Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Háta_x píše:
Teda holky, clovek se na chvili vzdali a hned jsou tady kurzy rumby (krasnej tanec!), litani na kosteti (to bych chtela umet, platit benzin me nebavi!!) a organizuje se hromadny odlet do Kanady!!!muzu vzit s sebou i kamosku? Kanadu miluje, pomohla mi od agresora a bude levnejsi letadlo
Uz se vrbi nejake datum?
mam v Brne i par tipu, kam jit…
No, pokud byste pockaly na me do pulky cervence, tak budu rada ![]()
@kočička Evička já kdybych mohla, tak si vezmu všechny. Je to už 3. pes z útulku, jednoho jsem měla v dětství. Jednoho máme skoro dva roky a tu fenku teď dva měsíce. Sžívání bylo zajímavý, ale už si to celé sedá snad. Jsou hrozně chytří a relativně mladí, takže se učíme poslušnost a docela zvládáme. Máme je v bytě (4+1), já pracuju dost z domu, tak tu nejsou ani moc sami.
To je super, že takhle pomáháš, já když vidím vždycky ty zprávy, kde se zase našel pes v zuboženým stavu, nebo týranej, tak bych fakt vraždila ![]()
Příspěvek upraven 18.06.13 v 20:07
půlka července je ideální termín, zjistím koncerty, abysme tady nezůstaly bez hezký muziky a dám jej semka a pak to nějak napasujeme, aby se to hodilo všem. ![]()
Pulka cervence je spatne, pokud to klapne, budu na dovce
budu moct az po 20.
Weru v cervnu nemuzes ten posledni vikend???
@Weru píše:
No, pokud byste pockaly na me do pulky cervence, tak budu rada
Tak buď konec června, anebo července, holky napiště sem kdy nemůžete a kdy by to šlo každá za sebe, něco vykoumáme, já můžu kdykoliv ![]()
@Háta_x píše:
Weru v cervnu nemuzes ten posledni vikend???
Ja neziju v CR
, ale kvuli me se neomezujte, to zase ne. Stejne nevim, jak to budu stihat, co ma partner za plany.
Muzu posledni vikend v cervnu a pak az konec cervence ![]()
Cerven by se mi libil vic, je to takovy akcnejsi a zadne dlouhe planovani
navic budu mit hlidani, coz je celkem zasadni ![]()
@kočička Evička píše:
Tak buď konec června, anebo července, holky napiště sem kdy nemůžete a kdy by to šlo každá za sebe, něco vykoumáme, já můžu kdykoliv
@Weru píše:
Ja neziju v CR, ale kvuli me se neomezujte, to zase ne. Stejne nevim, jak to budu stihat, co ma partner za plany.
nééé, bez tebe né, jak to máš daleko?
Tak se domluvte a dej nam vedet
treba bysme mohly udelat setkani i ted i v cervnu i v cervenci
jeytli by nas teda Evicka nemela uz plny zuby ![]()
Kde zijes, jestli se muzu zeptat?
@Weru píše:
Ja neziju v CR, ale kvuli me se neomezujte, to zase ne. Stejne nevim, jak to budu stihat, co ma partner za plany.
@Háta_x píše:
Tak se domluvte a dej nam vedettreba bysme mohly udelat setkani i ted i v cervnu i v cervenci
jeytli by nas teda Evicka nemela uz plny zuby
Kde zijes, jestli se muzu zeptat?
klidně 2 x (červen i červenec), to by šlo, uvidíme, jak ostatní, poučená už dneska nedojde, tak vyčkáme. Já už teda přemýšlím, co všechno ugrilujeme, úplně to vidím, jak to nakládám - krevetky, steaky a tak…kamarád Džoro se málem teďka vyděsil, když jsem mu to říkala, že dojede a basta, prej to tam budu jedinej chlap? Tak jsem jej uklidnila, že nééééé
No já to mám dost blbé, téměř celé léto plné a jeden z mála volných víkendů je někdy okolo té půlky července. Mám taky kapelu, takže taky dost akcí, obávám se, že volná budu v září
ale neva, můžem udělat sleziny po republice ne? jednou u Evi, pak u nás, pak u Háty ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat