Přítel chce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
20.2.16 18:41
@HMarketa píše:
Ja si nemyslim, ze je treba zakladatelku obvinovat, ze je neco sobecke. Myslim si, ze je fer, ze si to uvedomuje a pristup je zodpovedny. Pokud dite nechce, nikdo ji nemuze nutit. Ani pritel. Na zmenu nazoru ma pravo. Pred ditetem nevedela, jake to skutecne je. Pokud se k tomu stavi, jak se stavi, je rozumne dalsi dite uz nemit. Spis to probrat s pritelem, at to vezme. Promysli si to a rekni mu tedy definitivni ne.On uz to vstreba.

Hlavně aby potom byla zakladatelka schopná vstřebat možné následky ;)

• Citovat
  • Upravit
14895
20.2.16 18:47

Zakladatelko..ja trochu nechapu proc to tu nereknes primo..ty rikas ze chces jedno..vzapeti ze ti nevadi mit dalši za par let.Pak zase ze at se smíří.
Ale kazdopadne..ty dalsi nechces..tak se nenuť. Nicmene budes muset vedet ze clovek s touhou mit dalsi dite nebude uvazany u partnera co nechce a jeste nechce sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 18:54

Jako ha mam smisene pocity no.Jako na jednu stranu druhe nechci, nadruhou to do budoucna nevylucuju. Nejsem razantne proti.Jen za stavajicich podminek nechci. Pritel se ani moc synovy nevenuje.Jen chce deti plodit. Mozna kdyby byl jiny, vice se zapojil…ale to uz by nebyl muj pritel no. Mozna s jinym bych uz mela 2 deti doma.

• Citovat
  • Upravit
5808
20.2.16 18:54

Na změnu názoru máš pravdu, já jsem dycky říkala, že chci víc dětí, ale uvidíme po prvním porodu 8) no, ale zase manželé nejste, tak tam je řešení ještě o něco snažší… ty budeš v klidu s jedináčkem a sourozence jí pořídí tatínek sám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 18:56

Zivot neni pericko. Nelze si ho nalinkovat. Zkusim navrhnout treba domaciho mazlika.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.16 18:59

Co myslite mohl by mazlik zabrat?

• Citovat
  • Upravit
20767
20.2.16 18:59
@HMarketa píše:
Ja si nemyslim, ze je treba zakladatelku obvinovat, ze je neco sobecke. Myslim si, ze je fer, ze si to uvedomuje a pristup je zodpovedny. Pokud dite nechce, nikdo ji nemuze nutit. Ani pritel. Na zmenu nazoru ma pravo. Pred ditetem nevedela, jake to skutecne je. Pokud se k tomu stavi, jak se stavi, je rozumne dalsi dite uz nemit. Spis to probrat s pritelem, at to vezme. Promysli si to a rekni mu tedy definitivni ne. On uz to vstreba.

Tak hlavně, že když tu nějaká fňuká, že chce další dítě a chlap ne, tak je to strašný bídák a dotyčné je posvěceno tajné vysazení antikoncepce.

Příspěvek upraven 20.02.16 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.2.16 19:02

@radkka přesně to samé mě napadlo taky, pokud je to naopak, tak se to hrotí mnohem více. Já osobně jsem zastáncem toho, si dítě (je jedno, jestli první, druhé, třetí…) NEpořizovat, pokud je jeden z partnerů proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 19:04

Sex nechci pac se pak zas probira mimi.

• Citovat
  • Upravit
5808
20.2.16 19:05
@Anonymní píše:
Co myslite mohl by mazlik zabrat?

podle tvýho popisu se chce rozmnožit, ale do výchovy se zas tak nehrne… co myslíš, bude pro něj zvíře, který neponese (pravděpodobně :think: ) jeho geny, ale bude potřeba se mu věnovat řešení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.2.16 19:07

@alenka84 Hned při čtení nadpisu jsem si vybavila ty diskuze, kde je kvůli tomu chlap vláčen bahnem, jak si nemůže dovolit měnit názor, jak si to měl rozmyslet dřív, jaký je to parchant, který pro svou pohodlnost ničí ženské život… ale teď je to všechno naprosto v pořádku, že, názor tu totiž mění žena, to je nadčlověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.2.16 19:09

Tak mu rekni ze driv jak dalsi tri roky si neumis dite predstavit..pak uvidis.Ale uvidis dal..muze hrozit rozvod. Jestli ted neni spolehlivy tak si dite neporizuj.Ale nic mu neslibuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.2.16 19:12

@radkka bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.2.16 19:14

Zdruhe strany..kdyz snekym zacinam zit..zjistim a dohodnu se na poctu deti..je to pak nefer rict zlato budeme mit dve deti a pak rict sorry uz nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.16 19:47
@radkka píše:
@alenka84 Hned při čtení nadpisu jsem si vybavila ty diskuze, kde je kvůli tomu chlap vláčen bahnem, jak si nemůže dovolit měnit názor, jak si to měl rozmyslet dřív, jaký je to parchant, který pro svou pohodlnost ničí ženské život… ale teď je to všechno naprosto v pořádku, že, názor tu totiž mění žena, to je nadčlověk.

souhlasím, navíc přítel není nejmladší, jak psala zakladatelka, dohodu měli dvě děti, ona s ním ani nespí a tvrdí o něm, že se chce jen množit a v podstatě doma nic nedělá a o dítě se nestará, jen vydělává ty peníze. On asi těžko může ve vyšším věku čekat tři roky, jestli se ona nerozhodne. Právo rozmyslet si to má, on má pak právo ale přehodnotit vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí