Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenže bojuju jen já mi přijde.. On bojuje a bude milý do doby, než dostane auto a zase budu vařit a prát.. pak to bude to samé
jj, to mi taky prislo, nekdy jako by to bylo neco za neco, taky jeho predstavy o manzelstvi byly taky trochu zkresleny. Kdyz byl nejaky problem, tak to vzdal, pac proste nevedel, jak bojovat. No vem si, ze jsou to chlapi, ty tohle proste od prirody moc taky resit neumi ![]()
zena je ta ochrankyne krbu, diplomatka.
@lísteček1 píše:
Nechci se vyjadřovat k tvému vztahu a chování, myslím, že už toho tady bylo napsáno dost. Mě jen ještě navíc zaráží tvoje věty typu : on nás nechce (tebe a dítě), on na nás kašle… do vaší rozepře nezatahuj děcko. Pokud si partneři nerozumí, nemá to nic společného s dítětem, pokud se dva dospělí rozcházejí, neznamená to, že ten odcházející opouští i dítě. Odchází jen od toho dospělého, ale na jeho vztahu k dítěti tím nic nemění!!!Otcem vždy zůstane.
Otcem co raději po práci spí, než aby šel ven s dcerou?? Co se k ní věčně otáčí zády..?
Bezva otec!
@Anonymní píše:
Mě se neomluvil za celou dobu, ani jedinkrát neřekl pitomí promin.. řekne mi, jdeš se omluvit??![]()
Já jen prostě nechápu kde bere takovejhle člověk tolik nadvlády..tolik arogance..nadřazenosti..
Cos mu dovolila, to přesně dělá. Má Tě zaškatulkovanou jako labilní chudinku, která bez něj nemůže existovat.
Musíš něco udělat hlavně se sebou, malá bude mít špatný příklad a i dětství, pokud to budete takhle koulet dál.
@jannina1 píše:
Ono to pramení z toho, že ví, jak jsi na něm psychicky závislá. Až budeš samostatnější, žít svůj život, většinou obrátí. A pokud ne, vztah je u konce.
plně souhlasím! Pokud se tohle změní, změní se i jeho postoj k tobě. Takhle mu dáváš prostor k manipulaci a pokud to není ryzí charakter (coz nemusí nutne znamenat, ze je to dobrý clovek), tak toho proste vyuzije.
@Anonymní píše:
Otcem co raději po práci spí, než aby šel ven s dcerou?? Co se k ní věčně otáčí zády..?Bezva otec!
počítej s tím, že po rozchodu se o ní začne drát. Takže možná dostane dcera paradoxně víc péče a zájmu než kdy měla v rodině…to se stává
@Anonymní píše:
Otcem co raději po práci spí, než aby šel ven s dcerou?? Co se k ní věčně otáčí zády..?Bezva otec!
I takový jsou někteří otcové. Ale stále je to otec dítěte. Pokud si u soudu zažádá o styk s dítětem bude mu vyhověno.
@jannina1 píše:
Cos mu dovolila, to přesně dělá. Má Tě zaškatulkovanou jako labilní chudinku, která bez něj nemůže existovat.
Musíš něco udělat hlavně se sebou, malá bude mít špatný příklad a i dětství, pokud to budete takhle koulet dál.
Přesně tak, jemu je umožněno bejt „takovej děsnej chlapák“, protože má za soupeřku labilní závislou chudinku, která ze strachu solí a solí. Stejně si myslím, že on odpoledne přijede jakoby nic, řekne ti pár nechutných nadávek a ty budeš ráda, že jsi ještě k tomu nedostala i na hubu a bude vše ve starých kolejích, tzn. ty poběžíš platit účty a on s urážkami na tebe za jinou babou - tak jako tomu je léta až dosud…
Nebude!!
Maou bude vídat jednou za 14 dní - už je to tak dohodnuté, jelikož mám od Policie dva papíry o dvou napadeních, mě i dcery v náručí.. Paní na OSPOD je velmi divila.
Ty to totiž evidentně rozseknout nechceš, jsi ráda alespoň za tu roli fackovacího panáka, bezplatného ubytování, autopůjčovny a pokladničky, bohužel pro tebe a TVÉ DÍTĚ ![]()
@káťa píše:
Přesně tak, jemu je umožněno bejt „takovej děsnej chlapák“, protože má za soupeřku labilní závislou chudinku, která ze strachu solí a solí. Stejně si myslím, že on odpoledne přijede jakoby nic, řekne ti pár nechutných nadávek a ty budeš ráda, že jsi ještě k tomu nedostala i na hubu a bude vše ve starých kolejích, tzn. ty poběžíš platit účty a on s urážkami na tebe za jinou babou - tak jako tomu je léta až dosud…
Já ho sem nepustím. Mám danej bezpečnostní zámek a klíče v zámku, to se sem nedostane, pokud nevykopne dveře.
@Anonymní píše:
Nebude!!Maou bude vídat jednou za 14 dní - už je to tak dohodnuté, jelikož mám od Policie dva papíry o dvou napadeních, mě i dcery v náručí.. Paní na OSPOD je velmi divila.
Kde je to dohodnuté? To stejně určí soud po zvážení všech důkazů.
@Anonymní píše:
Nebude!!Maou bude vídat jednou za 14 dní - už je to tak dohodnuté, jelikož mám od Policie dva papíry o dvou napadeních, mě i dcery v náručí.. Paní na OSPOD je velmi divila.
Panebože! Já bych se taky divila. A vysvětlili Ti na OSPOD, že dokud nemáš v ruce rozsudek se svěřením do péče, máte stejná práva. Tudíž Ti dceru nemusí vrátit a může si jí nechat u sebe. Zatím taháš za ten kratší konec lana Ty…
@jannina1 píše:Řekla mi to paní na OSPODu i policie, že těžko mu dají dítě. Nemá kočárek, postýlku, a těžko vezme dítě do 2+1 k rodičům a svým třem sourozencům.
Kde je to dohodnuté? To stejně určí soud po zvážení všech důkazů.
@stazinka09 píše:
Panebože! Já bych se taky divila. A vysvětlili Ti na OSPOD, že dokud nemáš v ruce rozsudek se svěřením do péče, máte stejná práva. Tudíž Ti dceru nemusí vrátit a může si jí nechat u sebe. Zatím taháš za ten kratší konec lana Ty…
Ano, vysvětlila, to předběžné už mám, jen jsem to ještě neodnesla na soud.