Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Aot
149
7.6.13 15:28

Děkuji všem za reakce. Já samozřejmě vím, že to není v pořádku. A začnu prostě tím, že si začnu napřed chránit svoje soukromí. Dnes odpoledne se vrátí ze služebky, tak si telefon někam schovám a uvidím, zda bude nervozní, že ho nezkontroluje. Už párkrát jsem to udělala, ale vždy nakonec vyměkla a po pátém I love u mu ho dala :zed: Ted mám od rána zas 4 zmeškané hovory, a to jsem mu ráno psala, že ještě chvilku pospím, a pak půjdu k doktorovi. S tím spaním jsem lhala, aby mi nevolal. Bože, jsem fakt ubohá. :oops: :oops:

• načítám...
5166
7.6.13 15:29

Jen vás tady pročítám, ale jsme nesmírně zvědavá, jak tohle dopadne. zakladatelko, dej nám prosím vědět, když už ti tu holky píší své názory. a já s nimi plně souhlasím… pryč od něj…a věřím tomu, že ani rozchod nebude tím posledním, kdy ho uvidíš…ten ti nedá pokoj…znám holku, kterou taktéž chlap takhle,, miloval,, až s ní chodil i na WC, aby ji kontroloval, jestli někdo nepíše, nevolá…a tvrdil, jak ji šíleně miluje a nemůže bez ní ani vteřinu být… :nevim: 8o

no holka nakonec musela opustit republiku a na nějaký čas byla pryč, nikomu o sobě nedávala vědět, ani mamince, rodině, nikomu, a on otravoval i tu její rodinu,.a všechny, kdo ji znali… :zed:

Tak zažij rozum a rozhodni se jen nejlíp… my,,komentátorky,, to tady vidíme jasně. PRYČ OD NĚJ… v tomhle případě mu ani psycholog nepomohl..

• načítám...
sophinka1
7.6.13 15:30

@martas22 to si asi chtěla napsat zakladatelce ne mně :mavam:

• Upravit
237
7.6.13 15:30
@Weru píše:
Vidis a to je presne ono…Mmch. co presne by bylo. Jak reaguje, kdyz nesplnis jeho prani?

Začne břečet, že ho nemiluje, přece…
No nevím, jak tohle může dopadnout. Já osobně už bych byla míle daleko.

• načítám...
5166
7.6.13 15:31

@Aot Ubohá nejsi… jen pominuly ty růžové brýle, ale jak je vidět, tak i ty si to uvědomuješ, a to je dobře. :kytka: :hug:

• načítám...
4430
7.6.13 15:32
@Aot píše:
Děkuji všem za reakce. Já samozřejmě vím, že to není v pořádku. A začnu prostě tím, že si začnu napřed chránit svoje soukromí. Dnes odpoledne se vrátí ze služebky, tak si telefon někam schovám a uvidím, zda bude nervozní, že ho nezkontroluje. Už párkrát jsem to udělala, ale vždy nakonec vyměkla a po pátém I love u mu ho dala :zed: Ted mám od rána zas 4 zmeškané hovory, a to jsem mu ráno psala, že ještě chvilku pospím, a pak půjdu k doktorovi. S tím spaním jsem lhala, aby mi nevolal. Bože, jsem fakt ubohá. :oops: :oops:

Poslední věta je sice smutná, ale je to výsledek právě dlouhodobé manipulace…zároveň snad dobrý krok v tom, že sis uvědomila, že něco je špatně. Obávám se, že v roli oběti jsi už hodně hluboko a bez odborné pomoci toto nezvládneš..to píšu narovinu. Opravdu potřebuješ pomoct teď více ty, než on…

• načítám...
24603
7.6.13 15:33

Diskusi jsem nečetla ale brrrrrrrrrrrr 8o 8o 8o
no raději to ukonči dřív, než tě začne he žárlivosti mlátit :zed:

• načítám...
46867
7.6.13 15:34
@Aot píše:
Děkuji všem za reakce. Já samozřejmě vím, že to není v pořádku. A začnu prostě tím, že si začnu napřed chránit svoje soukromí. Dnes odpoledne se vrátí ze služebky, tak si telefon někam schovám a uvidím, zda bude nervozní, že ho nezkontroluje. Už párkrát jsem to udělala, ale vždy nakonec vyměkla a po pátém I love u mu ho dala :zed: Ted mám od rána zas 4 zmeškané hovory, a to jsem mu ráno psala, že ještě chvilku pospím, a pak půjdu k doktorovi. S tím spaním jsem lhala, aby mi nevolal. Bože, jsem fakt ubohá. :oops: :oops:

Ty fakt uboha nejsi :hug:. Zajdi k tomu psychologovi, alespon sama. Treba pak s tebou pujde, kdyz mu to reknes. Kdyz ma potrebu te kontrolovat, tak po case terba svoli. Pomuzes sobe a mozna i jemu. Bud to dopadne kladne, anebo to skonci.

• načítám...
Anonymní
7.6.13 15:34
@Weru píše:
Tak to je husty. Jak jste chodili nakupovat? 8o

Nakupovat mu chodila jeho matka. Nebo já nakupovala, když jsem jela k němu.

• Upravit
46867
7.6.13 15:35
@Marika2 píše:
Začne břečet, že ho nemiluje, přece…
No nevím, jak tohle může dopadnout. Já osobně už bych byla míle daleko.

No moj enervy. Ale hned bych ho k sipku neposlala. Asi bych to zkusila resit a podle reakci bych reagovala. :nevim:

• načítám...
24603
7.6.13 15:35
@Aot píše:
@emers Tak teď jste mě zaskočila. Asi už ani nadhled nemám. Přijde mi normální mu ukazovat, kdo mi poslal sms třeba. Vím, že to chce vědět a mně to problém nedělá, nevěrná nejsem. Když se nad tím zamyslím, tak je spoustu věcí, které mi už přijdou normální, ale ostatní ženy by je nesnesly.

Bere tě jako svůj majetek a teda aby ti hlídal každé pípnutí mobilu, je trochu moc 8)

• načítám...
46867
7.6.13 15:37
@Anonymní píše:
Nakupovat mu chodila jeho matka. Nebo já nakupovala, když jsem jela k němu.

Tak to jo. Myslela jsem si, ze ti ani tohle nedovolil

• načítám...
24603
7.6.13 15:38
@Aot píše:
Mohu vědět, proč z člověka, který mě nikdy neuhodil, nikdy neřekl sprosté slovo, doma mi pomáhá se vším, mluví se mnou jen hezky, proč by z něho měl nakonec být násilník a psychopat? Až tak extrémní reakce, jsem nečekala a dobře mi z toho není. :think:

Proč? jednou dojdeš dom později a třeba ti uhodí ač koliv to nikdy před tím neudělal ale prostě žárli a bude si třeba myslet že si s někým jiným, náhodou budeš mít vybytí mobil, 100 meškaných hovorů od něj, dojdeš dom a další facka, protože takový žárlivec to sotva uvěří pravdu a sice že mobil se ti vybyil, BUde si myslet že si zas někde s někým byla..
Tohle je holka krutá realita žárlivých psychopatů :(

• načítám...
24603
7.6.13 15:39
@Kakika píše:
@Aot ale on už násilník je. Jen neprovozuje násilí fyzické, ale psychické.

A že za chvíli je možné že to přejde aj do první fáze :?

• načítám...
nakukujici
7.6.13 15:39

NEJSI UBOHA!!!Byla jsi zamilovana! To on je ubohy, ze kvůli nemu mas vůbec takove myslenky!!!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová