Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.13 23:29

Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..

• Citovat
  • Upravit
712
7.9.13 23:30

r

@zuzouš píše:
Tak to udělej :nevim:

pojdte ji pomoc nema smysl te odsoudit ze si hysterka,, neco to spousti,, treba nezvladatelnej strach nebo vzpominkyale vsechno muzes vyresit nech si pomoct. utekla si z diskuze kde jsem ti psala ze mas najit tri veci v cem je dobrej a podekovat mu za to to by ti sms odepsal zpet. nejvetsi potreba cloveka je ucta tak s tim zacni a vsechno se da dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Anonymní píše:
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??

Tebe mít doma musí být pro chlapa fakt terno :roll:… Chováš se jak puberťačka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Tak třeba se to v zakladatelce prostě nahromadilo a chce to ven, no. Pak to vypadá navenek přehnaně a hystericky. Taky se mi to někdy stane, nejlíp pomáhá se to pokusit ten den hodit za hlavu- zároveň to málokdy dokážu :mrgreen: A řešit až další den, až hlava trochu vychladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 23:31
@plzakova21 píše:
pojdte ji pomoc nema smysl te odsoudit ze si hysterka,, neco to spousti,, treba nezvladatelnej strach nebo vzpominkyale vsechno muzes vyresit nech si pomoct. utekla si z diskuze kde jsem ti psala ze mas najit tri veci v cem je dobrej a podekovat mu za to to by ti sms odepsal zpet. nejvetsi potreba cloveka je ucta tak s tim zacni a vsechno se da dohromady

Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:31
@Anonymní píše:
Aha. Tak to fakt nechci. Už chápu proč je tolik chlapů nevěrných, když ženský doma dřepí a dělají si svoje..
Jen jsem se chtěla svěřit a myslela jsem, že se vypovídám, něco vyřeším.. :( ne že tu budu bulet a budu na vše sama :(

ale prdlajs prosím tě.. ve vztahu je důležitá rovnováha víš.. neviset na soně neznamená že je ti ten druhej lhostejnej a že si děláš svoje každej večer.. ne je to o dohodě

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:32
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..

to je to že máte nevyrovnanej vztah proto se tak zlobíš.. nemáte ve vztahu rovnoprávnost…ty bys nemohla jít třeba s kámoškama jednou za čas

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.9.13 23:32

A já si sedím na rukách, a sedím a sedím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7876
7.9.13 23:33
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..

Jakou zradu proboha? :roll: Že někde chlastá s kamarádama a nezvedne telefon? Tak až se vrátí, tak mu to dej taky vyžrat!!! Ale rozchod? 8o 8o Kdybych měla řešit že mi nezvedne telefon zrovna když já chci, tak už jsem dávno sama!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jdukolem píše:
ale prdlajs prosím tě.. ve vztahu je důležitá rovnováha víš.. neviset na soně neznamená že je ti ten druhej lhostejnej a že si děláš svoje každej večer.. ne je to o dohodě

Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře :(

• Citovat
  • Upravit
712
@zuzouš píše:
Tak třeba se to v zakladatelce prostě nahromadilo a chce to ven, no. Pak to vypadá navenek přehnaně a hystericky. Taky se mi to někdy stane, nejlíp pomáhá se to pokusit ten den hodit za hlavu- zároveň to málokdy dokážu :mrgreen: A řešit až další den, až hlava trochu vychladne.

jde o to ze musi nahradit ty sileny predstavy zdravejma jinak ji to rozkopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Já už ničemu nerozumím :nevim:

chtělo by to asi chladnější hlavu a trochu s tím vztahem pracovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
@Anonymní píše:
Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..

takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
7.9.13 23:34

Zakladatelko neblázni :hug: :hug: :hug: Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 23:34
@laddyss píše:
takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?

Nedávno… měli něco v našem městě v kavárně a přišel kolem půl 4 ráno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky