Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Colorka dobrý nápad.
Nevim, možná je to blbost, ale mohla by eventuelně na tel. spustit záznamínk při nějaké situaci, může to mít předpřipravené a pak jen spustí, on nic nepozná a bude ho mít nahraného jako případný důkaz.
@Aot píše:
Holky, tak to nepochopite. Sla jsem potaji se mrknout za dvere, co tam dal. A tam stoji uplně novy kufr od Guess, asi mě chce poslat domu sam.Ja mu jednou rekla, ze se mi jeden kozeny libi a on mi ho koupil, ale co tím chce naznacit?! No, alespon si mam do ceho sbalit.
Nevim, zda je neco uvnitr, neotvirala jsem, budu delat, ze jsem tam jeste nebyla a nevidela to. Ale teda ted mam brouka v hlave. Nebo chce jet na dovcu
Ja to vidim spis na dovcu. Nebo te prekvapi a rekbe, aby sis sbalila a vypadla, anebo jako vyhruzka
. Jeste jednou a jdes?
Ahoj, ctu tuhle diskuzi od zacatku a strasne moc drzim palce, at to dobre dopadne…Prosla jsem si necim podobjym, i kdyz jinym. Muj expritel si za 5let naseho vztahu nasekal spoustu dluhu, kdyz jsem konecne prozrela a chtela se rozejit, zacal se mnou manipulovat, jak me miluje a ze ty penize potreboval kvuli me, abych se mela dobre…Rozesla jsem se s nim. Bydlel u me, takze jsem mu sbalila veci a vyhodila ho. Obtezoval me jeste dva roky potom, ale ted uz je par let klid. Rozhodla jsem se tenkrat taky ze dne na den, postupne mi zacli dochazet souvislosti, ktere jsem predtim nevidela nebo spis videt nechtela…
Aot, pokud jen trosku citis, ze bys mela odejit,odejdi.Jak,to uz tu bylo napsano nekolikrat, nema cenu to opakovat.
Pokud by ti v hlave neblikalo varovne svetlo, tak by si sem nenapsala.Dej na svuj instinkt a hlavne ho neomlouvej, to je cesta do pekel…
Omlouvam se za preklepy, pisu z mobilu.
@Weru píše:
Ja to vidim spis na dovcu. Nebo te prekvapi a rekbe, aby sis sbalila a vypadla, anebo jako vyhruzka. Jeste jednou a jdes?
Já si spíš myslím že si ji tím kufrem chtěl koupit když mu přece řekla že se ji líbil když ho viděla v obchodě…
@Weru píše:
@pannacotta to me nenapadlo, ale ze zrovna kufr, vid?
no a pak příjdou možná na řadu ty letenky do Karibiku
@mismurka píše:
Aj si myslím. že teď koupil kufr, aby si jí koupil, obměkčil jí a třeba když bude mít pocit, že se ještě trochu cuká, tak řpijde s těma letenkama… ![]()
@mismurka píše:
Není tam náhodou termín vánoce??
@Tajné píše:
Není tam náhodou termín vánoce??
to přece neva, třeba si myslí, že jí tím udělá radost dopředu, ikdyž teda nevim nevim, když Vánoce původně měli plánované úplně jinak
Holky, s tim kufrem - mam taky zkusennost s clovekem, ktery mel sklony k takovymu chovani, ale rozhodne ne v tak desny mire. Tim, ze to byl muj prvni vazny vztah, trvalo pres ctyri roky, nez mi doslo, ze takhle to nechci. Posledni pul rok byl jak na houpacce, hadky, usmirovani, nekolik uzasnych dni a pak znova a znova. Urcite sem spoustu chyb delala i ja, jak sem psala, byl to muj prvni poradny vztah, navic sem byla hoodne mlada a on starsi. Nebudu to rozebirat detailne, rozchod byl o trosicku bourlivejsi, ale pronasledovani, krom nejakych sms a volani se nekonalo, rozvod byl bez komplikaci, zpetne sem za ten vztah rada, hodne mi dal, a to vcetne toho, ze vim, co opravdu nechci ![]()
Proc to pisu - z vlastni zkusennosti vim, za tim kufrem nic nehledejte, na to neprijdete, on sam mozna nevi, proc zrovna kufr. Clovek s manipulativnimi sklony casto dela to, ze chce partnerku znejistet - Aot ted nevi, na cem je a srotuje ji to v hlave - to byl hlavni zamer - dela to proto, abys nevedela, na cem si, aby te mel v koute a tak se dozvedel „tve plany“ a aktualni rozpolozeni… Samozrejme ma vymyslenou pohadku, kterou ti pak kufr vysvetli - mozna uz tomu vysvetleni sam veri, to se taky stava, ze sam sebe proste presvedci o sve pravde. Proto je pak i tak presvedcivy vuci okoli - sama to tady potvrdila jedna anonymni, ktera se par stranek zpet priznala k podobnymu chovani - v dobe, kdy to delala na sobe nic spatnyho neshledavala.
No, nebylo by od věci, kdyby se ho zakladatelka zeptala jak to vypadá s těma Vánocema, jestli Marc počítá s její rodinou nebo ne..
Ja by som sama od seba Vianoce nevytahovala, lebo on je teraz v strehu a kludne mu moze napadnut, ze nasla tie letenky. Ked uz, tak navrhnut nejaku dovolenku vseobecne, mozno to potom vytiahne sam. Navyse, ak on uvidi, ze Aot s nim planuje dalsie aktivity, mozno sa ukludni.
@sonam píše:
Ja by som sama od seba Vianoce nevytahovala, lebo on je teraz v strehu a kludne mu moze napadnut, ze nasla tie letenky. Ked uz, tak navrhnut nejaku dovolenku vseobecne, mozno to potom vytiahne sam. Navyse, ak on uvidi, ze Aot s nim planuje dalsie aktivity, mozno sa ukludni.
taky bych to takto udělala ![]()
@sonam píše:
Jo, to je pravda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat