se v sexu, planovala kina a vecere a kdesicosi, obzvlaste vylety s ditetem kdy nemuze odmitnout, decku rikala at tatinka zve na vsechno nebo ho ukecava at s nima jede… a proste ta jeho bokovka vyprchala. Ja na tohle bohuzel cas nemela, ty mas. Zvaz co je lepsi.
Mrzi mi, ze rikas ze vas vztah byl tak supr, zkus se zamyslet co teda tam chybelo, je to nejaky divny-vycitas mu neco?malo obdivujes?ztloustlas?venujes se vic sobe nebo decku?. Nebo proste jde jen o suk s nekym jinym. Nevim, na to musis prijit. Ja prisla na chybu v nasem vztahu a totalne spatnou komunikaci nas dvou a zadnej cas na nas dva a taky jsem ho nadalku ukolovala a pak vycitala ze neco moc dlouho trva ci tak. Pripadal si, ze jsem tak samostatna, ze ho vubec nepotrebuju.
Milenka ci milenec jeste nemusi byt konec vaseho vztahu. Protoze ac je to na chvili zabava, ne vzdy to za to stoji kdyz se nad tim clovek fakt zamysli. Nekdy to udelas a nemyslis co bys mohla ztratit. Nekdy to udelas i kdyz vis, ze za to dotycnej nestoji a ze se tvymu partnerovi nevyrovna ani po kolena. Je to divny, ale je to tak. Ne vzdy musi byt milenka/nec lepsi nez soucasny partner. Vim, ze ja to desne resila v cem je ona lepsi, ale neni. Ted to vim.
To že ztloustla přeci není důvod k nevěře proboha
![]()
@Anonymní píše:
To že ztloustla přeci není důvod k nevěře proboha![]()
No, nebud naivni a ver tomu, ze i tak muze byt. Mozna ne jediny faktor, ale je to i tak. Muj treba se prej platonicky zamiloval do kolegyne, ktera nosila saticky, zensky se oblekala a to se mu libilo. Proste nejaka zmena, vizualni pohled, a to je starsi nez on a asi o 13 let nez ja. Libi se jim to a cumi na ne. A kdyz se doma o sebe prestane clovek starat tak oni sice dlouho nic nerikaj nahlas, ale vi to moc dobre.
@Anonymní píše:Člověk se v průběhu života mění, a tam patří samozřejmě i nějakej ten špek navíc. A pokud někdo podvádí kvůli tomu, že protějšek ztloustnul, tak je podle mně blbej.
No, nebud naivni a ver tomu, ze i tak muze byt. Mozna ne jediny faktor, ale je to i tak. Muj treba se prej platonicky zamiloval do kolegyne, ktera nosila saticky, zensky se oblekala a to se mu libilo. Proste nejaka zmena, vizualni pohled, a to je starsi nez on a asi o 13 let nez ja. Libi se jim to a cumi na ne. A kdyz se doma o sebe prestane clovek starat tak oni sice dlouho nic nerikaj nahlas, ale vi to moc dobre.
@Anonymní píše: Člověk se v průběhu života mění, a tam patří samozřejmě i nějakej ten špek navíc. A pokud někdo podvádí kvůli tomu, že protějšek ztloustnul, tak je podle mně blbej.
Ono to není zdaleka jen o kilech. I ženská při těle může být pěkná a šik. Ale když má chlap vedle sebe soudek co vypadá jak jeho starší brácha, tak by musel být úplně uchylnej aby ho to přitahovalo.
@Anonymní píše: Člověk se v průběhu života mění, a tam patří samozřejmě i nějakej ten špek navíc. A pokud někdo podvádí kvůli tomu, že protějšek ztloustnul, tak je podle mně blbej.
Anebo je blbá ona, že tak ztloustla. Stačí jinej úhel pohledu.
![]()