Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Neda.
@Malinkasom píše:
Holky a myslite ze takovy clovek se da zmenit? dlouhodobou terapii nebo nejak? ja z tim osobni zkusenost dikybohu nemam, jen premyslim zda je to mozny aby si takovy psychous uvedomil ze neco dela spatne a chtel se zmenit sam?
@Malinkasom píše:
Holky a myslite ze takovy clovek se da zmenit? dlouhodobou terapii nebo nejak? ja z tim osobni zkusenost dikybohu nemam, jen premyslim zda je to mozny aby si takovy psychous uvedomil ze neco dela spatne a chtel se zmenit sam?
Ne, nevěřím tomu. Od takového individua se držet hodně daleko. Je nebezpečný.
Pane bože, to je děs tohle teda
![]()
Super že máš takového šéfa, aspoň jedno pozitivum ![]()
Holky, já si myslím, že nějaké „zkoušky“ typu chci miminko, chci jógu, posílání části mzdy na jinej účet apod. nemají žádnou cenu, jenom jej to vyprovokuje a znejistí ještě víc a přitvrdí. Pokud byl schopnej chtít po současném šéfovi, aby ji propustil na základě „výmluvy“ o tom, že má pro ni místo u sebe, tak udělá cokoliv, jen aby měl svůj „majetek“ buď úplně doma, nebo trvale na očích.
Nenechá ji odejít, pokud sama neuteče, a to hodně daleko. Taky nevěřím, že by v šéfovi našla spojence či oporu, je to jeho dlouholetý kamarád a pokud mu Marc trochu „zavyhrožuje“, pustí ji rád i tak, aby neměl problémy. Já osobně bych si vzala peníze, které mi patří a zmizela, protože není slučitelný, aby zůstala pracovat kde je a nebyla s Marcem.
@Timinka píše:
@kočička Evička nejde o to zkouset jeho trpelivost ale dostat se k penezum.
nechci aby to vyznělo blbe…ale ja bych tam vsechny prachy nechala a utikala…lepší byt živá a bez peněz, nez mrtvá a bohatá…
Podle mě se jedná o chorobnou žárlivost. Tohle není přehnaná láska, to je touha vlastnit a chorobná žárlivost. Pryč od něj!!! Stejně by to dopadlo hrozně.
@Aot, napadlo mě to samé, co Mirii, nemůžeš si vzít v práci dovolenou a odjet na nějaký čas do Čech? Moc se mi to nelíbí, myslím, že tvůj přítel bude pěkně zuřit, až zjistí, že část výplaty nepřišla..Hlavně si prosím tě, dej na stranu ty doklady, do nějaké schránky v bance nebo tak, jelikož pokud takhle vypěnil kvůli józe, tak je schopen ti doklady zabavit při sebemenším náznaku odporu.
Určitě ho neprovokuj, nepřijde mi teď, když se takhle zachoval, rozumné, abys dělala jakýkoli naschvál, evidentně je schopen přitvrdit a nechci domýšlet, kam až to může zajít…
taky bych oželela peníze, než dopadnout bůhvíjak. Ono jde i o to, že pokud to Marc nerozchodí, tak si může klidně na ni cokoliv vymyslet třeba na policii a Aol se už taky nemusí dostat pryč ze země. Možná to zní dramaticky, ale podle jeho reakcí a chování hodně pravděpodobně.
Pokud nemá v peněžence víc než pár drobných těžko bude utíkat. Vždyť nemá možnost vzít si bez potíží ani svoji výplatu.
pokud mají společnej účet, může si peníze vybrat v bance, pokud je psanej na něj, tak aspoň kolik jí dá max. karta z bankomatu. Každopádně pochybuju, že by jí on sám umožnil vzít si, co její je, a odejít. Záleží, jak to mají udělané. Akorát varianta část na její účet mi připadá nereálná, on na to ihned přijde a nevěřím, že mu to nebude vadit, protože mu to bude hlavně jasný, že se chce od něj odříznout. ![]()
@Timinka píše:
Pokud nemá v peněžence víc než pár drobných těžko bude utíkat. Vždyť nemá možnost vzít si bez potíží ani svoji výplatu.
Mohla by pomoci rodina tady v ČR - poslat peníze, zaplatit letenku ![]()
@Timinka píše:
verim tomu, ze pokud ma v ČR normalni fungující rodinu, a podle vseho ma, tak ji tu letenku zaplatí…tohle je fakt jak scéna vystřižené z filmu noci s nepřítelem…
@kočička Evička píše:
@Timinkapokud mají společnej účet, může si peníze vybrat v bance, pokud je psanej na něj, tak aspoň kolik jí dá max. karta z bankomatu. Každopádně pochybuju, že by jí on sám umožnil vzít si, co její je, a odejít. Záleží, jak to mají udělané. Akorát varianta část na její účet mi připadá nereálná, on na to ihned přijde a nevěřím, že mu to nebude vadit, protože mu to bude hlavně jasný, že se chce od něj odříznout.
Jakmile vybere větší částku z účtu, bude mu to taky jasné ![]()
@kočička Evička no proto jsem psala o tom miminku. Kdyby ho sklonovala v 1000 padech tak by se mozna dalo obhajit ze dela na novem uctu rezervy pro miminko.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat