Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
už pár dnů přemýšlím jestli se k vám mám přidat. Teda jestli mě mezi sebe vezmete, vidím ,že už jste to pěkně rozjely.Taky jsem měla ze začátku strach ,abych to svoje těhu nějak nezakřikla,jooo čím víc zkušeností , tím víc obav.
Celou vaší diskusi jsem nepročítala , jen tak namátkově. Ale s těmi těhu příznaky se tedy přidám. Musím tedy říct ,že jak mi bylo blbě od žaludku při prvním, tak tedka je to teda soda. Mám pocit ,že žaludek mám na vodě 24 hodin denně , 2 hodiny po jídle se zdržuji zá:,–(ně v blízkosti WC (a je to občas třeba) . s tou únavou jsem na tom zase líp než při prvním , snad proto ,že jsem s prckem doma a odpoledne když zalehne tak ho poslušně následuju.
Takže prvnímu trimestru zdar,hlavně at už je za námi.
Apolena
Apoleno jasně, že se můžeš přidat, vítej! Doufáme, že se to tu rozjede ještě víc. ![]()
Gratuluji k těhu…
Mě zatím špatně není, jen mám takový občas houpací žaludek a neleze do mě jídlo. Ale poprvé jsem ani ten houpací žaludek neměla, tak čekám, co se z toho vyvrbí… ![]()
Sajso, díky za přivídání.
Pomalu pročítám zpětně příspěvky ,abych byla trochu v obraze. Myslím ,že ty jsi uvažovala o tom Croozru ? My ho máme a je fakt super , já ho maximálně využívám jako kočár, na brusle jsem to už letos nestihla a myslím si ,že rok ještě budu muset počkat. Jinak manžel s malým jezdí na kole a ten je v něm úplně blaženej. Takže počítám ,že až mimisku bude tak 8 -9 měsíců tak David už bude jezdit na kole a přenechá ho mimi. Perfektně se s ním jezdí a v zimě bych se taky nebála. Dítě si ho krásně zadýchá a je v něm teplo.
Apolena
Apoleno, díky za info.
Mě se Croozer líbí hlavně proto, že malá nechodí a daly by se tam vozit obě děti spolu. Tandem má malou nosnost a Croozer asi 40 kg a ke všemu super kola.Tady bývá v zimě dost sněhu, takže čím větší kolečka, tím líp. Jen musím vyzkoušet, jak se do něj vejde naše malá - velká… Ale snad ano. Má necelých 120 cm. ![]()
Apoleno vítám tě mezi námi.
Noono my to máme s rekonstrukcí bytu a jeho zvelebováním trošku na dlouhou trasu. Stěhovali jsme se vloni na velikonoce a od tý doby tak po kouskách malujeme, kupujeme nábytek a tak. Jenže jak jsme pořád na akcích (děláme historický šerm), tak to jde ztuha. No a teď jsme se konečně dopracovali do fáze, že malujeme ložnici, po ní hned pokojíček a na léto je v plánu velká rekonstrukce koupelny a probourání zdi mezi kuchyní a obývákem. Tu koupelnu a záchod budeme zvětšovat a prohazovat. Naštěstí je vše zděné a manželovi pomůže tchán.
Popelko,
to znám. Bud ráda ,že se to všechno odehraje, když je mimi ještě v bříšku. Mě manžel přišel do porodnice oznámit, že prodal náš 1+1. Takže , když jsem přišli měla jsem o zábavu postaráno, sedla jsem k internetu a scháněla byt. Ten jsme sehnali celkem rychle, pak ,ale rekonstrukce, do toho manžel byl přes týden pryč, takže jsem chodila přes celý město kontrolovat dělníky s mimčem (až jsem si z toho uhnala zánět prsu). No a když bylo malýmu 3 měsíce, tak jsme se stěhovali (manžel stále přes týden pryč, takže se to muselo zvládnout za jednu sobotu) a to byl teda kolotoč.
Alespoň se pak budeš moc soustředit jen na mimi .
apolena
Jo ,ještě jsem zapoměla ,že ta spojená kuchyň s obývakem je super. Taky jsme bourali a tedka si to nemůžu vynachválit. Malý si hraje v obýváku, já klidně vařím a pořád na něj vidím.
A.
apoleno my jsme to takhle nějak všechno plánovali, takže vlastně jedeme podle plánu ![]()
Už se nemůžu dočkat až to bude všechno hotový. Sice jsme koupili 3+1 po docela slušný rekonstrukci, ale přeci jen máme jiný představy. Klika je, že je to zděný barák, takže tu jde všechno lépe. Vrtat cokoliv do panelů je fakt lahůdka ![]()
Ahoj Apolenko, vitam Te mezi nami, ja jsem tady taky jen chvili ![]()
Noono, psalas, ze jsi na nemocenske…muzes si jit lehnout kdykoliv chces…to je teda super
![]()
Kdyz si predstavim, ze v utery zase mi zazvoni budik v 6.00, tak se mi uz ted dela spatne
Potom uz je to v poradku, dopoledne funguji celkem v pohode, ale odpoledne a vecer jsem hrozne unavena, boli mne cele telo…takze ze mne moc nezbyde - ale musim fungovat, protoze mne Michalek a manzilek potrebuji ![]()
A s tim sexem? Ted mame „volno“ - spis se bojime, aby nebylo neco spatne, je to cerstve. Pockam po KO, zeptam se dr a uvidime. Manzilek zatim to „rozdychuje“, ale je moc hodny. No holt nejak to budeme muset resit
Ale co bychom neudelali pro drobecka?
Holcicky mejte se krasne, Sajso, fakt mne „drzis“ s temi priznaky, jsem rada, ze jsme od sebe o jeden den i kdyz jasne ze kazda zena pocituje priznaky jinak nebo jine. Ted vecer mne zase prsa trochu boli
Tak to je dobre.
Dobrou noc a krasne sny ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 8.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 2.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
APOLENA — ? — ? — čeká druhé mimčo — TP ? — kontrola ?
Dobré ránko při prvním máji
![]()
Apolenko Další jezulátko do party, to je super ![]()
Holky řešily jste tady rekontrukci bytu. Poraďte mi. Kupovali jsme sice zrekonstruovanou 3+1, ale taky jí chceme trochu předělat. Můj první návrh byl, aby se zbořila příčka mezi obývákem a kuchyní, abych na prcka viděla, až si bude třeba hrát v obýváku a já mohla v klidu vařit (nejsem jediná, viď Apolenko ), ale manžel je proti z jednoho prostého důvodu. Chceme 2 děti co nejrychleji za sebou a mnžel chce, aby pak každý dítě mělo svůj vlastní pokoj. Oba jsme si jako malý užili bydlení v jednom pokoji se sourozencem a fakt nic moc
). S tím, že my bysme se pak přestěhovali do obýváku. Část pokoje by pak byl obývák a my měli postel třeba za paravanem nebo něčím jiným bysme to oddělili..
A manžílek v tom má naprosto pravdu…Sice chceme časem koupit nějaký baráček, abysme konečně vypadli z tý ošklivý a nebezpečný Prahy, ale to je ve hvězdách, jestli na to budou peníze, apod.
Nemáte nějakej jinej nápad, jak to provést, aby pak každej měl svůj vlastní pokoj? Pořád nad tím přemýšlím, ale nic mě nenapadá. Nějakej nápad by se mi hodil.
Jinak je to byt v paneláku standardních rozměrů, 3+1, necelých 70m2 s lodžií.
Hezké ráno všem!
Alinko večer mě taky bolely prsa. Je docela legrace, jak si ty příznaky pěkně přivoláváme, čím víc, tím líp… Myslím, že přijde doba, kdy bychom rády nějaký půjčily někomu jinému..
Ale to k tomu patří a pro zdravé mimi vše, viď? ![]()
Noono my taky máme propojený obývák a kuchyň s jídelním koutem. Je to super, protože přes den je malá často tady a pěkně ji mám pod dozorem. Jinak máme velkou ložnici, takže až budou děti větší a budou toužit každý po svém pokojíku, asi popřemýšlíme o nějakém „pojízdném“ oddělení, nějaký paravan, třeba ze sádrokartonu, nebo tak nějak, ještě to pořešíme. Budou moci být i spolu a každý sám. A my se odstěhujeme do prozatimního dětského pokoje. Ale myslím si, že touha po samostatném pokoji asi začíná někdy před pubertou, takže času dost. ![]()
Ahoj spisovatelky,ztrácím už přehled,ale snad jsem zaznamenala ,že k nám přibyla jedno další prosinčátko
![]()
Holky já jsem dnes nemohla ani spát jak mi boleli prsa,ale jak to jsem fakt nezažila
,nevěděla jsem kam si je mám strčit
![]()
Jinak mi taky máme byt v paneláku 4+1,ale budujeme ,budujeme
,jsme ale tolik zhýčkaní ,že když přijedeme zatím z chalupy,tak se nám pěkně uleví
![]()
No uvidíme jak to dopadne ![]()
Ahoj,
tak dneska se hlásím z práce, musela jsem do práce, ale naštěstí jsem tu nemusela být hned ráno, tak mě sem manžel hodil až jsme se vyspali. O těch lízátkách jsem neslyšla, nevíte někdo jak se jmenují? Odpoledne se po nich zkusíme podívat v lékárně, pokud narazíme na nějakou otevřenou.
Tak vy už nakupujete těhu oblěčení, já se zatím do kalhot vejdu, ale trička mi začínají být těsná, tak s tím budu muset něco udělat.
Dneska už je venku krásně, tak to snad už konečně vydrží. Už se těším až pojedeme domů, pak půjdeme na procházku a budeme hledat nějakou rozkvetlou třešni. ![]()
Ahojky,
nestíhám psát, musím se polepšit ![]()
K tomu oblečení - zatím to ještě neřeším, mám něco od minula, tak to využiju a přikoupím jen něco „pro radost“. Kalhoty mám pod bříško, asi je unosím přes léto, jsou zn. Tveret - nevím, jestli je ten obchod i jinde než v Brně. Ale určitě to bude chtít nový kalhoty na podzim…
Apolenko vítej !!!
Nevolnosti jsou lepší !!! Musím to zaklepat ![]()
Odpoledne taky vyrazíme ven. Mějte se fajn, pa J.