Přítelova dcera a moje rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.13 10:15

Tak třeba jedna historka. :mrgreen:

Jednou přišla, že něco potřebuje( už ani nevím co to bylo), vím, že jsem kroutila hlavou, Tatínek jí řekl, že teď dostala nový mobil. A že jsou to drahé věci a nemůže pořád něco chtít. ( Neplatíme jen alimenty, ale navíc kupujeme oblečení, jezdíme na dovolený, platíme obědy ve školy, dáváme kapesný, kupujeme mobil, kredit, notebook.) Atd.. Slyším jak se z pokoje za přivřenýma dveřma ozvalo vztekle „vy jste na dvě věci“. Přítele to spíše citově rozbilo, protože opravdu pro ní dělá první poslední, kdykoli zavolá nebo něco vždy je tu pro ní. Mají výborný vztah. Takže ten byl z toho tak překvapený, že se nezmohl na nic. (pořád jí má za svou 5letou holčičku) Ale já, do mě vletěl takový vztek, že jsem vlítla do pokoje chytla jí za pačesy sflákala, a rázně řekla, že jestli ještě jednou v životě uslyším že o nás něco takového řekla, tak už jí v životě nechci vidět. Vysvětlila jsem, že místo toho aby byla ráda že táta jen nezaplatí alíky a sere na ní tak bude ještě držkovat že chce víc? :cert:

Oba jsme z toho byli fakt hotový. Protože dáváme jí i našemu dítěti úplně stejně. Pokud kupuji něco naší dceři, nikdy nezapomínám i na ní. Pořád mají stejně.

Asi za hodinky po této aféře, přišla že se strašně omlouvá a sama řekla, že občas využívá toho že táta s mámou není. A že se chová hrozně. Že nás má ráda, a že lepší macešku jí táta najít nemohl, protože umí pohladit, políbit ale i seřezat. :-D tak to mě strašně potěšilo. :-D

třeba Petra

• Citovat
  • Upravit
mamkazprahy11
11.5.13 10:42

Tak třeba milá Petro, mě sáhnout takovým stylem na dítě, tak už máte problém. Bít dítě je tvé selhání a využití převahy dospělých, vyjma to vůbec řešit s holkou, že má být ráda, že je její otec tak laskavý a platí alíky!? Jednou je to jeho dítě, tak proč by nepřispíval i na běžné věci, které dítě potřebuje.. ono za rozvod nemůže.. no neskutečné :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 19:54

Já bych jí nařezala taky, dělaj pro ni první poslední a kdyz neni po jejim tak, je zlá? co by pak udělala za pár let? a žádný selhání nevidím, to jako meli za ní jít a ještě ji pochválit, že se chová jako smrad?

• Citovat
  • Upravit
2133
11.5.13 22:59

Očividně se třeba Petra s manželem starají víc než by museli s dcerunka toho ještě využívá. Já mám také povolené tělesné tresty u pastorků. Nevyužívám toho často, ale když si zaslouží, tak na zadek dostanou. Výchova musí být i v nové rodině, to ať se na mě nikdo nezlobí… každé dítě zkouší co si může dovolit. A nevlastní ještě víc, protože ví, že rodiče trpí pocitem viny (ne tak macechy :mrgreen: ). A zkouší to v tak raném věku, že by to nikdy nikdo třeba do tříleté princezničky neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.5.13 08:49

No tak to zírám. Fakt sflákala? Já myslela, že dneska už je to trestné, to bych se fakt bála. Tak jednu obratem přes pusu, když bych to slyšela, to bych asi byla schopná dát ale namlátit? Holka si zřejmě spočítala, že pořád jí ty výhody předčí nevýhody a proto se omluvila. Děti jsou velmi přizpůsobivé.

• Citovat
  • Upravit
1265
12.5.13 08:50
@neprubojna píše:
Tak to si natom huř, diky bohu má jen jednoho spratka :dance: jenže ono je na měm vidět, že ho to taky sere, ale bojí se jí, asi má strach, že by se s nim nebavila nebo co. dneska sem šla do krámu, tak jdu do jeho peněženky a tam papírek, tak tam juknu málem mě trefil šlak, od prosince jí dává alimenty ze 3000 na 4500 a majetkové vyrovnání 3000 a tojí šoupe ještě bokem a mě vyčte kus žvance. a to nepíšu o tom jak lže, je modelka, dělala taibox, svezla se v lamborginy K narozkám pro ní přijela limuzína, vše lež. nejhorší je, že on to ví, ale v těch lžích ji podporuje. kolikrát mám chut mu říct, jak moc ho dcerunka miluje, ale ono by to s ním stejně nehlo, možná by mi věřil, ale neřešil byto a to má v pátek přiject a já už sem ted nasraná

Urob to jednoducho:spočítaj jeho mesačné výdavky na dcéru a samozrejme aj majetkové, a hned budeš vediet, kolko by mu zostalo z výplaty keby bol sám. Ono sa to lahko rozdáva z 2 platov.Ak sa majetkovo vyrovnáva mesačne tak vlastne berie aj z tvojho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.5.13 10:48

Tiež sme boli rodina moje deti, jeho deti, naše deti…Moj muž tiež vela vecí neriešil, len aby nebol za zlého. Za tie roky sme sa prepracovali len k jednému:ak by mojho muža zajtra kleplo, tak ja musím jeho deti/má 2/ vyplatit každé po 900 tis/30 tis.eur/.Po tolkých rokoch hovorím, že jednoznačne by som už do toho nešla. Ani na minútu. A to som samozrejme bola tiež zlá teta, ani na meno mi nevedeli prísť..ale na vyplatenie z majetku by si ma velmi rýchlo našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.13 10:54
@Anatalia píše:
Urob to jednoducho:spočítaj jeho mesačné výdavky na dcéru a samozrejme aj majetkové, a hned budeš vediet, kolko by mu zostalo z výplaty keby bol sám. Ono sa to lahko rozdáva z 2 platov.Ak sa majetkovo vyrovnáva mesačne tak vlastne berie aj z tvojho.

když to zpočítám, tak kolem 15 000 měsíčně, dárky za rok plus prachy to je dalších tak 60 000 za zok, v říjnu chce motorku a se vším vybavením to vyjde na 70 000.mateřská šla na účet, že se z ní pak koupí auto a ono ejhle když sem chtěla vybrat peníze a koupit auto, tak sem zjistila, že mateřská je v hajzlu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.13 11:00
@Anatalia píše:
Tiež sme boli rodina moje deti, jeho deti, naše deti…Moj muž tiež vela vecí neriešil, len aby nebol za zlého. Za tie roky sme sa prepracovali len k jednému:ak by mojho muža zajtra kleplo, tak ja musím jeho deti/má 2/ vyplatit každé po 900 tis/30 tis.eur/.Po tolkých rokoch hovorím, že jednoznačne by som už do toho nešla. Ani na minútu. A to som samozrejme bola tiež zlá teta, ani na meno mi nevedeli prísť..ale na vyplatenie z majetku by si ma velmi rýchlo našli. [/ci
@Anatalia píše:
Tiež sme boli rodina moje deti, jeho deti, naše deti…Moj muž tiež vela vecí neriešil, len aby nebol za zlého. Za tie roky sme sa prepracovali len k jednému:ak by mojho muža zajtra kleplo, tak ja musím jeho deti/má 2/ vyplatit každé po 900 tis/30 tis.eur/.Po tolkých rokoch hovorím, že jednoznačne by som už do toho nešla. Ani na minútu. A to som samozrejme bola tiež zlá teta, ani na meno mi nevedeli prísť..ale na vyplatenie z majetku by si ma velmi rýchlo našli.

když to vemu kolem a kole, tak už vím že chlapi s dětma nebrat, ale jak je možný, že mi ženský svoje děti seřežem nebo okřiknem a ty blbci to neumí, radši se semnou pohádá do krve, než by jí něco řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.13 11:02

Omlouvám se, ale jsem tu pár dní, tak ještě tápu jak odpovědět na nějaký příspěvek, ale už sem nato kápla. hold blondýna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.5.13 11:04
@neprubojna píše:
když to zpočítám, tak kolem 15 000 měsíčně, dárky za rok plus prachy to je dalších tak 60 000 za zok, v říjnu chce motorku a se vším vybavením to vyjde na 70 000.mateřská šla na účet, že se z ní pak koupí auto a ono ejhle když sem chtěla vybrat peníze a koupit auto, tak sem zjistila, že mateřská je v hajzlu 8o

Tak toho tvojho by som si vychutnala…ten by letel, keby so spoločnými peniazmi šafáril akoby on uznal za vhodné, bez toho aby sme o tom hodili reč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.5.13 11:10

Nie všetci chlapi s detmi sú zlý. Ono celkovo chlapi dosť neradi usmerňujú„slečny“,neviem si predstaviť, že by moj muž fyzicky usmernil našu pubertiačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.13 11:16
@Anatalia píše:
Nie všetci chlapi s detmi sú zlý. Ono celkovo chlapi dosť neradi usmerňujú„slečny“,neviem si predstaviť, že by moj muž fyzicky usmernil našu pubertiačku.

já nemyslim aby bil nebo tak něco. ale když mi leze do soukromejch věcí a telefonu, tak by měl jít a vysvětlit jí, že se tohle nedělá(je jí 16) :nevim: a to nedávno vzala peníze, a on otočil se a jel si umít auto, já se pak nedivím, že si myslí, že muže všechno a je z ní takovejhle hajzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.5.13 11:22

Tvoj chlap robí jednoznačne chybu.Ale ešte vačšiu robíš ty, lebo na toto pristupuješ. Darmo sa budeš rozčulovať, ked on nič neurobí. Možno aj ľutuje, že odišiel od povodnej rodiny.Ja neviem, ty ho poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.13 11:37
@Anatalia píše:
Tvoj chlap robí jednoznačne chybu.Ale ešte vačšiu robíš ty, lebo na toto pristupuješ. Darmo sa budeš rozčulovať, ked on nič neurobí. Možno aj ľutuje, že odišiel od povodnej rodiny.Ja neviem, ty ho poznáš.

on neodešel, ona od něj utekla. nepřistupuju, ale je mi to prd platný. nějak to s ním umí a jeho exka taky ale já bohužel nepřišla nato jak :( hold nejsem tak vyčůraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí