Proč nemá moje partnerka ráda moje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15227
31.7.20 11:15
@Anonymní píše:
Mrzí mě to, protože já se k jejím chovám hezky

Kopla bych ji do řiti. Kdyby byla bezdetna, tak to ještě pochopím, ale sama má na krku 2 děti o které se ty starás a ona není schopna jednou za 14 dní být příjemná na tvoje děti. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.7.20 11:15
@Anonymní píše:
@MaxBlack vcera jsem ji to řekl a vikend stráví se svými dětmi u mamy.2 roky a ano sdilime jen své děti mam jednou za 14 dni na vikend

A co ti na to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
31.7.20 11:16
@Anonymní píše:
Zkus se zamyslet, jak to celé probíhá, když jste všichni spolu, jak se chováš ty, jak se chovají děti… Jestli tam někde není nějaký důvod, který třeba ty nevidíš.
@Anonymní píše:

A jak se ta její neláska konkrétně projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 11:16
@Anonymní píše:

A co dělá špatně, trošku to rozepiš ;). Jestli je máš 2× v měsíci tak se jim věnuješ Ty, péče je taky na tobě tak ona na ně hnusně kouká nebo je na ně hnusná? on je to prostě rozdíl ty děti tam mít denně a prostě je mít součástí rodiny nebo když přijíždí jen na návštěvu. Je to prostě pro všechny náročné :? i to je řešení že ona vždy odjede a ty se vlastním dětem můžeš věnovat na 100% :palec: pokud je na ně ale hnusná tak je jediné řešení. ale nečekej že k nim bude mít cizí ženská vztah jako kdyby byly její vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
31.7.20 11:17
@Anonymní píše: @Mar__tanka1983moje deti jsou dobre vychovane. sport, příroda, vylety, ovoce, zelenina take obcas zlobí, ale není s n ima problém…i její rodiče říkají, ze mam vychovane deti lepe jak ona

A co ji tedy vadí, mluvili jste o tom?
Jaká je tvoje představa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
31.7.20 11:27

A co dělá, jak si přišel na to, že je nemusi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 11:27

...

Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 11:29

...

nezapojujeblbli

• Citovat
  • Upravit
4672
31.7.20 11:35

Někdy nejsou primárně problémem děti, ale to, že máš ex, se kterou jsi pochopitelně v kontaktu. Některé nextky je nedovedou vydýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.7.20 11:39

A jak ten spolecny vikend s ctyrmi detmi teda vypada? A jaky vztah maji deti mezi sebou? Nebo ona pokazde vezme sve deti a odjede pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
31.7.20 11:40
@Anonymní píše: @Mar__tanka1983moje deti jsou dobre vychovane. sport, příroda, vylety, ovoce, zelenina take obcas zlobí, ale není s n ima problém…i její rodiče říkají, ze mam vychovane deti lepe jak ona

I tohle muze byt problem. Zarli, zavidi… Tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
31.7.20 11:43
@Anonymní píše:
Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…

Tak nad tím se musím zamyslet, teď mám jednání, ale určitě napíšu, protože my třeba MUSÍME usínat, kdy dítě, abychom nerušili, to mi vadí, ale toleruju, a když můj muž vleze s dítětem do postele a chce se s dítětem pusinkovat, tak to už jsem se odnaučila, protože jsem pak párkrát skončila s patou dítěte v nose, dostala spoustu kopanců, takže když vidím, že se k tomu schyluje, tak odcházím. Z mé strany to ale není odmítání dítěte a dítě to ví!!! Z mého pohledu… nechávám tátu a dítě, aby si spolu zablbli, měli tělesný kontakt, pomazlení, polechtání a tak. Z mého pohledu já do toho nepatřím. Sice se mi to snažil jeden čas vnutit, ale… ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.7.20 11:53

Bohužel na vybudování si vztahu ke „konkurenčním dětem“ je potřeba dost aktivně pracovat. Jde to proti biologickým instiktům (to že je něco biologicky podmíněné, vážně neznamená že to je něco, co je žádoucí).

když člověk ví o tom, že se musí trošku snažit, aby pečoval o pozitivní vztah s nevlastními dětmi, tak to jde a zároveń začne získávat pozitivní odezvu od těch dětí.

Mrkněte společně do téhle knížy, ono to půjde.

https://www.kosmas.cz/…treti-rodic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
31.7.20 11:58
@Anonymní píše:
Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…

takže jim nic špatného nedělá, jen nenaplnuje tvoupředstavu o sluníčkové nové rodince.
Já to mám stejně, držím si odstup, do postele s ditetem by mně nikdo nedostal a taky se držím stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:01
@Anonymní píše: :( Jsem s přítelkyní uz 2 roky a přijde mi, ze si za tu dobu nevytvořila kladný vztah k mým dětem dcera8 a syn 4. Ona má své dcera 5 a syn 3…ja se k jejím chovám myslim si, ze dobre jsem takovej ten hodnej strejda, ale ona me deti moc nemusí? Prej neví proč? :(

Moc dobře ví proč na to můžeš „vzít jed“. Pro drtivou většinu macech jsou partnetovy děti vetřelci a vyžírky, který by udělaly nejlépe, kdyby vypadly z jeho života, přestaly zaclánět a odčerpávat partnerův čas energiii a zdroje. Samozřejmně všechny tyto děti jsou nevychované, rozmazlené, líné a nevděčné a mají totálně neschopnou matku.
Znám desítky slepovaných rodin a snad jenom ve dvou případech bych si troufla říct, že to není viz. výše popsané. A to je v jednom případě rodina, kde není macecha, ale otčím a ve druhém macecha nemůže mít vlastní děti, takže ty vyvdané bere jako svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí