Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
17.7.18 22:02
@joy.division.control píše:
ja to pochopila, ale kdyby pravda, tak zatleskam :lol:

Tak hlavně aby to byla jedna z těch mladých. Hlavně ne tu důchodkyni - je napůl hluchá a řvát ji do ucha „Tak coooo, už siii bylááá?“ by mě moc nebralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
17.7.18 22:04
@Prof. Farnsworth píše:
Tak hlavně aby to byla jedna z těch mladých. Hlavně ne tu důchodkyni - je napůl hluchá a řvát ji do ucha „Tak coooo, už siii bylááá?“ by mě moc nebralo :mrgreen:

ale zas by si nemusela niceho všimnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
2206
17.7.18 22:04

Čau, hele mám úplně blbej dotaz… Jak se učí čurat chlapečci na kytičky? Pinďu mu podržím, nebo do náruče jako holčičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:06

Jo jinak kluk se od tatínka vrátil s obří cuketou, takže dnes jsem uvarila asi šedesát litru polivky. Ale když se to osoli tak se to sníst da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:09
@Detsa píše:
Jsem chvíli přemýšlel, proč by sis nechala čůrat do náruče :think:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:11
@Zkai píše: Čau, hele mám úplně blbej dotaz… Jak se učí čurat chlapečci na kytičky? Pinďu mu podržím, nebo do náruče jako holčičky?

Do náruče ne - jen podržet a můžete to zkusit jako hru „že netrefíš támhletu kytku…“. Tohle kluci zvládnou dost rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:12
@Detsa píše:
Jsem chvíli přemýšlel, proč by sis nechala čůrat do náruče :think:.
:mrgreen: už si nechám načůrat kamkoliv, hlavně když už to nebude na parkety. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:14
@Prof. Farnsworth píše:
Do náruče ne - jen podržet a můžete to zkusit jako hru „že netrefíš támhletu kytku…“. Tohle kluci zvládnou dost rychle ;)

Nevím jestli to pochopí, beztak budem zechcany oba.. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:17
@Detsa píše:
Cuketová polívka ? :think: To zní … hnusně. Ne od tebe, ale obecně :hug:. Nějaká smetanová verze ?

No, jako taky nejsem nadšená, ale smažený klukovi ještě nedavam, ze bych do toho nacpala mletý, to mu taky nedavam a polívka je bez ničeho, zakysanou smetanu jsem tam vrhla a přebila to mrkvi a bramborou. Kluk je zlatej, ještě si přidal. Ale už žádnou cuketu nechci teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:17
@Detsa píše:
Parkety sou eště dobrý. Já znám verzi, kdy to udělá na koberec :zed:

Tak lepší než třeba rodičům do postele. Ale tam mi naštěstí synek jenom nablil (ale za to úplně všude, dokonce i dovnitř povlaku na peřinu, a ještě se v tom vyválel tak, že to měl i ve vlasech) :? Tenkrát jsem byl s ním doma sám a málem vrhnul taky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:19
@Detsa píše:
Parkety sou eště dobrý. Já znám verzi, kdy to udělá na koberec :zed:

Koberce jsem odstranila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:20
@Zkai píše:
No, jako taky nejsem nadšená, ale smažený klukovi ještě nedavam, ze bych do toho nacpala mletý, to mu taky nedavam a polívka je bez ničeho, zakysanou smetanu jsem tam vrhla a přebila to mrkvi a bramborou. Kluk je zlatej, ještě si přidal. Ale už žádnou cuketu nechci teda.

Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:20
@Zkai píše:
Koberce jsem odstranila :mrgreen:

Před, nebo až po? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:21
@Prof. Farnsworth píše:
Tak lepší než třeba rodičům do postele. Ale tam mi naštěstí synek jenom nablil (ale za to úplně všude, dokonce i dovnitř povlaku na peřinu, a ještě se v tom vyválel tak, že to měl i ve vlasech) :? Tenkrát jsem byl s ním doma sám a málem vrhnul taky :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tohle nemůže žádnou matku rozhodit :mrgreen: ale přesně vidím klukova tatínka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.7.18 22:23

@Zkai venku jsem dávala dlouho čůrat „na holčičku“, mladšího do tří a staršího skoro do pěti let, protože ten se „na kluka“ i s pomocí vždycky celej zechcal, jak měl malej proud :zed:
jinak nespím, protože dojídám narozeninový dort 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí