Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MambaJ najdeš na google a i kdyz si to zadas do vyhledávače
PRIMARK se otevira v Drazdanech 20.11.2014, Pragerstrasse 15 ![]()
Ahoj holky, jak se proism primark na mimca pohybuje cenove? Kolik vyjdou bodycka, overalky, mikiny?
jestli se nam vyplati tam jet, dekuji ![]()
@Cracky píše:
Ahoj holky, jak se proism primark na mimca pohybuje cenove? Kolik vyjdou bodycka, overalky, mikiny?jestli se nam vyplati tam jet, dekuji
Ja jedu do Primarku ve stredu, ale u nas ve Francii ![]()
V rijnu jsem si koupila ve videnskem treba set sedmi bodycek za 10 euro, halenecku za 3.5, troje ponozky za 2.5 eura, decku do kocarku za pet euro, Primark zboznuju ![]()
Příspěvek upraven 24.11.14 v 19:26
Ja byla v Berlinskem a koupila jsem 3 veci tak jsem teda zvedava na ten v Drazdanech.
Ahoj byl nekdo ted nekdy ve vidni v g3 v primarku? Jak se pohybuji ceny na bodycka, overalky atd.pro 4 mesicni dite? Jsou tam i boty a kabelky? A jaka je vseobecne kvalita?
Ahojky.. já se chystám do Primarku do Vídně nakupovat pro mimi od uplně nejmenších velikostí..
Byla jsem v Primarku jen v Londýně, ale tehdy jsem po dětský velikostech ještě nekoukala ![]()
Zajímá mě, jestli tam vůbec nejmenší velikosti jsou a jestli jsou ze 100% bavlny, když je to tak levné.. děkuji moc ![]()
@Allbii Jj kvalita oblečení je různá ale klasika bodyčka, dupačky apod je 100% bavlna. Nejmenší velikost nemají. Tedy mají 0-3m ale tinybaby jsem tam nikdy neviděla. Jedu příští týden, pokud nejedeš dříve můžu mrknout na co tě zajímá. Jo a nemají polodupačky.
@Misulicka 1 Jééé děkuji, jsi hodná, já se chystám až v březnu, tak nějak
mimi budeme mít v květnu, takže chci nakoupit prakticky vše až po zimu
nebo alespoň nějaký základ a pak si tam případně zajedu znovu.
Přiznám se, že zatím nevím moc co kupovat pro letní miminko
ale předpokládám, že bodýčka, dupačky, trička pro mimi, šatičky, kaťátka, pak nějakou kombinézku no a nevím co všechno je potřeba.. ![]()
@Misulicka 1 jojo, bude to holčička, sice nám to lékař ukazovat, ale nechtěl nám to říct určitě
jsem 22tt.. ale já myslím, že se pan doktor nemýlil.. proto chci jít ještě na 3D screening ve 28tt a pak jet definitivně nakupovat ![]()