Problémové soužití s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80472
29.10.15 12:19
@Anonymní píše:
To je mazec holky. mam s tchyni podobnej ‚problem‘. bydlime s pritelem u jeho rodicu, jeste s jeho bratrem (ktery nam krade veci a penize). Tady mi jde jen o to, ze tchyne je proste otravna. jsem v 15tt a uz jsou tu urazky jaka budu kulicka (ale takovym husnym hlasem, je to mazec, slyset to id zensky, ktera ma 100kg :P :lol: ). vcera jsem zaslechla, jak v obyvaku rika priteli, jak ona pujde na materskou a ja pujdu makat-to bylo uz i na neho moc. a takhle je to furt a se vsim. neco neudelam-je zle. udelam to - je to spatne. pri jdu si jak nejaka jejich pubertalni dcera, ne jako dospela pritelkyne jejich dospeleho syna. :(

No jo, jenže vy bydlíte s přítelem u jeho rodičů - takže se i chováte trochu nezodpovědně, tak se nediv. Nemít ani nájem nebo prostě cimřičku se základním vybavením a do toho dítě, to je pak fakt zodpovědnost jako od puberťáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.10.15 12:26

Ale řeknu vám, že hledím, jaké fakt můžou tchyně být. Fakt to nepřibarvujete? opravdu jsou takové? to si ani neumím představit, takovou mámu. Bože můj, co z toho může mít, to nepochopím. Takhle vyvolávat rozpory a nenávidět. To mi přijde jak z jiného světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová