Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1504
13.6.13 08:37

@Aot drzim moc palce, at to stehovani zvladnes! (hlavne at se tam M. neobjevi..) To ostatni, novy bydleni, abys neskakala z jednoho vztahu do druhyho 8) tim se ted nezabyvej…hlavne abys byla v bezpeci od M.pryc!

• načítám...
111
13.6.13 08:39

@Aot držím palce, hlavně převeď ty peníze, ať máš klid…
A na lítost vůči němu zapomeň, rozhodně si jí nezaslouží. Jemu tě bylo líto, když ti jednu dal? Bylo mu líto, že ti ta sklenička mohla přistát taky třeba na hlavě?? Tak vidíš…

• načítám...
1504
13.6.13 08:39

„Nevím, ale opravdu se mi nezdá, že tvůj přítel půjde zítra do práce a spokojí se s tvým vysvětlením, že nastoupíš za měsíc. Půjde zítra za tebou a za tvým šéfem mu vysvětlit, že tě opravdu potřebuje, protože jsi mu vlastně řekla, že nemůžeš kvůli šéfovi.. Nepůjde tam vyhrožovat, jen vysvětlit a při tom zjistí, že v práci nejsi a přižene se domů“

no prave, toho bych se trochu bala. takze vypadnout z bytu opravdu rychle! :jazyk:

• načítám...
Aot
149
13.6.13 08:42
@jakkoli píše:
No, zas na druhou stranu mu tam muzes nechat vzkaz „Odchazim a uz se nevratim“, aby to nebral jako vyzvu at te hleda :mrgreen:
Kontaktovani krizovyho centra mi takz prijde dobry, a urcite bych pak rodine a blizkym v Cechach napsala adresu Martina a popsala, reba aspon zjednodusene, celou situaci. Upromne uz jen kvuli strachu. No a s tim Mertinem bych byla takz opatrna, nechci byt straspytel a malovat certy na zed, ale hned jak si o Martinovi psala poprvy, trochu mi prislo, jestli na tebe takz neni fixovany, no abys proste nesla z deste rovnou pod okap, no. VYuzila bych jeho pohostinnosti na chvili a pak premyslela o svem vlastnim bydleni. Vis, nekdo to tady psal, urcite typy zen pritahuji urcite typy muzu. No to pisu spis jen kvuli svemu svedomi, ze mi tam proste zablikala cervena kontrolka, ale mozna sem jen paranoidni, no.
Drzim palce, at vsechno dobre dopadne, myslim na tebe :srdce:

S Martinem to bylo jinak. On odjel na zeland prvni! Ja jela tri mesice po nem s novym pritelem, se kterym jsem na zelande rozesla. Ne kvuli Martinovi. S Martinem jsme bydleli devet mesicu ve stejnem meste a videli se 5×,. Oboum nam skoncilo vizum a dalsi vizum tohoto typu, uz je mozne jen do Kanady. Opet on odletel prvni, ja az po nem. Nikdo nikoho nepronasledoval. Byla to proste nahoda, ze jsme se oba sesli ve stejnem meste, ktere ma jednu z nejmensich nezamestnanosti, neni tu takova zima, blizko do hor, pekne misto. Nic vic nic min. Martin je super clovek, zadny psychopat, znam ho 12 let, z toho 7 jsme meli vztah a 5 spolu bydleli.

• načítám...
Aot
149
13.6.13 08:44

@Denisa56

Dekuju moc :hug:

• načítám...
7576
13.6.13 08:44

Stojim pri tobe :kytka: a vubec nedelas nic spatne!!! Jen uz je toho na tebe moc, neboj bude lip :hug:
A myslela jsem to presne tak, jak napsala Veru324 :kytka:

@Aot píše:
Ja neskacu ze vztahu do vztahu. Ptala jsem se vas, zda Martina o pomoc pozdat, rekly jste ze ano a ted uz je to spatne?Ono neni lehke v Kanade najit bydleni ze dne na den, jak si asi nekdo predstavuje. Kanadani jsou uchylni na reference, kdyz je to slusne bydleni. A stehovat se do bytu ke trem 20 ti letym klukum se mi taky nechce. To je snad normalni. Ja u Martina budu jen na chvilku, nez si neco najdu. Ono to trva, obehat prihlidky.
Tak jau fakt nevim, ptala jsem se, jestli ho mam poprosit, rekly jste ze jo a ted je to spatne? To mi teda moc nepridava.
  • načítám...
46867
13.6.13 08:45
@Aot píše:
Jdu spat, je toho uz na me asi moc. Pokazde tu ctu neco jineho. Na Martina jsem se ptala, vysvetlila celounsituaci a nakonec je to spatne, takze akorat mam vycitky. Kdyz jsem psala, ze do toho nechci nikoho zaatahovat, tak to jste mi psaly, ze to musim rict atd, ted kdyz mam pomocnou ruku, tak chudak Martin je do toho zatazen atd. No to fakt uz je na hlavu. :zed:

Kliiid. Bez si lehnout. Kontaktovat Martina a odstehovat se hned zitra, byl ten nejlepsi napad. Drz se a radeji si porid opravdu nejaky peprak ci co. A pokud by te sledoval a ty si toho vsimla, tak bych jela nekam do shpping centra kde je hodne lidi a ty se mu muzes ztratit. A na obedy v praci bych chodila s kolegou nebo sefem. Drz se a jdi spat! :hug:

• načítám...
9180
13.6.13 08:46

@Aot jo je to na hlavu, ale nikdo asi nepočítal s tím, že se to tak rychle rozeběhne ;)
Ale je to tak lepší, než kdyby jsi žila ve strachu další dny…

• načítám...
5891
13.6.13 08:46

Ahoj Aot, máš moji velkou podporu, dočetla jsem celou diskusi.
Myslím, že se tu nemusíš nikomu obhajovat, je zcela v pořádku, že vyhledáš pomoc u člověka, kterého znáš a můžeš mu důvěřovat a buď za to moc ráda, že tam někoho takového máš. Moc Ti držím palce, aby vše dopadlo dobře :palec:

• načítám...
7576
13.6.13 08:47

Dobre, zes to napsala :kytka: je skvely, ze mas nekoho takoveho nablizku!

@Aot píše:
S Martinem to bylo jinak. On odjel na zeland prvni! Ja jela tri mesice po nem s novym pritelem, se kterym jsem na zelande rozesla. Ne kvuli Martinovi. S Martinem jsme bydleli devet mesicu ve stejnem meste a videli se 5×,. Oboum nam skoncilo vizum a dalsi vizum tohoto typu, uz je mozne jen do Kanady. Opet on odletel prvni, ja az po nem. Nikdo nikoho nepronasledoval. Byla to proste nahoda, ze jsme se oba sesli ve stejnem meste, ktere ma jednu z nejmensich nezamestnanosti, neni tu takova zima, blizko do hor, pekne misto. Nic vic nic min. Martin je super clovek, zadny psychopat, znam ho 12 let, z toho 7 jsme meli vztah a 5 spolu bydleli.
  • načítám...
Aot
149
13.6.13 08:47

Holky vypinam se, zitra mi drzte palce, at to dobre dopadne. Ozvu se hned, jak to pujde. A dekuji vsem. :hug:

• načítám...
7576
13.6.13 08:49

Drzim peste, i vsechny co potkam :hug:

@Aot píše:
Holky vypinam se, zitra mi drzte palce, at to dobre dopadne. Ozvu se hned, jak to pujde. A dekuji vsem. :hug:
  • načítám...
5361
13.6.13 08:51
Citace] @Aot píše:
Holky vypinam se, zitra mi drzte palce, at to dobre dopadne. Ozvu se hned, jak to pujde. A dekuji vsem. :hug:

Hodne stesti, bud opatrna :hug:

• načítám...
12667

@Aot si velmi silna zena a kontaktovat Martina bol ten najlepsi napad!! Drzim moc palce na zajtra.

• načítám...
273

Aot držím ti palce ať ti to všechno dobře dopadne. Jsem ráda, že jsi se tak rozhodla. Diskuzi čtu od začátku. Bylo dobře, že jsi kontaktovala Martina. Ono ti vlastně nic moc jiného nezbývalo. Teď už jenom aby ti všechno klaplo. A až bude Marc dolézat tak ignoruj. Na nic nereaguj, jedině tak se ho zbavíš. Mě můj ex otravoval neskutečným způsobem a až jsem ho začala ignorovat tak ho to přešlo. Žádné odepisování, schůzky nic. Prostě se k němu chovej jako by tu na světě nebyl. A nechala bych mu vzkaz, že je konec, že s takovým člověkem nechceš být. Prostě vysvětlení proč si odešla a že sis našla nové bydlení a ať tě nechá na pokoji a nevyhledává tě.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová