Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, ale mělo by to vyhovovat všem. Předpokládám, že problém je hlubší než bylo popsáno a hlavně byl popsán jen z jednoho pohledu.
jenže v těchto seskupeních to bohužel nikdy všm vyhovovat nebude
@Venetia píše:
jenže v těchto seskupeních to bohužel nikdy všm vyhovovat nebude
ano…a bohužel je dnes téměř pravidlem, které asi většině lidí připadá víceméně v pořádku, že to tedy bude tak, jak to vyhovuje rodičům a děti to hold musí nějak přečkat a vydržet. Protože rodiče přece mají právo na nové štěstí po boku dalšího partnera
.Děti si svoje práva samy neobhájí ani neprosadí, takže mají smůlu.
@prokr píše:
ano…a bohužel je dnes téměř pravidlem, které asi většině lidí připadá víceméně v pořádku, že to tedy bude tak, jak to vyhovuje rodičům a děti to hold musí nějak přečkat a vydržet. Protože rodiče přece mají právo na nové štěstí po boku dalšího partnera![]()
![]()
.Děti si svoje práva samy neobhájí ani neprosadí, takže mají smůlu.
Bohužel
@Alušáček píše:
Protože mi ženský milujeme svoje děti co si porodime a s jinam detma už nám to nejde, jsou to vetřelci..
Ale svoje haranty chcete, aby je muž snad i miloval. Další z 1000 + 1 důvodů proč se snažit dělat ženské dobře je dobré jen pro mužského ňoumu a troubu…čiň čertu /ženské/ dobře a peklem se ti odmění…vyhoď jí z baráku zakladateli a najdi si nějakou lepší…
@olino píše:
Ale svoje haranty chcete, aby je muž snad i miloval. Další z 1000 + 1 důvodů proč se snažit dělat ženské dobře je dobré jen pro mužského ňoumu a troubu…čiň čertu /ženské/ dobře a peklem se ti odmění…vyhoď jí z baráku zakladateli a najdi si nějakou lepší…
Kdyby má dcera neměla rada mého partnera -samozřejmě, ze na začátku vztahu to je docela i běžné..tak já se s nim rozejdu..A kdyby přítel neměl rad moji dceru, tak se taky s nim rozejdu.
@_.Emilyyy píše:
Kdyby má dcera neměla rada mého partnera -samozřejmě, ze na začátku vztahu to je docela i běžné..tak já se s nim rozejdu..A kdyby přítel neměl rad moji dceru, tak se taky s nim rozejdu.
Přesně u nás to bylo ze začátku fakt výživný, hlavně s dcerou, to jako byl cirkus, ale úplně se to otočilo a tak akorát, ještě chvíli, šli bychom od sebe. Už jsme to opravdu s těžkým srdcem plánovali, naštěstí dobrý, ale kdyby ne, nenechám si zničit vztah s dětma, to bych se prostě obětoval i když nerad.
@_.Emilyyy píše:
No jo, ženská…má, má, má…moje, moje, moje…když je holt chlap moula a nesrovná si to doma, jeho problém, brzo se dočká parohů..,.
@olino píše:
No jo, ženská…má, má, má…moje, moje, moje…když je holt chlap moula a nesrovná si to doma, jeho problém, brzo se dočká parohů..,.
Cooo?
@olino píše:
Nepřijdeš si trapné už? Smiř se s tím, že ty na ženskou nenaraziš a kdyby náhodou, tak parohy mít budeš, ty jo, ale to je jen tvůj problém ![]()
Příspěvek upraven 01.08.20 v 21:53
@Tomáš916 píše:
Přesně u nás to bylo ze začátku fakt výživný, hlavně s dcerou, to jako byl cirkus, ale úplně se to otočilo a tak akorát, ještě chvíli, šli bychom od sebe. Už jsme to opravdu s těžkým srdcem plánovali, naštěstí dobrý, ale kdyby ne, nenechám si zničit vztah s dětma, to bych se prostě obětoval i když nerad.
Tak u dcery je to takové ještě víc přirozenější, ze ze začátku moc nemusí táty ženu..
U nás to byli výživné i už po delší době, ale vím, ze má mého partnera rada a i on ji.
Cestičku si k sobě nasli
.
Ale presne tak, zničit vztah s dítětem by mi za žádný vztah nestalo
@olino no jo. U ženské je dítě většinou na prvním místě, u většiny chlapů vlastní dítě na prvním místě často není. je jasné že jak jsou už děti tak jestli vztah vyjde je mnohem složitější.
@_.Emilyyy píše:
Cooo?
Mám jednoho takového kamaráda moulu…každý příkaz od jeho partnerky je doprovázen větou pokud to neuděláš rozejdu se s tebou…každý mu říká chytni jí za (_I_) a vyraz jí z baráku a on na to, ale ona by se se mnou rozešla…holt superňouma všem pro smích…
@olino píše:
Mám jednoho takového kamaráda moulu…každý příkaz od jeho partnerky je doprovázen větou pokud to neuděláš rozejdu se s tebou…každý mu říká chytni jí za (_I_) a vyraz jí z baráku a on na to, ale ona by se se mnou rozešla…holt superňouma všem pro smích…
Můj chlap není žádnej moula, je to chlap který se snažil najít lásku k nevlastnimu dítěti…
A pro mě jako pro matku je důležité, aby se mě dítě cítilo doma dobre a ne aby bylo ublížené..
A fakt jsem nikdy nepoužívá nahlas větu :,, nebo se s tebou rozejdu”
@olino píše:
Ty si prosimtě najdi chlapa.Ty jsou pro partnerský život rozhodně lepší. Jestli mocí mermo trváš na kočce, tak si vyber nějakou ocasatou, nejlíp devítiocasou. Mám totiž z tebe poslední dobou pocit, že bys potřeboval pořádně vyprášit kožich.
Ano, ale mělo by to vyhovovat všem. Předpokládám, že problém je hlubší než bylo popsáno a hlavně byl popsán jen z jednoho pohledu.