Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hana zHané píše: Více
Pokud celou dobu nereagujes na příspěvek z roku 2016 tak to zakladatelka píše v 1. příspěvků
" já se na druhé stále necítím, nejen kvůli náročnosti syna ale i strachu z porodu, který je po zkušenosti s prvním porodem ještě větší."
Takže pokud se navíc ještě hadas, proptze čteš 8 let starý příspěvek, tak už bo coment
Vzdávám to, ty budeš klidně tvrdit, že sníh je černý a ostatní to moc hroti, když ho vidí bílý, máš to ocitovane, ale zajisté to blbě chapu nebo jsem to blbě ocitovala nebo tak něco, ale spíše tipuji, že jsem se trefila s tunelovym viděním a omezeným vnímáním světa a ty sis celou dobu nevšimla, že příspěvek na který reaguje už je 8 let starý a pak tu bylo oživení, ani by mě to u tebe nepřekvapilo, spíše naopak
@Anonymní píše: VíceŽe je sníh černý tvrdíš ty. Ale jo, někdy je. Třeba ve státech kde kašlou na ekologii.
Jinak jo, reaguji na úplně první příspěvek.
@Anonymní píše: Více
No, ty píšeš, že to píše zakladatelka. Máš psát obnovitelka. ![]()
Myslim, ze vsechny krome tebe tu ted jako o zakladatelce piseme o uzivatelce, ktera dnes v 10:52 obnovila tuto diskuzi.
Edit. Docetla jsem. Uz ti to bylo vysvetleno.
Tak možná je to spíš chyba obnovy těch diskusi. Řeší se tu dvě hrozně věci, co spolu souvisí jen částečně člověka to hodí na začátek, když to rozklikne a pak aby koukal kdy to bylo založeno a kde ta nová diskuse vlastně začíná.
Tady to fakt bude co clovek to nazor. Ja bych nechtela jen jedno dite a kdyby me neomezovala telesna schranka, nasviham si ty deti po roce
. Zcela paradoxne mi ale deti prijdou jako mnohem vetsi zahul ted, kdyz jsem uz v praci a ony se zavratnou rychlosti zenou do puberty. Na sobe opravdu overuji male deti-male starosti. Takze chapu i Tveho chlapa. Ja mela treti ve 36 a fakt na sobe vek citim a muz take.
Ne každý má bezproblémové těhotenství a porod ![]()
No ty mi zase dáváš do úst ne co co jsem neřekla. Taky hezky prezentuje povahu. Nikde jsem nenapsala, že to mají pohodě všechny, ani že by se měli obnovy zakázat. A vám se přizpůsobovat rozhodně nebudu ![]()
@Menton píše: Více
Ale tak to s souhlasím. Ale většinou to tak je, nebo jsou jen mírně obtíže. I když porod, pravda, bolí, no ![]()
No, ale ne v prvním příspěvků. To si pak dost možná vymyslela aby udržela diskusi.
No a je rozdíl když někdo nechce další dítě, protože porod byl strašný a když někdo nechce další dítě, a tak hledá důvody.
Primer k lezení po skalách je mimo. Kdyby se z něj rodily děti, bude lézt podstatně víc lidí.