Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
24.5.14 01:39
@grepfruit píše:
Dnes jsem byla nakupovat a najednou straaaaaašnej puch, tak jsem zavětřila nosem odkud to jde a šla jsem po tom smradu a dovedlo mě to k nádhernému chlapovi, ale ten smrad, to byla fakt jedárna :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To bylo jeho prokletí…měla jsi ho políbit a vysvobodila bys ho od těch puchancových větříků :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
24.5.14 17:10
@Komteska80 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To bylo jeho prokletí…měla jsi ho políbit a vysvobodila bys ho od těch puchancových větříků :mrgreen:
:andel:
  • Citovat
  • Upravit
3157
24.5.14 17:12

Ahoj holky. Tak můžu říct že nadpis této diskuze mi sto procentně zvedl náladu :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
24.5.14 17:13
@Virginian píše: Škoda, mohlas pak říkat že sis ho vyčmuchala :mrgreen:

No, tak asi… :mrgreen:, byla jsem tam se svým chlapem, tomu jsem to ani neřekla, řekl by, že jsem čuně, že řeším takové věci, nemá rád tenhle humor, ale čistě teoreticky, kdybych ho v tom obchodě začala balit a pak by se mně někdo zeptal, jak jsme se vlastně seznámili, no, cítila jsem úžasnou vůni a dovedlo mě to až k němu :andel:, fakt originální.

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
28.5.14 21:26
@Anonymní píše:
Trochu mimo téma, ale když v noci divočině a dojde i na anální styk, tak druhy den prdim daleko více a hlavně hlasitěji… :oops:

taky to tak mám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.14 13:25

No tak to je teda debata… ale aspoň se člověk zasměje… My teda, když je nálada… a tak, tak i soutěžíme… :-) Můj muž vede na puch, ale v hlasitosti mě nepřekoná :-):-) :-)

• Citovat
  • Upravit
17021
9.6.14 12:16

@Komteska80 Nooo u nás doma - jako u rodičů, to bývalo vždy povoleno. Můj partner bohužel doplatit na pizzu, kterou jsme si dali při první společné noci a ještě i po pěti letech si z toho dělá srandu (njn ve spánku to hold neovlivníš). Nicméně záměrně si před sebou neulevujeme, příteli to už „ujelo“ při kýchnutí a byl z toho chudák tak strašně rozhozený. Jinak prdíme ve spánku :nevim: :lol:

Každopádně si myslím, že jsou nějaké hranice a fakt na chlapa nebudu nikdy kálet a zároveň před ním si ulevovat… Ikdyž se přiznám, že jsem už čůrala když se mezitím sprchoval (wc v koupelně) a to jen proto, že jsem myslela že už budu muset do dřezu… a on se tam v klidu stihl i holit.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

neanonymně, hezky čelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishelka27
9.6.14 12:24
@chs.jasmin píše:
@Komteska80 Nooo u nás doma - jako u rodičů, to bývalo vždy povoleno. Můj partner bohužel doplatit na pizzu, kterou jsme si dali při první společné noci a ještě i po pěti letech si z toho dělá srandu (njn ve spánku to hold neovlivníš). Nicméně záměrně si před sebou neulevujeme, příteli to už „ujelo“ při kýchnutí a byl z toho chudák tak strašně rozhozený. Jinak prdíme ve spánku :nevim: :lol:

Každopádně si myslím, že jsou nějaké hranice a fakt na chlapa nebudu nikdy kálet a zároveň před ním si ulevovat… Ikdyž se přiznám, že jsem už čůrala když se mezitím sprchoval (wc v koupelně) a to jen proto, že jsem myslela že už budu muset do dřezu… a on se tam v klidu stihl i holit.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
neanonymně, hezky čelem :D

Jeee to ten můj nemá problém ani vykonat tu delší potřebu, když se sprchuju :D :D já se teda před ním stydím, jenom před ním čůrám když už musím, ale on neee, on se klidně vyprázdní… kdyby tam nebylo velké okno a větrák, tak bych ho hnala, ale když zrovna musí??? :lol: Zrovna když tam jsem já… :lol:

• Citovat
  • Upravit
9.6.14 17:49
@Mishelka27 píše:
když zrovna musí??? :lol: Zrovna když tam jsem já…

Odliv parfémů roztomilé pózy líbánek na vlnách moře channel č.5.Tepot srdcí v dlaních spojených úsvitem tvým i mým společným. Už se neptáme co je povolené. Koření intimity všedních dní nám navždy bude vonět člověčinou. Konečně víme, co vše je dovolené a a tak si už před sebou nemusíme na nic hrát i pod peřinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.6.14 13:10

Ahoj, oživuju ;) Je to mimochodem hodně vtipný téma :mrgreen:, ale s čím sem jdu já moc vtipný není :( S manželem jsem se normálně pohádali kvůli tomu, že prdím :oops: :oops: Jsem z rodiny, kde se toto nikdy neřešilo. Komu se chtělo, ten si uprdl a nikdo to neřešil. Nikdo přece nechce mít břichabol ;) No jsme spolu skoro 6 let a nestydíme se v tomto ohledu skoro od začátku, takže mě pěkně vykolejilo, že byl na mě manžel teď hnusný. Bolelo mě břicho a ujelo mi to u syna v pokoji, zrovna když měl vyvětráno :oops: a manžel mě sjel jak malý dítě (je pravda, že to teda nevonělo :oops: ) Pak mi to večer říkal znovu a byl zase hnusnej a dnes se kvůli tomu hádáme. Mně vadí, jak se mnou potom jednal a on zas tvrdí, že jsem prase a že je to pořád. No tak nevím co s tím. Po 6 letech vztahu se budu stydět za něco pro mě zcela přirozeného? Budu to držet jako mezi lidma a bude mě bolet břicho. Připomínám, že v podstatě denně jim kedlubny, ředkve a jinou syrovou zeleninu, vařím na cibuli a 2× týdně jsou i luštěniny, takže mám k tomu dost předpoklady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.6.14 13:21

A to mu to do teď nevadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.6.14 13:24

Hrozně jsi mě pobavila :-D i když věřím, že ti zrovna po hádce moc do smíchu není..:)
My s manželem před sebou teda prdíme taky normálně, ale musím se přiznat, že když nemám den a manžel si prdne a smrdí to :mrgreen: tak ho taky sjedu, že je prase :-D On řekne, že jo, a více se k tomu nevracíme.
Tvůj manžel to zveličuje. Ale na druhou stranu, člověk by se občas trošku krotit měl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.6.14 13:29

@Peťule1013
No tak to je slušný, že po takový době najednou zásek 8o Někomu to vadí, někomu ne… ale změna po 6ti letech? :think: To jsem ještě neslyšela… :nevim:

My před sebou prdíme tak nějak normálně. Spíš si z toho uděláme srandu. Jakože já si třeba prdnu, podívám se na manžela a „vynadám“ jemu. „No miláčkůůů, styď se!“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď je hit svádět to na dítě… :mrgreen:

Ale mám třeba zase kamarádku, které veřejné prdění přijde trapné a ta prý chodí VŽDYCKY na záchod :nevim: :think: A vyžaduje to tak i od partnera.

JAko pokud si to ty lidi ujasní na začátku a shodnou se, tak OK… ale změna po takové době? :nevim:

Jo a taky znám pár, který si třeba i prdí a krká do obličeje 8o 8o 8o To je fakt humáč teda… :poblion: Jako oni jsou jinak skvělí, děsně zaláskovaní, mají před svatbou, jsou mladí, trhlí, milují se neskutečně… vyvádějí různé krávovinky, ale tohel mě teda dostává :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.6.14 13:31
@Peťule1013 píše:
Ahoj, oživuju ;) Je to mimochodem hodně vtipný téma :mrgreen:, ale s čím sem jdu já moc vtipný není :( S manželem jsem se normálně pohádali kvůli tomu, že prdím :oops: :oops: Jsem z rodiny, kde se toto nikdy neřešilo. Komu se chtělo, ten si uprdl a nikdo to neřešil. Nikdo přece nechce mít břichabol ;) No jsme spolu skoro 6 let a nestydíme se v tomto ohledu skoro od začátku, takže mě pěkně vykolejilo, že byl na mě manžel teď hnusný. Bolelo mě břicho a ujelo mi to u syna v pokoji, zrovna když měl vyvětráno :oops: a manžel mě sjel jak malý dítě (je pravda, že to teda nevonělo :oops: ) Pak mi to večer říkal znovu a byl zase hnusnej a dnes se kvůli tomu hádáme. Mně vadí, jak se mnou potom jednal a on zas tvrdí, že jsem prase a že je to pořád. No tak nevím co s tím. Po 6 letech vztahu se budu stydět za něco pro mě zcela přirozeného? Budu to držet jako mezi lidma a bude mě bolet břicho. Připomínám, že v podstatě denně jim kedlubny, ředkve a jinou syrovou zeleninu, vařím na cibuli a 2× týdně jsou i luštěniny, takže mám k tomu dost předpoklady :mrgreen:

jé nic si z toho nedělej asi měl špatný den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
29.6.14 13:31

Normálně bych řekla, že to manžel přehání, ale já jezdím každý rok s kamarádkou na dovolenou. Nevím, jestli je to u ní změnou stravy, přes rok se navštěvujeme, a nic u ní takového nepozoruji, ale na té dovolené, co pár minut řacha, utíkala i z jídelny, prdla si velmi nahlas i na ulici, lidé to slyšeli, prý to nemoéhla ovlivnit. velmi se tomu směje, tak nevím. Sedmý den, už jsem měla sto chutí jí tu pudel zašpuntovat. Bydlet s ní, je dcerou smrti :cert: Tak jestli máš podobnou frekvenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí