Přítel chce druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.24 08:52
@Hana zHané píše: Více

Ty prostě nepochopis, že ta jedna (a klidně to mohla být OBNOVITELKA) to ale v pohodě mít nemusela a tím pádem je jí tvoje statistika, že většina to v pohode má úplně k ničemu?…ona nerozhoduje o prvním dítěti a nemá iracionální strach, ona už má reálnou zkušenost a druhé zatím nechce a ty tu bude potad dokola omývat, že většina je v pohode, tak co to hroti :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hana zHané
14.5.24 09:09
@Anonymní píše: Více

Ja to chápu až moc dobře. A jo, porod prostě bolí.

• Citovat
  • Upravit
4414
14.5.24 09:13

Ty v..ty jsi spadla z Marsu, opravdu.
První těhotenství do 30 týdne v pohodě, pak jsem 8 týdnu ležela, zkrácený čípek, hlavička býka hmatatelná u vchodu, abych neporodila dřív. Že jsem rodila nevím, ale za těch deset let co je dítě na světě jsem se nezastavila.
Další těhotenství, hematom, krvácení i přes přísný klidový režim jsem v 18 týdnu o dítě přišla. Další těhotenství bylo neprosperující, ukončené revizi v prvním trimestru, v další těhotenství mi zjistili molu. Na další pokusy jsem už energii neměla ani já ani manžel… A to jsme nikdy nechtěli jedináčka.
Kamarádka po bezproblémovém těhotenství klešťový porod, řekla nikdy víc ( taky byla zastánce více dětí), jedna ze známých trpěla celé těhotenství bolesti rukou a nohou, dítě tlačilo na nervy na páteři, modlila se ať porodí…a mohla bych pokračovat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.24 09:38

To že bolí snad předpokládá I ta prvorodicka, ale on může i více než bolet, třeba zanechat doživotní následky, ale jen pro vyvolené, většina je v pohode :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Hana zHané
14.5.24 09:43
@Menton píše: Více

To mě mrzí. Ale vy jste prostě měly smůlu. Většina to tak nemá. Teda tak znám pár žen, co měly komplikace, ale jsou v menšině. Paradoxně ty ženy s těmi komplikacemi měli ještě další děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.24 09:51

Ale ty a tvé okolí nejsi prostě reprezentativní vzorek :zed: já mám zase dost žen kolem sebe, co komplikace měly a další nechtějí nebo ani mít nemůžou, tady jde o to, že psát někomu když nevíš co prožil, že má pseudoduvod nemít druhé, protoze většina to má v pohodě a kdo ne tak stejně chce druhé je naprosto mimo a naprosto drze :zed:
Zkus si to otočit, já mám ve všem okolí většinu, co fakt ty komplikace měla, udělala jsem si svou soukromou statistiku a taky nepíšu ženám, co chtějí druhé dítě, ať nejsou blbě, že určitě budou mít problémy, protože většina v mém okolí je má…to přece nedává logiku, obnovitelka nějaký problem má - ty nemáš co soudit jestli je pseudo nebo ne, to je to na čem záleží, ne na tom, jak to měly ženy okolo tebe…

Příspěvek upraven 14.05.24 v 10:00

• Citovat
  • Upravit
14726
14.5.24 09:58

@Hana zHané Mila Hanicko, potiz je v tom, ze svym prvnim komentarem v teto diskuzi jsi nereagovala na zakladatelku, ale na arinecku, ktera zcela zjevne psala o obnovitelce teto diskuze. Kdyz mas rada matematiku, mohla bys toto pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana zHané
14.5.24 09:59

Reprezentativní vzorek jsou lékařské statistiky. Tj ani ty nejsi reprezentativní vzorek :*

A nikde jsem tu o žádných komplikací h necetla. Ale porod holt prostě bolí…

• Citovat
  • Upravit
Hana zHané
14.5.24 10:00
@Janča6 píše: Více

Ja to chapu

• Citovat
  • Upravit
2447
14.5.24 10:02

Porod prostě bolí? Ty jsi nechutná. Dej si pár facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.24 10:03

No vidíš a já znám ženu, kterou skoro nebolel, pomůže ti to u druhého bolestiveho porodu, že ona ti bude tvrdit, ať nerves, prootze ji to nebolelo, takže to nemůže být taková hrůza jak ty tvrdíš…takhle ty to totiž tady stavis

• Citovat
  • Upravit
Hana zHané
14.5.24 10:04
@Annonymní_007 píše: Více

A nebolí?

• Citovat
  • Upravit
Hana zHané
14.5.24 10:05

No, tak s tou bolesti se jaksi počítá a malokterou ženu to od dítěte odradí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.24 10:11

Začínám si myslet, že to děláš schválně, tak hloupý prece nemůže nikdo být :roll:

• Citovat
  • Upravit
148891
14.5.24 10:20

Hádáte se holky se stokrát vráceným trollem. Nemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí