Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aot Holka, na rovinu promluvit k ničemu nepovede. Pokud bys to chtěla zkusit, tak ale na veřejnosti (za cenu ztrapnění se, ale v tu chvíli si snad k tobě nic nedovolí). Pokud nemáš kamarády, zapoj do toho tedy lidi, kteří se tím zabývají - jak psala Hata tuším, někoho jako je tady Kruh bezpečí atd. a nemysli si, lidi jsuo kolikrát ochotni pomoc, i kdybyste předtím byli jen kolegové.
@Aot prosim te neni cas na velka gesta. Sama si nepomuzes. Prijmi pomoc kazdeho kdo by ti ji mohl poskytnout. Zbije te pokud s nim budes jednat na rovinu. A do orace uz te nepusti. A o tobe nikdo nebude vedet protoze jsi chtela byt silna
Netahej je do toho. Jen jim rekni, jak se veci maji a z ceho mas strach!!! Kdyz dojde na nejhorsi, pomuzou ti, protoze BUDOU VEDET!!! A o to tady bezi, abys BYLA V BEZPECI a okoli ti mohlo pomoct treba jen zavolanim policie.
@Aot píše:
Holky, cele dva roky jsem zila jen pro Marca, diky tomu jsem si neudelala ani kamarady. Nemohu ted do toho tahat cizi lidi a najednou byt velka kamaradka. Co jsem si uvarila, to si musim snist. Jinak to nejde. Bylo bylo by to sobecke. Z domu delat nemohu, delam nakup a logistiku, takze tady byt musim.Premyslim, ze bych si zkusila s Marcem narovinu promluvit. Rict, ze takto uz to nejde proste. Vsechno mu delam za zady, zbabele![]()
A co mu rict, ze ho nemiluju? Nikdo nechceme byt s nekym, kdo nas nemiluje?
@Aot je nemocný, kašle na to, co chceš jestli ho miluješ, chce mít loutku
@Aot píše:
Neblazni. Predpokladam ze chces vyvaznout zdrava
Ty nejsi zbabela!!! Proboha, vzpamatuj se! To on tebou manipuluje, aby sis tohle myslela! To on odstranuje „jeho prekazky“ z tvoji cesty (lektor aj, kocka, kamaradi, styk s rodinami, ted prace).
@Aot píše:
Holky, cele dva roky jsem zila jen pro Marca, diky tomu jsem si neudelala ani kamarady. Nemohu ted do toho tahat cizi lidi a najednou byt velka kamaradka. Co jsem si uvarila, to si musim snist. Jinak to nejde. Bylo bylo by to sobecke. Z domu delat nemohu, delam nakup a logistiku, takze tady byt musim.Premyslim, ze bych si zkusila s Marcem narovinu promluvit. Rict, ze takto uz to nejde proste. Vsechno mu delam za zady, zbabele![]()
@Aot no to vůbec. Pak mu sepne v hlavě, že celou dobu sis stejně zvládla s někým užívat a jak už někdo řekl - když tě nebude mít on, tak nikdo. Nic mu nevysvětlíš.
Nic mu nerikej a jednej. Nic mu nedluzis!!! Jestli s nim zacnes diskutovat a vysvetlovat, utopis se v tom diky jeho manipulatorskym dovednostem, na to proste nemas. Nabedni si do hlavy, ze mu nic nedluzis. Treba si rikej, ze sis vsechno „odpracovala“ kdyz bylo po jeho. Ale ted uz se na nej neohlizej.
@Aot píše:
@Háta_x píše:
@Lemuska Tohle je strategie dle odborniku, ja se ji taky ridila, kdyz jsem byla v situaci s agresorem. A funguje. Jen musi Aot chtit a jednat rychle.
@Háta_x na mě navíc Aot působí, že stále ještě nevěří tomu, jakej Marc opravdu je a čeho je schopnej. A v tom vidím ten největší průšvih. Jak ji přesvědčit, že jí může jít fakt o život
Že jí bude k ničemu, co si v Kanadě vybudovala, nebude záležet vůbec na ničem a jejím rodičům se zhroutí celej svět
Neumí si představit, že život a smrt je otázka vteřiny
Nejde to vzít zpátky, nelze smlouvat ![]()
Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:29
Nejak to vyresit ale musim.
Nesmirim se s tim odjet a vse tu nechat.
![]()
@Michelangelo píše:
@Háta_x na mě navíc Aot působí, že stále ještě nevěří tomu, jakej Marc opravdu je a čeho je schopnej. A v tom vidím ten největší průšvih. Jak ji přesvědčit, že jí může jít fakt o životŽe jí bude k ničemu, co si v Kanadě vybudovala, nebude záležet vůbec na ničem a jejím rodičům se zhroutí celej svět
![]()
Neumí si představit, že život a smrt je otázka vteřiny
![]()
![]()
Ja preci znam Marca lip nez vy. Nebyl by schopny zabit cloveka. Proc hned takove horory??? Desi me to.
@Aot
A říct, že děkuješ, ale práci měnit nechceš - to nejde?
Přece není normální, že chlap rozhoduje o tom, kde budeš pracovat. I kdyby to byla lepší práce.
@Aot píše:
Nejak to vyresit ale musim.Nesmirim se s tim odjet a vse tu nechat.
![]()
máš možnost disponovat s účtem v bance, s tím společným?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat