Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Black Cat píše:
Ještě jedno slovo je… Já jsem právě použila slovo cohabit a dotyčná se na mě tvářila strašně uraženě… A pak jsem někde četla v nějakém článku to označení… a následně jsem to zapomněla…![]()
Nevim, neznam ![]()
Jen ji nech at si dela xichty, haha.
A co intervac? Sice to není slovo jako takové, ale organizace už hooodně stará, která se tím zabývá. Tak třeba jsou někde zvyklí na tenhle termín…
@Black Cat píše:
Jako život v hříchu?No taky asi jo… a ještě jinak?
Shacking up.
@Bersaba píše:
Shacking up.
Tak to jsem v životě neslyšel, ještě tak shagging ![]()
@KalamityJohn píše:
Tak to jsem v životě neslyšel, ještě tak shagging
No, drobnej významovej rozdíl tam je. ![]()
@KalamityJohn
No dík. Ty jsi strašnej! Jak se poznám, tak teď díky tobě použiju to nesprávný slovo a to teprv bude faux pas!!!
![]()
Z mé zkušenosti a v kruzích který znám o tomhle se moc nemluví. Partner, fiance, girlfriend, boyfriend, significant other ale když je holka vdaná tak pokaždý my husband nebo hubby těch volnomyšlenkářek tolik nejni nebo jich aspoň moc neznám.
Ahoj holky, řeším s leteckou společností vrácení peněz ohledně zrušeného letu. Už jsem jim tam posílala spoustu dokumentů. Dnes mi napsali mj. toto: Could you please send us your query without your IBAN number as it is a breach of our Data Security policy.
Once received we will be able to assess your claim and reimburse you accordingly.
Protože nejsem z toho moudrá, prosím někoho o překlad, nějak mi hlava neberu tu první větu.
Děkuji.
@Klarinetka1 píše:
Ahoj holky, řeším s leteckou společností vrácení peněz ohledně zrušeného letu. Už jsem jim tam posílala spoustu dokumentů. Dnes mi napsali mj. toto: Could you please send us your query without your IBAN number as it is a breach of our Data Security policy.
Once received we will be able to assess your claim and reimburse you accordingly.
Protože nejsem z toho moudrá, prosím někoho o překlad, nějak mi hlava neberu tu první větu.
Děkuji.
Máš jim poslat svůj dotaz (jakože asi znovu) ale vymazat z toho IBAN (předpokládám, žes tam posílala nějaké info o platbě), páč se na to nemůžou kouknout, protože to porušuje jejich „bezpečnost dat“.
Vysletlila bych si tot ak, že je IBAN je moc konkrétní číslo, co by mohl někdo zneužít. A protože ho ve tvých dokumentech našli, tak na ně vlastně vůbec nekoukli. Protože podle vnitřních předpisů nemůžou.
@Klarinetka1 je to tak - a az si to prectou, budou te formalne zadat abys jim ten iban zase poslala ![]()
Děkuji holky,
mně to taky napadlo, že s tím mají problém, ale proč…to netuším
.
Tak to pošlu celé znova, jen to IBAN vymažu
.
Ahoj, prosím o korekci překladu: Platit kartou můžete při nákupu nad sto korun. Může to být: You can pay by credit card up 100 Czech crowns?
@Black Cat Já vím, ale co kdyby náhodou