Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: ???:nechapu komu je odpoved grapefruit, kdo si u…
Dneska jsem se pobavila při čtení téhle diskuse, meteorismus je prostě lidský, někdo to pustí hlasitě, někdo se v tom vyžívá
,ale je to lidské i pan prezident si uprdne, i sama královna prostě každý
je to věc určité intimity s partnerem, ale nemyslím, že by jsme se každý museli bát „to pustit“ před partnerem, když to přijde, tak jde člověk jinam a když to nestihne?
no bóóóóže
na světě i v partnerství jsou mnohem těžší problémy než tenhle a pro koho je tohle největší problém ve vztahu, tak tomu gratuluju - má spokojený vztah, protože řeší jen tohle ( na světě je matek co denně řeší, že nemají peníze, co jíst, že jejich muž pije, nebo je bije) prdění je oproti tomu PRD ![]()
My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijde
Ikdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme.. ![]()
@Hr4sek22 píše:
My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijdeIkdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme..
TAK TO MÁ BÝT ![]()
Jsem se fakt zasmála a zaslzela ![]()
Název typu pro prd třeba puchejř atp. mě rozsekal ![]()
@Honza 12
Ty musíš být taky dobrý řízek ![]()
@Honza 12 píše:
Já jsem to neudržel naposled v práci. Na chodbě u vrátnice… A to byl festovní smraďoch.. Tak jsem popošel kousek dál.. A doufal že to vyvane, než někdo přijde. Ale ouha přišel kolega. A začali mu slzet oči. Hodil vyděšenej obličej a utíkal zpátky ven s nadáváním. A nechal otevřeno a větral.. Jsem se začal chechtat. To už nešlo utajit.. A dorazil mě vrátnej.. Když zahlásil.. Má si blbec vzít plynovou masku když sem leze… No prostě gól..![]()
Ještě, že tam nešla nějaká pěkná kolegyně
![]()
@Hr4sek22 píše:
My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijdeIkdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme..
My to mame uplne stejne
jeste si je obcas se zachvatem smichu chvalime ![]()
@Komteska80 píše:
Tak mě napadlo tohle téma, ale vyloženě jen pro pobavení… Je to sice dost intimní záležitost…ale právě jak u koho
…Někomu to přijde úplně normální a přirozený si takhle před partnerem „ulevovat“ a někdo by se hambou propadnul
.Jak je to u vás doma… Máte s tím problém, nebo to vůbec neřešíte a když to na vás přijde, tak to prostě netajíte?
…Já abych řekla pravdu, tak s tím problém mám a pokaždý radši mizim partnerovi z dohledu
…A on s tím taky na začátku vztahu dělal drahoty, ale po pár letech už to tak nehrotí…když prostě musí, tak musí
Je ale pravda, že s mým exmanželem jsem tohle nikdy neřešila, ani jeden z nás se v tomhle směru před tím druhým nestyděl
ja prdim, ale vzdycky se za to omluvim
a dcera komentuje kazdy svuj i nas prd smichem a zvolanim PUUUUDDDD… ![]()
Jelikoz sama vim jak smrdim, tak se pred partnerem drzim, ale ne vzdy se to povede…
On predemnou kliido a to sou bomby
jsme spolu kratce to prijde… ![]()
On si občas u.sere a ja taky.