Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..
tady mu ted nadavas,, zmen hned v sobe tu predstavu ze je sicak, napis mi kdy te prekvapil pojd pomuzu ti ale neutikej
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..
jaké celé noci, on to udělal opakovaně? Já jen, že dnešní noc ještě neuplynula…
@ivulinaM píše:
Zakladatelko neblázni![]()
![]()
Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde
Jenže on mi řekne, firemní akce, neřekne co dělali, nic… řekne, nestarej se.
A ještě bude uraženej že vyzvídám.
Cítím se zkrátka jako hlupák
Jako ta poslední nicka na světě ![]()
@ivulinaM píše:
Zakladatelko neblázni![]()
![]()
Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde
přesně, třeba je s klubem mladých křesťanů v kostele na modlitbách, nebo je na kroužku háčkování a trénuje krátký sloupek ![]()
@Anonymní píše:
Nedávno… měli něco v našem městě v kavárně a přišel kolem půl 4 ráno.
a po tom jsi nevyváděla? Jak často se ti musel telefonicky hlásit?
@laddyss píše:
takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?
ptala jsem se te taky pouzij logiku mas zkusenosti s tim ze by se takhle choval? vem ted jen logiku muzou byt tvy predstavy nepodlozeny pojd s toho se dostAt
@Anonymní píše:
Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře
podle mě ta poradna není vůbec špatnej nápad co?
@Anonymní píše:
Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře
Tak až zas příště naslibuje, vezmi malou, vezmi prašule a vyraž na nákupy a udělejte si radost. Na uhánění chlapa se vykašli, jednou dom stejně dorazí a když mu řekneš, jak sis den parádně užila, třeba to v něm něco vzbudí- hele dneska jsem si vzala ty nový kozačky/sukni/kalhoty/prádlo a vyrazila jsem ven..Mi neřikej, že se příště nebude pídit, kde jsi a co děláš ![]()
@K-Black by mě fáákt zajímalo, čím píšeš. Jéé, máš hejblací cecíky, že mě to nenapadlo ![]()
Vím, jak se chová když se napije.. Je mu jedno s kym co..jak vypadá. Spolu jsme nespali co jsme doma z dovči, skoro měsíc to bude ![]()
Bud nema naladu, nebo je unavenej nebo je tu malá, stále něco.. ![]()
Dovolím si jednu laickou diagnózu - jedná se o separační úzkost - jak zakladatelka píše, bojí se, že po rozchodu bude pořád sledovat přítele na fb, apod., takže ona je na něm nezdravě psychicky závislá a jakákoliv separace a ztráta kontroly, byť jen zdánlivé, ji přivádí k šílenství. Myslím, že dost nevěrníků se svou ženou hovořili i v situaci, kdy měli fyzicky zasunuto jinde, svou ženu uchlácholili a pokračovali v akci. Takže jakékoliv stíhání je milá zakladatelko zcela na prd. A naprosto chápu, že ten tvůj ti slíbí, že zavolá, aby mohl v klidu odejít a pak se na to vykašle - z jeho strany cesta nejmenšího odporu. Svým skučením a stíháním si vysloužíš maximálně to, že ti opravdu zahne, protože to pro nej bude mít stejný efekt, jako kdyby byl věrný.
@K-Black píše:
přesně, třeba je s klubem mladých křesťanů v kostele na modlitbách, nebo je na kroužku háčkování a trénuje krátký sloupek[/citace
No a nebo štrikuje šálu jako překvápko k vánocům
Jen jsem tím chtěla říct, že notabene nemusí teď někde kopulovat, ale prostě „jen“ sedí v hospodě a prachobyčejně chlastá