Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verulenka „milá ženo, vyhodil jsem kuchařku, uklízečku, aby jsi doma konečně na něco hrábla“. A žena na to „no a kdyby jsi občas hrábnul ty, mohl jsi vyhodit i zahradníka“… Asi tak ![]()
Já teda nevím..ale zrovna nedávno jsme se s mojí maminkou bavily o těch ženiších 50+ a došly jsme shodně k názoru…že,,smrdí,, nemocemi… ![]()
To je na krku cukrovka, prostata, hemeroidy, erektilní dysfunkce, mrtvice a jako zlatý hřeb večera infarkt…
Takže zajíčci to jistí!!!
![]()
@Kdoule Tak to máš pravdu. Většinou to ten chlap koulí na všechny strany. Proto to bývá především jeho vina (nebo ženské, prostě toho kdo odchází:)
@maritimka ahojky,v první řadě musíš nastavit pravidla Ty! je u Tebe(Vas)doma. chovat se k ní a vychovávat ji jako by byla tvoje vlastní! Bez pardonu! když bude její máma pyskovat, tak Tvůj muž musí stát za tím, že u Vás se chováte takto a přes to vlak nejede! No a před tím manželovi řekni, že to je opravdu pro dobro Vás všech, jinak ztratí obědve děti. jinak sekkvůli tomu budete hádat ještě i Vy!
@martina0310 píše:
@maritimka ahojky,v první řadě musíš nastavit pravidla Ty! je u Tebe(Vas)doma. chovat se k ní a vychovávat ji jako by byla tvoje vlastní! Bez pardonu! když bude její máma pyskovat, tak Tvůj muž musí stát za tím, že u Vás se chováte takto a přes to vlak nejede! No a před tím manželovi řekni, že to je opravdu pro dobro Vás všech, jinak ztratí obědve děti. jinak sekkvůli tomu budete hádat ještě i Vy!
Jenže ona ji zjevně nesnáší a vadí jí každý prd, třeba vztekání u pexesa, což je běžné dětské chování. Navíc žárlení se nedá „zakázat“, s tím se musí nějak pracovat. A to by měl otec, jsou to jeho dcery. Asi dělá nakonec dobře, když martimka odchází. ![]()
@martina0310 píše:
On to ale řešit nebude a to raději omezil kontakt se svou dcerunkou, než aby ztratil i naší malou. Prostě já odcházím, většinou i s malou a jsou spokojeni všichni. ![]()
@Bábrdl píše:
Jenže ona ji zjevně nesnáší a vadí jí každý prd, třeba vztekání u pexesa, což je běžné dětské chování. Navíc žárlení se nedá „zakázat“, s tím se musí nějak pracovat. A to by měl otec, jsou to jeho dcery. Asi dělá nakonec dobře, když martimka odchází.
Já si taky myslím, že je lépe odcházet. Dcerunku mají řešit hlavně rodiče a ti neřeší, takže proč do toho zasahovat? Dělala jsem to opravdu na začátku, ještě i pár měsíců po porodu, ale poslední dobrou (poslední tak 4 měsíce) na to už kašlu. Byla jsem akorát nervní, protože jsem se o malou fakt už i bála a to nemá smysl…
@Bábrdl píše:
Jenže ona ji zjevně nesnáší a vadí jí každý prd, třeba vztekání u pexesa, což je běžné dětské chování. Navíc žárlení se nedá „zakázat“, s tím se musí nějak pracovat. A to by měl otec, jsou to jeho dcery. Asi dělá nakonec dobře, když martimka odchází.
A ještě - mně nevadí vztekání u pexesa, to je normální, ale vadí mi, že když jí něco nejde, tak si zlost vyleje na malé a to mě štve…
@maritimka ctu to tady od zacatku… A chci ti rict - neobhahuj se. Tady to stejne neukecas
Tady jsou macechy megery a hotovo ![]()
Na miste by bylo, aby to resili rodice. Pokud ti na to prdi, tak ty jsi ta posledni, co by to mela resit
Odejit je velmi rozumne reseni ![]()
A ja te navic obdivuju, kdyby nekdy ublizoval memu trpaslikovi, tak dostane pekne na prdel…
@chatwenna Ty jsi ale zlá. Přeci nedáš dítěti na prdel, i kdyby bylo tvoje nebo ne ![]()
@maritimka Proto já nemůžu psát, jak už teď vychováme svého prcka, to by mě polovina matek ukousala ![]()
Vy si z toho děláte srandu, ale počkejte, děti rostou. Já mám syna 10+ a ten dostal loni za sprostá slova od táty takový ten záhlavek (ne pohlavek, ale takový ten šťouchanec na temeno hlavy, aby se vzpamatoval a dával pozor, co a jak říká) a naprosto vážně nám po několika dnech oznámil, že zavolá na linku bezpečí a oznámí jim, že ho táta mlátí a týrá
Oni mají ve škole přednášky, aby věděli, co je týrání, čím menší dítě, tím víc blbě to pochopí, z pohledu našeho syna zavání diskriminací i vodění za ruku přes složitou křižovatku.
A teď si představte, komu co oznámí „polocizí“ dítě, když vlastní (téměř) volá linku bezpečí po ojedinělém záhlavku…
@Kdoule No právě proto je těžké nevlastní vychovávat. Ona se k tomu ještě přidá matinka a už jsi pomalu nařečená z týrání.
@verulenka Presne
Staremu navari pecovatelska sluzba a mlademuvarit nemusi