Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
13.6.13 18:34
@JedenTypan píše:
Ale pro toho kluka, u kteryho je, je to dost blba situace. Ten Marc v tom muze videt neveru, jako ze utekla za jinym a pomstit se jim oboum. Pritom ten kluk u ni nema ani sanci a je za hodneho blbecka po ruce. :zed:

Marc o Martinovu ale vůbec netuší a neví kde bydlí, neví ani kde bude bydlet Aot, navíc je finančně dobře zabezpečená na to, aby se třeba po první další výplatě odstěhovala do svého :nevim: Marc když bude třeba první týden chodit do práce a ona tam nebude tak to jistě vzdá :think: a pokud si pamatuji tak si brala dovolenou 14 dní, a když bude třeba i dýl má-li šanci dělat z domu

• načítám...
7006
13.6.13 18:34

Preved si ty penize, hned!! Vis ze uz se snazil odriznout od prijmu, podle me prvni ci udela bude zablokovat ucet. Nenech ho aby te predbehn :hug: ul.

• načítám...
24603
13.6.13 18:35

Kdy tak asi chodí z práce?

• načítám...
9180
13.6.13 18:38

@pannacotta vlastně máš recht, Aot psala, že si u šéfa zařídila 14dní volno…jsem to nějak přehlídla…

• načítám...
sophinka1
13.6.13 18:39

@pannacotta 14 dnů? já myslela že do neděle  :think:

• Upravit
sophinka1
13.6.13 18:43

Tak hurá našla jsem to. 14 dnů :dance: to pomůže hodně :dance:

• Upravit
JedenTypan
13.6.13 18:45

A vy si myslite, ze ten Marc nema nejake zname, kteri ji nekdy uvidi a reknou mu? :think: Nebo bude chodit kanalama? :think:

• Upravit
7576
13.6.13 18:46

Taky se bojim, ze to bude peklo. Proto jsem Aot psala, at je chranena Policii a nejakou organizaci pomoci tyranym zenam. U nej se bojim i toho, ze po prvnim amoku si dokaze pockat a pak uderi. Nechtela jsem Aot strasit dopredu, ale ted uz je pryc a je treba pocitat s kazdou variantou :kytka:

• načítám...
sophinka1
13.6.13 18:48
@Háta_x píše:
Taky se bojim, ze to bude peklo. Proto jsem Aot psala, at je chranena Policii a nejakou organizaci pomoci tyranym zenam. U nej se bojim i toho, ze po prvnim amoku si dokaze pockat a pak uderi. Nechtela jsem Aot strasit dopredu, ale ted uz je pryc a je treba pocitat s kazdou variantou :kytka:

no to mi povídej, dovedu si představit, že nevtrhne rovnou do práce, ale bude čekat za rohem a pak pomoz jí pán Bůh

• Upravit
7576
13.6.13 18:48

Prosim te, urcite to myslis dobre, ale strasenim ji nepomuzes. Aot potrebuje podporu a plan, ne dorazit, kdyz uz ted se nejspis klepe hak ratlik ;)

@JedenTypan píše:
A vy si myslite, ze ten Marc nema nejake zname, kteri ji nekdy uvidi a reknou mu? :think: Nebo bude chodit kanalama? :think:
  • načítám...
JedenTypan
13.6.13 18:54
@Háta_x píše:
Prosim te, urcite to myslis dobre, ale strasenim ji nepomuzes. Aot potrebuje podporu a plan, ne dorazit, kdyz uz ted se nejspis klepe hak ratlik ;)

No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid. :think:

• Upravit
7576
13.6.13 18:57

Kdybys cetl diskuzi zpatky, vedel bys, ze plan jsme ji daly nekolikrat ;)

@JedenTypan píše:
No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid. :think:
  • načítám...
1823
13.6.13 19:00
@JedenTypan píše:
No prave by to chtelo dobrej plan a ne ze se 2 tydny neukaze v praci a tim mysli, ze bude mti klid. :think:

Ona ale nemuze zmenit praci.. jeji vizum se vaze na zamestnavatele.. tj je to slozitejsi.. musela by zpet do cech a to nechce neb ma v te soucadne uz dobre postaveni atd.. myslim, ze to udelala dobre.. ma podporu sefa a chlapa - pritele v zadech, u ktereho bude bydlet.. nemalovala bych certa na zed.. Marc bude magor.. ale pak je tu jeste policie a dalsi.. takze co.. Aot neni rozklepana chudinka, myslim, ze to zvladne..

• načítám...
2499
13.6.13 19:03
@cuttysark píše:
@Aot juuu super tesim sa; si velmi odvazna, kezby sa vsetky tyrane zeny spamatali v tejto fazi!
:D TAK AŤ SEM PŘIJDOU a trochu jim to trápení pomůžeme zkrátit naší podporou. :D
  • načítám...
1823
13.6.13 19:05

@poučená..zejo.. me ste tu na emiminu taky pomohly odejit od magora.. :hug: :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová