Problémové soužití s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5035
23.4.15 08:40

@lulu7 Já bych maminku vykopala!! Ona bude pořád delat zle. No a přátel je vul, když si nechal zničit dva vztahy a ona tam pořád je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
23.4.15 14:46
@kikijuks píše:
@Callipo90No právě jsme ji chtěli přispět. Dokonce že by jsme jí i ten byt zařídili, mněla by všehno nové. A ještě by jsme ji vyplatili čtvrtku domu i když není její. Před tím nebyl její, ale byl od přítelova tatínka který cellý dům napsal na něj, protože věděl že jeho matka by maximálně tak ten dům prochlastala. Zahrada je tady mega velká, chtěla jsem ji zrenovovat ale při ní se to nedá protože věčně do toho kecá ale zadek z ggauče nezvedne aby mi třeba přišla pomoct. Už začínám přemýšlet o tom, že se sama odstěhuju někam do bytu prrotože s ní se fakt žít nedá.
Kontroluje mně kdy vstávám, co vařím, jestli uklízím a jak uklízím, kecá mi dokonce i do převlíkání ložního povlečení, do praní prostě do všeho. Když někam jdu musím jí hlásit kam jdu, a kdy se vrátím ale na to jí samozřejmě z vysokaa dlabu nejsem její dcera… Když jíí nenahlásím kam jddu a v kolik příjdu tak je nepříčetná že jsem utekla. :zed: :zed: Nemám žádné soukromí, nemůžu v klidu cvičit protože se mi směje že jsem blbá ale záhy mi řekne že mně hřeje sádlo… prostě mazec :,( :,( PO nocích brečím, nadávám si sama pro sebe, jen co jí slyším už si říkkám pro sebe co zase sem leze– prostě šílený blázinec :( :( Chceeme miminko které se nám nedaří už 4 roky, doktor mi říkal že se nesmím pořád stresovat a půjde to ale copak to při ní jde? Ona ví, že máme prroblém otěhotnět a říká pořád dokola, to nevadí já nepotřebuju další vnoučata :( :(

Tak to je mazec zakladatelko a ona by nešla ani když byste jí něco přispívali??? I tak se od vás nehne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.15 11:08

Ne prostě se nehne :zed: :zed: :zed:…třeba dnes jsem dostala menstruaci a mám docela velké bolesti.. ona zase ožralá jak duha a věčně mně otravuje… prostě nepochopí že potřebuju klid :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.15 08:14

To je mazec holky. mam s tchyni podobnej ‚problem‘. bydlime s pritelem u jeho rodicu, jeste s jeho bratrem (ktery nam krade veci a penize). Tady mi jde jen o to, ze tchyne je proste otravna. jsem v 15tt a uz jsou tu urazky jaka budu kulicka (ale takovym husnym hlasem, je to mazec, slyset to id zensky, ktera ma 100kg :P :lol: ). vcera jsem zaslechla, jak v obyvaku rika priteli, jak ona pujde na materskou a ja pujdu makat-to bylo uz i na neho moc. a takhle je to furt a se vsim. neco neudelam-je zle. udelam to - je to spatne. pri jdu si jak nejaka jejich pubertalni dcera, ne jako dospela pritelkyne jejich dospeleho syna. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.15 08:25

Hlavne si neumim predstavit, ze tady s nima budu muset byt i s ditetem. 8o porad pi sobe rvou (to je fakt kazdej den ), mluvi jak dlazdici.. odstehovat se nemuzem, jsem na neschopence a pritel sice vydela dost, ale ne tolik, aby utahl nas tri + byt. byt jsme meli slibeny tenhle, maji moznost se odstehovat do vily. ja bych to neresila, ale nemam rada, kdyz nekdo naslibuje hory doly a skutek utek :roll:. kdo ma zlatou tchyni, tak asi nikdy nepochopi..

• Citovat
  • Upravit
766
5.5.15 10:04

Tak to začněte šetřit, ať jste co nejrychleji fuč. Jestli si nárokuje malé už teď, tak až se Vám narodí, zblázníte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.6.15 11:13

Po delší době se musím ozvat, tchýně se stěhuje.. My s přítelem jsme Ti nejhorší, vyhodili jsme ji na ulici, musí ji pomáhat cizí.. No, dělá divadlo, ale snad do konce týdne bude z domu.. My tu sice zůstaneme bez ničeho, protože si chce všechno co je její vzít s sebou, což je podle ní snad úplně všechno, podotýkám skoro vše bylo společně koupené ještě za života přítelovo otce, takže by měl mít přítel nárok na polovinu z věcí, ale radši spát na zemi než se nervovat kdy po mě zase bude řvát s nožem v ruce že jsem ku*** a pi**… A kdyby někoho zajímalo co ta paní vyváděla v poslední době, tak třeba vana zabarvená čímsi a já dva dny s krtáčem měla co dělat.. Po noční jsem přišla domůa myslela si že jsme ještě venku na zahradě, protože celá podlaha byla pokrytá hlínou.. V domě se nikdy nekouřilo nikdy, pouze v kotelně a najednou paní kouřila v kuchyni a vajgly típala do našich talířů.. Když jsem prala tak jsem sedávala u pračk protože paní se bavila tím že mi chodila vypínat pračku a s myčkou to bylo obdobné, při pečení mi troubu bud zesilovala nebo neslabovala, takže pokud jsem si to nehlídala tak sem prostě měla oběd spálený nebo jsem ho pekla dvakrát tak dlouho.. Po pracným hrabání trávy na obrovské zahradě co mi zabralo celý den, jsem odjela pro přítele na vlak a než jsme zhruba za hodinu dojeli tak všechny hromádky rozházené.. Opravdu byly poslední měsíce peklem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.8.15 13:31

Lulu7,to je mazec ty tchýně, taký takovou,,suprovou'' mám a stačí! :cert: akorát kecy typu:tys mi vzala syna to jsou jeji oblibené. A nebo mi dala kalhotky se slovy:me už jsou malé, tak snad je donosíš :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.8.15 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.8.15 14:12

@lulu7 No to je síla! Už je bába pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
23.10.15 14:23

@lulu7 ahoj, jak jsi dopadla s tchýní, odstěhovala se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.10.15 14:56
@pannda píše:
Pokud nezasáhne přítel, tak ty stejně nezmůžeš nic. Možná to zní ode mně blbě, ale já bych takovou domácnost nechala plavat a odstěhovala se..od tchýně, od přítele…

udelala bych to stejne.Mit veci na vareni v koupelne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.10.15 15:15
@Bábi Zlopočasná píše:
Na tom nezalezi ci parazituje, alebo nie. Matka je pribuzna v prvej linii, priatelka je cudzi clovek.
Okrem toho, uz som pisala, matku bude branit, a to dokonca aj proti priatelke, dokonca aj keby sam od seba na matku frflal.

pribuzenska linie nebo nelinie. Pribuzne si clovek nevybira pritelkyni ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.10.15 15:28
@Anonymní píše:
To je mazec holky. mam s tchyni podobnej ‚problem‘. bydlime s pritelem u jeho rodicu, jeste s jeho bratrem (ktery nam krade veci a penize). Tady mi jde jen o to, ze tchyne je proste otravna. jsem v 15tt a uz jsou tu urazky jaka budu kulicka (ale takovym husnym hlasem, je to mazec, slyset to id zensky, ktera ma 100kg :P :lol: ). vcera jsem zaslechla, jak v obyvaku rika priteli, jak ona pujde na materskou a ja pujdu makat-to bylo uz i na neho moc. a takhle je to furt a se vsim. neco neudelam-je zle. udelam to - je to spatne. pri jdu si jak nejaka jejich pubertalni dcera, ne jako dospela pritelkyne jejich dospeleho syna. :(

se mate odstehovt.mit dite a nemit vlasntni doma je postavene na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.10.15 15:30
@keiranka píše:
Lulu7,to je mazec ty tchýně, taký takovou,,suprovou'' mám a stačí! :cert: akorát kecy typu:tys mi vzala syna to jsou jeji oblibené. A nebo mi dala kalhotky se slovy:me už jsou malé, tak snad je donosíš :zed: :zed: :cert:

hahahhaaaaaaa to ze jsem zlodejka synu slycham pokazdy kdyz ma v sobe tchyne flasku vina coz je tak v pet odpoledne. proto jsem tam odmitla jezdit nejsem na takovy hemzy zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová