Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lůca: a kdepak si byla nakupovat mamino? a včera jste dopadly OK?
jj dpadli sme OK, jen se nám zas nechtěl ukázat
takže i fotka není tak pěkná
jinak včera mě kopal jak blázen
a kalhoty jsem koupila u vietnamců
stejně je to jen na pár měsíců a i se mi líbí ![]()
lucaruzickovaa píše:
jj dpadli sme OK, jen se nám zas nechtěl ukázattakže i fotka není tak pěkná
jinak včera mě kopal jak blázen
a kalhoty jsem koupila u vietnamců
stejně je to jen na pár měsíců a i se mi líbí
já koukala na tu fotku, jak tam hajá obráceně:-) divoch ![]()
fakt jo? já nevěděla,že mají i těhu oblečení, to víš,že to stačí…a kde,někde tady v Pb?
jj u 3.poliklinyky(ravak) tak ze strany co je albert… ale není to žádný výběr, mají tam jen jedny v různých velikostech
a pak mají i v tescu u vietnamců, ale u těch se mi nelíbil střih ![]()
Ahoj holky,
včera byla mlha hustá. Jela jsem v osm pro chlapa do Pb a byla jsem ráda, že jsme dojeli, tu mezi těma vískama ![]()
Ty punčošky jsou krásný
Hlavně to ABS na kolenou
To bude muset Matouškovi asi pořídit.
Lucí, tak vidíš, už potřebuješ těhotenské kalhoty
Já měla troje, koupené přes bazar. A na konci jsem se nevešla ani do jednich
Ještě, že bylo léto a nosila jsem šaty.
tak diky za tip, tak snad taky brzo vyrazim
ale jeste pockam az to trochu povyroste ![]()
ty punčocháče jsou úžasný viď, asi je koupím kamarádce jako dárek, ale zrovna tyhle zelený s opicí nebyly skladem, ale měli i jiné barvy
taky se mi líbí ty protiskluzy na kolinka ![]()
Ano ty punčošky jsou krásný ![]()
naštěstí mi nejsou ty kalhoty tip ťop, že ještě když povyrostu, tak porostou semnou ![]()
Tyhle punčošky jsem ještě neviděla. Asi je objednám. Líbí se mi tam i overálky. Mám problém tyhle miminkovské oblečky sehnat ve velikosti na Matouška. V Příbrami mi v prodejně řekla pani, že v takhle velké velikosti už tyhle miminkovské neberou, protože takhle jsou děti velké ve 3/4 roce a to už se jim to nedává ![]()
Lucí, se mnou taky rostly, ale nějak to ke konci už nestíhaly ![]()
larsa píše:
Tyhle punčošky jsem ještě neviděla. Asi je objednám. Líbí se mi tam i overálky. Mám problém tyhle miminkovské oblečky sehnat ve velikosti na Matouška. V Příbrami mi v prodejně řekla pani, že v takhle velké velikosti už tyhle miminkovské neberou, protože takhle jsou děti velké ve 3/4 roce a to už se jim to nedává
Lucí, se mnou taky rostly, ale nějak to ke konci už nestíhaly
mají tam krásný věci a přijde mi,že i za dobrý ceny, ale nic jsem tam neobjednávala,takže nemůžu podat reference z vlastní zkušenosti:-) a to jste taky veliký?
asi máš hodně výživný mlíko ![]()
vesper píše:larsa píše:mají tam krásný věci a přijde mi,že i za dobrý ceny, ale nic jsem tam neobjednávala,takže nemůžu podat reference z vlastní zkušenosti:-) a to jste taky veliký?
Tyhle punčošky jsem ještě neviděla. Asi je objednám. Líbí se mi tam i overálky. Mám problém tyhle miminkovské oblečky sehnat ve velikosti na Matouška. V Příbrami mi v prodejně řekla pani, že v takhle velké velikosti už tyhle miminkovské neberou, protože takhle jsou děti velké ve 3/4 roce a to už se jim to nedává
Lucí, se mnou taky rostly, ale nějak to ke konci už nestíhalyasi máš hodně výživný mlíko
A taky docela slušný výběr, i v těch větších velikostech ![]()
Nemyslím si, že je Matoušek tak veliký. Je to kluk, tak to není na škodu. Má 70 cm, tak te´d nosí vel. 74. Ale větší, třeba ty overaly, se už hůř shání ![]()
Já ho bohužel nekojím
, takže sunárek ![]()
larsa: aha, promiń jsem nevěděla, ale zase je je to praktičtější, není na tobě tak závislý a můžeš třeba vyrazit na vínko
A hlavní je,že se mu daří
a ani v Tescu se nedá sehnat něco? já nemám přehled, tak se možná hloupě ptám:-)
vesper píše:
larsa: aha, promiń jsem nevěděla, ale zase je je to praktičtější, není na tobě tak závislý a můžeš třeba vyrazit na vínkoA hlavní je,že se mu daří
a ani v Tescu se nedá sehnat něco? já nemám přehled, tak se možná hloupě ptám:-)
Neomlouvej se
I když jsem to hodně obrečela, jsem ráda, že prospívá a je spokojený. To je nejdůležitější. Láska k dítěti nevychází z prsu. A má to výhody i nevýhody.
Tesco hadříky pro špunty jsou dobré a dá se tam i vybrat hezké oblečení, mají i větší, ale takový výběr, jako v tom internetovém krámku nee. Dobrý tip od tebe, díky. ![]()
larsa: proto si musíš najít hlavně ty výhody
ale nejdůležitější je, že se má matoušek dobře a určitě mu to vůbec nevadí a je spokojené miminko ![]()
já už ten krámek mám v merku dýl, tak se těším až si něco objednám
a ještě mi kamarádka doporučovala bazárek brumla.cz ![]()
vesper píše:
larsa: proto si musíš najít hlavně ty výhodyale nejdůležitější je, že se má matoušek dobře a určitě mu to vůbec nevadí a je spokojené miminko
já už ten krámek mám v merku dýl, tak se těším až si něco objednám
a ještě mi kamarádka doporučovala bazárek brumla.cz
Spokojeně vypadá, je to smíšek obecný. Jen jsem se nechala pohltit kojománií a nabyla dojmu, že když nekojím, nejsem dobrá matka. Teď už vím, že je to hloupost, ale v době náplavy poporodních hormonů ![]()
Tak ten bazárek také okouknu. Děkuji za tip ![]()