Přítel chce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
20.2.16 17:12
@Anonymní píše:
Rekla jsem ze druhe nezamitam, ale ze chci aspon na 2 roky do prace.Do prace jdu za rok. Takze za 3 roky dejme tomu bychom mohly byt uz ctyri.To ale malemu uz bude 5 a to je pry velky vekovy rozdil…

Tak to bych mu asi taky navrhla, ať je na rodičovské on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.2.16 17:14

A hlavně tedy nevidím důvod sedět doma ještě rok, když tě to nenaplňuje… dala bych dítko dříve do školky a šla minimálně na půl úvazku do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 17:15

Zas ja nevydelam moc, takze by na Rd on byt nemohl.No muzu doufat, ze ho to prejde a bude rad za jedno dite. On taky ten rozdilny nazor na dite mi vzal chut na sex. Vubec ho nepotrebuju.Coz je dalsi nas problem.

• Citovat
  • Upravit
3383
20.2.16 17:17

U nás chce taky přítel druhé dítě..já taky, ale až po nějakém čase. Ono živit z rodičáku dalšího malinkého člena rodiny, který potřebuje pleny, umělé mléko-pokud bych zase neměla mléko jako u prvního..je dost nákladné. Tak vždy řeknu že druhé bude, až na něj vydělám. Jenže hodně věkový rozdíl mezi dětmi nebude zase až tak dobré. Jenže finančně bych to asi nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.2.16 17:18

@LLenule111 Tak finančně se má snad především starat on, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 17:20

Ja se taky bojim tech financi. Hlavne za par let. Decka budou stat vic a vic penez. Navic sourozenci se perou ;otravuji se…

• Citovat
  • Upravit
3383
20.2.16 17:20

@j.a.n.i1 On zaplatí inkaso, hypotéku a zbyde mu akorád tak na benzin a cigára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.2.16 17:24
@LLenule111 píše:
@j.a.n.i1 On zaplatí inkaso, hypotéku a zbyde mu akorád tak na benzin a cigára.

No, tak pokud chce druhé dítě, tak se bude muset víc snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.2.16 17:26

Tak mu vysvětli svoje důvody. Donutit tě nemůže. Určitě bych počkala než půjdete do dalšího.

• Citovat
  • Upravit
3383
20.2.16 17:27

No o tom to je..já z rodičáku nemůžu přece živit a šatit 2děti a 2 dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
20.2.16 17:46
@Anonymní píše:
Rekla jsem ze druhe nezamitam, ale ze chci aspon na 2 roky do prace.Do prace jdu za rok. Takze za 3 roky dejme tomu bychom mohly byt uz ctyri.To ale malemu uz bude 5 a to je pry velky vekovy rozdil…

Ale houby, naopak. My mame deti od sebe 5 let a super!

• Citovat
  • Upravit
brko
20.2.16 17:49
@Anonymní píše:
Ja se taky bojim tech financi. Hlavne za par let. Decka budou stat vic a vic penez. Navic sourozenci se perou ;otravuji se…

Promin, ale tvuj posledni argument zni detinsky. Sourozenci se take maji radi a stoji za sebou.

• Citovat
  • Upravit
8864
20.2.16 17:54

A Zakladatelko kolik je vám let, že tak spěchá na druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
20.2.16 18:11
@Anonymní píše:
Zas ja nevydelam moc, takze by na Rd on byt nemohl.

Jen hledáš důvody. Můžeš si najít klidně dvě práce. Od chlapů to ženské na MD/RD často očekávají.

A vůbec - prostě si připusť, že to dítě prostě nechceš. Tady v diskusi chceš slyšet, že máš pravdu a že má být po tvém. Ale to ti tu asi nikdo neřekne, správné je jen to, na čem se shodnete. Protože jste se už jednou shodli a ty jsi změnila názor, nebude to teď asi jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.16 18:12

Pritel ma uz dost let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení