Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To je mazec holky. mam s tchyni podobnej ‚problem‘. bydlime s pritelem u jeho rodicu, jeste s jeho bratrem (ktery nam krade veci a penize). Tady mi jde jen o to, ze tchyne je proste otravna. jsem v 15tt a uz jsou tu urazky jaka budu kulicka (ale takovym husnym hlasem, je to mazec, slyset to id zensky, ktera ma 100kg![]()
). vcera jsem zaslechla, jak v obyvaku rika priteli, jak ona pujde na materskou a ja pujdu makat-to bylo uz i na neho moc. a takhle je to furt a se vsim. neco neudelam-je zle. udelam to - je to spatne. pri jdu si jak nejaka jejich pubertalni dcera, ne jako dospela pritelkyne jejich dospeleho syna.
No jo, jenže vy bydlíte s přítelem u jeho rodičů - takže se i chováte trochu nezodpovědně, tak se nediv. Nemít ani nájem nebo prostě cimřičku se základním vybavením a do toho dítě, to je pak fakt zodpovědnost jako od puberťáků.
Ale řeknu vám, že hledím, jaké fakt můžou tchyně být. Fakt to nepřibarvujete? opravdu jsou takové? to si ani neumím představit, takovou mámu. Bože můj, co z toho může mít, to nepochopím. Takhle vyvolávat rozpory a nenávidět. To mi přijde jak z jiného světa.