Přítel chce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148784
21.2.16 09:38
@Markéta80 píše:
ale tak to většinou je že ten kdo je doma na rd se o dítě nebo děti stará většinou než ten co chodí do práce ;).To jsi nevěděla? ano pomůže kde to jde ale většina je na mě. Tak se dohodněte s čim může vypomoct otec dítěte ;). Možná jsi měla jiné představy ;). mě ta péče o děti nikdy nevadila, když má manžel volno tak se zapojí, dělá s nejstaršim úkoly, vodí ho ke škole. Vim že by mě zastoupil ve všem na 100% ale já jsme doma, max jdu na nákup tak hlídá manžel ;). ted o víkendu má noční- navíc 12h směnu takže spí cca do 14h a v 16h už jde do práce tak čekam až se probere nejstarší a pohlídá zbylé 2 děti a já půjdu na rychlý nákup. ve volnu by logicky pohlídal manžel, klidně by i uvařil, při raní zase vyzvedává prostředního ze školky, má jí od práce docela kousek a pro mě velká pomoc že nejedu přes celé město :palec: ale to je jak si to rodina nastaví a vyhovuje jí to ;)

Ano Market, jak si to nastaví…jak to komu vyhovuje.Ale mě říct chlap JÁ CHCI a pak se nestarat :nevim: cítíš ten rozdíl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.16 09:44

@Malaga Ano presne tak. Rekla jsem mu ze to myslim vazne. Bud se zapoji a nebo druhe nebude. Rekla jsem mu to na ferovku.Jak to je, co se mi nelibi a za jakych podminek sem ochotna nad druhatkem uvazovat.On ma ale svou hlavu, takze se asi nehneme no. I moji blizci mi rikaj, na co dalsi decko chce, kdyz se nestara o prvni.To kdyz mu reknu, je ohen na strese.On se prece stara, ano ale jen financne. A to me nestaci. Chybi mi tam ten vztah mezi otcem a synem.Asi chci moc no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.16 09:47

@Anna766 Prave,on se prezentoval jako skvely otec, ale to jsem si nabehla. Nejhorsi je, ze on je presvedceny, ze se stara dost. O to je to horsi.Ja o koze a on o voze. Kompromis zadny udelat nelze.Ja mu vyctu, ze lita furt po kamaradech misto venovani se synovy a on na to, ze chodi do prace.Ano n ma jen tu praci a ja zbytek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.16 09:51

Byl nadseny, kdyz sem byla tehotna. To pusinkoval bricho, povidal si s prckem, chodil na ultrazvuky. Chtel byt u porodu. Dlouho mu to nadseni ale nevydrzelo. Jeste prvni 2 mesice po porodu mi hodne pomahal. Asi mel taky jinou predstavu o rodinem zivote.

• Citovat
  • Upravit
59395
21.2.16 10:30
@Anna766 máme jen jeden pohled, chtělo by to názor i toho chlapa ;). manžel mě sám řekl že když má volno at si řeknu o pomoc co potřebuju. Jiné to bylo když byl doma já musela ležet půl roku, to dělal vše a jen říkal že nechápe jak vše stíham a ještě mam čas na net :mrgreen: :mrgreen:. se třema dětma je to složitější o to víc když vozim Tomíka na druhý konec města a musí tam být do 8:00 t je nereálné vodit i velkého ke škole, když má manžel noční nebo odpolední vodí on a bere i malou a při raní vodí tchýně a já beru s Tomíkem i Vali :lol: ted ne když má malej neštovice a manžel spokojenej že nemusí ráno tahat malou z postele :mrgreen: :mrgreen:
@Anonymní píše:
Byl nadseny, kdyz sem byla tehotna. To pusinkoval bricho, povidal si s prckem, chodil na ultrazvuky. Chtel byt u porodu. Dlouho mu to nadseni ale nevydrzelo. Jeste prvni 2 mesice po porodu mi hodne pomahal. Asi mel taky jinou predstavu o rodinem zivote.
řekni mu to že další už nechceš at i on má šanci se dál rozhodnout. jak by jsi se cítila kdyby to bylo naopak a on tě řekl že výhledově ano ale řekl by to jen aby byl klid. navíc ten sex bude další problém. U nás téma děti bylo víceméně otevřené, ano čekali jsme dlouho takže já pak řekla že další už ne, manžel řekl že by další chtěl no a když měl syn přes 2 roky a začal být samostatný tak jsem řekla že bych chtěla další a jen doufala že to zase nepotrvá 5 let :( a to manžel u prvního by v práci furt včetně přesčasů, kolikrát syna neviděl několik dní a ve chvíli kdy jednou manžel přišel odpoledne domů a malej k němu došel sám řekl že tohle už ne že přišel o to nejdůležitější a ted má nepřetržitý provoz ale přesčasy nedělá jen malá vždy řekne táta hají a dotáhne ho do postele a musí ležet :mrgreen: :mrgreen:, všechny nás nažene do postele a sama zmizí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.2.16 11:03
@brko píše:
No nevim, jake diskuze ctes, ale ja mam dojem, ze 95% z nas je moralne vyspelych natolik, ze podraz ve forme vysazeni HA odsuzujeme. :think:

95 % rozhodně ne a za morálně vyspělé nepovažuji dámy, které mají chuť takového chlapa pověsit za koule do průvanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148784
21.2.16 11:34

@Markéta80 ctu co píše zakl. a z toho vycházím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.2.16 11:46

@Anna766 no právě, ten druhý pohled chybí a třeba to vidí úplně jinak ;) kdyby tady některá napsala že se dohodli na 2 dětech minimálně a ted chlap nechce ani druhé tak by většina napsala odejdi, najdi si jiného s kym to dítě mít budeš ;) třeba z pohledu chlapa on dělá dost, nevíme jak náročnou má práci :?. manžel si s vali taky většinou pohraje, pokud nejsem doma obstará jídlo ale většina je prostě na mě což je logické když jsem doma ;) a pokud ej starší tak chce druhé co nejdřív to je logické že nechce mimino v 50ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
21.2.16 11:52

Myslím, že chlap si najde jinou, jestli touží po dítěti. Otázka je, proč touží po druhém, jestli se opravdu nevěnuje prvnímu? Chybí nám druhý pohled. Zakladatelka je však rozhodnuta a druhé nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148784
21.2.16 12:58
@Markéta80 píše:
@Anna766 no právě, ten druhý pohled chybí a třeba to vidí úplně jinak ;) kdyby tady některá napsala že se dohodli na 2 dětech minimálně a ted chlap nechce ani druhé tak by většina napsala odejdi, najdi si jiného s kym to dítě mít budeš ;) třeba z pohledu chlapa on dělá dost, nevíme jak náročnou má práci :?. manžel si s vali taky většinou pohraje, pokud nejsem doma obstará jídlo ale většina je prostě na mě což je logické když jsem doma ;) a pokud ej starší tak chce druhé co nejdřív to je logické že nechce mimino v 50ti ;)

Chtít můžes, třeba hodinky s vodotryskem holka, realita je věc druhá. Když to vezmu třeba podle sebe jo, taky jsme s manželem CHTĚLI 3 děti, a co? Situace nás donutila přehodnotit ono chtění. Mame dvě a jestě k tomu po 8 letech. Prostě to je život no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.2.16 13:03

Mám docela pochopení pro to, že chlap chce mít dítě a věřím, že i chlapi mají něco jako „biologické hodiny“, jen se to u nich neprojevuje tak extrémně jako u ženských.
Ano, chlap to může sice brát jako podraz, když domluva byla 2, na druhou stranu, každý má právo na změnu názoru a zakladatelka může brát jako podraz to, že chlap jí s péči nijak nepomáhá i když tvrdil, že bude. A naprosto souhlasím s tím co píše, pokud se nestará(krom zajišťování peněz)o první dítě, tak pak není dobrý nápad si pořizovat druhé, protože to bude přesně jak píše, dvojnásobek práce, povinností a starostí oproti jednomu a bude to jen na ní. Dítě je velký závazek a myslím, že pro by měli být vždycky oba a pokud jeden nechce a druhý jo, tak podle mě není dobrý nápad si ho pořizovat.
Ale souhlasím s názorem, že by měla s ním jednat narovinu a domluvit se například na tom, že chlap daleko víc přidá i doma(aspoň uvidí jak vážně to myslí s tou pomocí) a pak teda dítě jo, případně nějaký termín. Pokud by chlap na to nepřistoupil s tou větší angažovaností do péče, tak pak na jejím místě bych do toho určitě nešel, ať už se muž rozhodne jakkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.2.16 13:29

@Anna766 tak at se pak nediví až si najde jinou, to je pak taky realita ;).. Spokojen nebude ani jeden :?. určitě bych neslibovala že třeba zapár let pokud bych věděla že mě stačí jen jedno. V tomhle to chce najít stejnou cestu jinak to může dopadnout blbě. Promluvit si proč ona nechce dítě a on naopak jo, přešit pomoc s dítětem, jak finance. tim že ona odmítne sex se situace nevyřeší spíš naopak :?, chce ho víc zapojit, klidně říct že tu pomoc potřebuji, to pak oni rádi pomůžou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148784
21.2.16 14:53
@Chytrak píše:
Mám docela pochopení pro to, že chlap chce mít dítě a věřím, že i chlapi mají něco jako „biologické hodiny“, jen se to u nich neprojevuje tak extrémně jako u ženských.
Ano, chlap to může sice brát jako podraz, když domluva byla 2, na druhou stranu, každý má právo na změnu názoru a zakladatelka může brát jako podraz to, že chlap jí s péči nijak nepomáhá i když tvrdil, že bude. A naprosto souhlasím s tím co píše, pokud se nestará(krom zajišťování peněz)o první dítě, tak pak není dobrý nápad si pořizovat druhé, protože to bude přesně jak píše, dvojnásobek práce, povinností a starostí oproti jednomu a bude to jen na ní. Dítě je velký závazek a myslím, že pro by měli být vždycky oba a pokud jeden nechce a druhý jo, tak podle mě není dobrý nápad si ho pořizovat.
Ale souhlasím s názorem, že by měla s ním jednat narovinu a domluvit se například na tom, že chlap daleko víc přidá i doma(aspoň uvidí jak vážně to myslí s tou pomocí) a pak teda dítě jo, případně nějaký termín. Pokud by chlap na to nepřistoupil s tou větší angažovaností do péče, tak pak na jejím místě bych do toho určitě nešel, ať už se muž rozhodne jakkoli.

Tady se budu opakovat, ale musím, jsi opravdu chytrej chlap, a mam stejny nazor jako ty.
Market u tebe mam pocit že cteme každa jinou diskuzi. O odmítaní sexu jsem tu nenasla nic.
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.2.16 15:33
@Markéta80 píše:
@Anna766 tak at se pak nediví až si najde jinou, to je pak taky realita ;).. Spokojen nebude ani jeden :?. určitě bych neslibovala že třeba zapár let pokud bych věděla že mě stačí jen jedno. V tomhle to chce najít stejnou cestu jinak to může dopadnout blbě. Promluvit si proč ona nechce dítě a on naopak jo, přešit pomoc s dítětem, jak finance. tim že ona odmítne sex se situace nevyřeší spíš naopak :?, chce ho víc zapojit, klidně říct že tu pomoc potřebuji, to pak oni rádi pomůžou :lol: :lol:

no tak tomu bych úplně nevěřila - s někým nehne ani buldozer :roll: natož nějaká prosba či nedejbože potřeba partnerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.2.16 16:24

@jdukolem tak pokud nepomůže tak pak mu to vysvětlit že víc dětí sama nezvládnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí