Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím po víkendu!
Opět z pracovního procesu, už je mi o dost lépe, jen mi jako vzpomínka zůstal na horním rtu velkej zmetek
A v pátek jdeme na svatbu…
V sobotu jsme oznámili tchánovcům, že už budou babí s dědou a jak jsem se toho bála, tak to dopadlo dobře. Ještě včera mi tchýňka psala sms, že je moc ráda. Tak jsem byla sama potěšena.
Co se týče těhu riflí, jedny jsem viděla za výlohou v SOS textilu. Nevím teda kolik stály, ale nevypadaly vůbec špatně. Riflovina byla pod pupek a pak pod prsa modrá pružná nejsíš bavlněná látka s gumičkou, takže i pohodlný.
VerKo , díky za tip, určitě se do SOS podívám, mohly by být i za slušnou cenu… ![]()
Taky všechny zdravím při pondělku, tady je dneska krásně, i když ne moc teplo, ale aspoň neleje - voda se nám tentokrát nějak docela vyhla
.
Jdu pokračovat v pracovním procesu, i když bych nejraději na chvilku zavřela víčka… ![]()
VERKO - prosim te a kde je ten SOS textil? Ja mam pocit, ze jsem ho taky nekde videla, ale vubec si nevybavim kde to bylo
Ja jsem teda z Prahy ![]()
Terro,
já nejsem z Prahy, takže moc neporadím, ale je to takový levný textil. V Praze být musí! Zkus se mrknout sem: http://www.sostextil.cz/
Zrovna teď jsem tam koukala a i tam ty kalhoty jsou vyfocené… Cena tam není, ale myslím, že to drahé nebude.
Tak ted jsem na to taky jukala a vypada to, ze v Praze je jen obchod vse za 39,– a Hakhak, tak nevim, jestli to tam taky budou mit. Ale nekde juknu, i to tricko co tam slecna ma na sobe vypada dobre, kdyby byl nekde i tehu sekacek tak tam juknu, fakt se mi nechce davat 1000,– za kalhoty na chvilku, ktere treba uz nikdy nevyuziju, ted jsem si i na mimibazaru objednala troje tehu kalhoty a 1 jsou takove jako mrkvace a dalsi mi jsou kratke, takze lepsi kupovat fakt v obchode, ale nevadi, mrkvace nosit nebudu, a ty kratke jeste zkratim a budou z toho 3/4
![]()
Ahoj,
tak jsem si v sobotu koupila první těhu kalhoty, vybrala jsem si je v HM a jsem moc spokojená, jsou to lněné kalhoty, takže na léto ideální, džíny jsem nechtěla, protože ty bych v létě neunosila. Dneska je mám poprvné v práci a je super, že si konečně nemačkám břicho a nebolí mě, opravdu si je nemůžu vynachválit. Jinak jsem vlezla na váhu a nahoře mám už 1 kilo, tak uvidíme, jak to bude dál.
Do toho SOS textilu se taky určitě podívám, děkuji za typ.
Jo pokud tu je někdo, kdo chce rodit v Podolí, tak je nejvyšší čas se zaregistrovat. Mě ségra zjistila, že se tam má registrovat už ve 13 týdnu, nejdřív jsem si říkala, že se mi to nějak nezdá a zatím tam volat nebudu, ale pak mi to nějak nedalo, tak jsem tam zavolala a jsem zaregistrovaná ![]()
AHOJ KRISTI - s tim Podolim jsem to taky slysela, v patek jsem vezla odtamtud kamaradku, ktera mela nejake potize a je v 33tt, ve ct mela akutni prijem a v pa uz ji pustili s tim, ze nemaji misto a presne rikala, ze to je peklo, sama je zaregistrovana u Apolinare, ale tam ji nevzaly, ze nemely misto, takze do Podoli a tam ji pustili ze ho taky nemaji, tak ja nevim holky, kde budeme nakonec rodit-
V jakem HM jsi kupovala ty tehu kalhoty? ja bych taky nejake potrebovala a kolik za ne chteli?
Ahoj Kristýno,
no, nemačkat si břicho, to je taky můj sen…
Taky pomalu vyrazím.
Vím, že se v Podolí registruje od 13.týdne, já mám zatím čas. Je to ale docela síla, za chvíli se bude registrovat při pozitivním testu… ![]()
Terra: SOS textil je treba na Palmovce, jak stavi tram.cislo 10 smer Kobylisy.
Ahoj holky!
Tak jsem se od pátku dostala na e-mimino až teď… Hrůza. Člověk aby v práci pracoval ![]()
Zítra jdu na svou první kontrolu, tak jsem jako na jehlách
Ale není se čeho bát, ne? Určitě bude všechno O.K. a já si začnu ten těhu pocit užívat ![]()
Včera jsme se s miláčkem pokusili jít do kina na Šifru mistra Leonarda, ale v našem jediném multikině bylo na ten film vyprodáno a čekat další 2 hodiny, až ho budou dávat v jiném sále se nám nechtělo (a taky mi bylo blivno
), tak jsme zase odfrčeli domů
Snad to vyjde příští víkend ![]()
Teda ženský… Já vám povim, že jsem v šoku z těch těhu kalhot, co si tady skoro všechny začínáte kupovat
Já si zatím užívám pocit, že se ještě vejdu..... Ale na druhou stranu vím, že až se nevejdu, zavolám kamarádce a ona kalhoty zapůjčí… Prý už je stejně asi potřebovat nebude, páč se jí v listopadu narodili dvojčátka
A má pro mě schovaný ty kalhoty rovnou dvoje
No uvidíme… Třeba na ně už brzy dojde…
No nic, jdu zase něco dělat…
Jo a ještě zdravím Lenu , protože jde zítra taky na KO
Tak ahoj Leno ![]()
Já jsem ségře taky moc nevěřila, ale pak mi to nedalo a zavolala jsem tam a udělala jsem dobře. Je to hrozný, jak je všude v porodnicích plno - jsem zvědavá, kde nakonec budu rodit, protože to že jsem zaregistrovaná nic neznamená.
Kalhoty mám z HM z Letňan, jinde snad ani těhu oblečení nemají. No úplně nejlevnější nebyli, stáli 899 Kč, není to málo, ale jsou moc pohodlné a i mamka a manžel říkali ať si je vezmu a pak mi je manžel i zaplatil. A hlavně si prostě nemačkám to bříško, práci sedím za počítačem někdy i přes 10 hodin, takže to pak už bylo hodně nepříjemné.
MASOZRAVKO - dekuji za typ, snad se tam nekdy dostanu, a kdyz ne tak juknu nekde jinde.
KRISTI - no to neni zrovna levna zalezitost, nejhorsi na tom je, ze oni ty vyrobci proste vedi, ze kdyz chce tehulka hezky vypadat a citit se pohodlne, tak si je proste koupi a na cenu nekouka, ja mam taky od kamaradky pujcene dvoje, jedny uz nosim ted jsou mi akorat, ty druhe jsou tak na 7 mesic. I kdyz jestli budu takhle pokracovat, tak je budu potrebovat za chvilku. Dokonce me v patek pustil i nejaky pan v metru sednout
![]()
BROKYNO - nazdarek, me to ceka ve ct, uz se nemuzu dockat, mela bych taky dostat prukazku, ale muzu ti rict, ze strach mam porad. Asi budu zase klidnejsi az pujdu od dr. No uvidime. Nastesti tam jdu v 11 tak nemusim cekat cely den.
![]()
Brokyno: Já se ale taky pořád do všech svých kalhot v pohodě vejdu a zapnu je, ale mačkají mě na břiše, jak sedím celý den u počítače, jen z toho důvodu jsem si koupila ty těhotenské, je to kvůli pohodlí a ne že by mi moje už nebyli.