Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kristy84 píše:
Tak to by mě taky zajímalo
Izz píše:
ZNÁTE OSOBNĚ NĚKOHO, kdo tam vařil?
Já teda neznám, ale myslím, že už tu holky psaly, že někoho znaly a že by to chování do něj neřekly, ale je to pár týdnů zpátky.
Izz píše:
ZNÁTE OSOBNĚ NĚKOHO, kdo tam vařil?
tak já osobně znám jednoho člověka z té party, co vařila ráno. Ty lži co tam napovídal…
Jinak ta Michaela byla dneska fakt směšná. Hlavně s tou polívkou mě pobavila. Je to chudák, který neumí příjmout kritiku. Já se fakt nedivím, že nemá chlapa…
kometa32 píše:
Jídlo vypadalo dobře i na talíři a na ty kremrole jsem dostala chuť
Ale atmosféra tam byla hustá…no jo no, už chápu proč je Míša pořád svobodná.
To já taky
Kdyby měla chlapa, tak ten by musel mít svatozář
![]()
Její menu vypadalo celkem dobře…Ale to máslo asi nebylo moc dobré, když to nikomu nechutnalo
Polévku jí pochválili, tu bych si taky dala. Panenka vypadala taky dobře, ale prý byla bez chuti
Kremrole se jí povedly, ale taky je nemusím, pt je to šíleně sladké. Zábava byla dost trapná
A taky by jí někdo měl říct, že samochvála smrdí. Chválila si každý chod, ještě předtím, než ho hosté vůbec ochutnali ![]()
Mě teda průběžně hrozně dráždí výslovnost MENU, i když je to taky správně, ale pokaždé mě to nadzvedne.
ona byla teda strašně sebestředná a vůbec všechno sebe
ale je fakt, že hodnotila docela objektivně (nato že u stolu pořád něco hanila… založené příbory, špinavé skleničky
, dávala 8 i 9 bodů…nikomu nedala tak strašně málo aby byla vychcaná…proto mi přišlo blbý, že jí dali tak málo…ale holky pamatujete na tu paní Ing z Prahy, taková pinda, měla za manžela nějakýho arabáka, byt na vinohradech všude takový šílenosti kýčovitý…bylo to nedávno…byla strašně důležitá tak ta mě srala úplně snad nejvíc ze všech…to jsem tu nadsedávala, že jí dojdu vyhledat a snad jí dám do huby
jako zábavu měla to s tím maršmelou jak si to cpali do pusy a říkali něco jako jsem tlustý červ nebo co??? byl tam ten teploušek co předváděl tranvesti
tak jsem dočetla a vidím, že na Evu a Dušana asi nevzpomínám sama ![]()
draga píše:
ona byla teda strašně sebestředná a vůbec všechno sebeale je fakt, že hodnotila docela objektivně (nato že u stolu pořád něco hanila… založené příbory, špinavé skleničky
, dávala 8 i 9 bodů…nikomu nedala tak strašně málo aby byla vychcaná…proto mi přišlo blbý, že jí dali tak málo…ale holky pamatujete na tu paní Ing z Prahy, taková pinda, měla za manžela nějakýho arabáka, byt na vinohradech všude takový šílenosti kýčovitý…bylo to nedávno…byla strašně důležitá tak ta mě srala úplně snad nejvíc ze všech…to jsem tu nadsedávala, že jí dojdu vyhledat a snad jí dám do huby
jako zábavu měla to s tím maršmelou jak si to cpali do pusy a říkali něco jako jsem tlustý červ nebo co??? byl tam ten teploušek co předváděl tranvesti
tak tu si pamatuju,mela pritele snad itala a ten byt byl jeho..to byla pekna pi…tyhle dve by si notovaly…
draga píše:
ona byla teda strašně sebestředná a vůbec všechno sebeale je fakt, že hodnotila docela objektivně (nato že u stolu pořád něco hanila… založené příbory, špinavé skleničky
Tak ta byla taky hrozná a myslela si, že sežrala všechnu moudrost světa
Tyhle dvě by si bud notovaly nebo se pozabíjely, nic mezi tím ![]()
Ježiš to je zase sestava, hlavně ta dnešní hostitelka nevychovaná, přisprostlá, a to menu vypadalo děsně. Ty jarní rolky co měla jako předkrm se dělají smažený, syrovej rýžovej papír je hnus. Lilková polívka s rýží? Hlavní chod dva druhy masa se třemi druhy marinády a všechny se sojovou omáčkou, no potěš. Ten dezert znám a je moc dobrej.
Je to puberťačka. Já bych je tam nepouštěla, je to pak trapas, chovají se jak utržení z řetězu ![]()
Moc se mi ta sestava taky nezdá… ![]()
Já dneska neviděla, ale jak to popisujete, tak mi tio přijde jak dneska v čekárně u dr, seděla tam partička „mladých“, no spíš tak 20-30 let, 3 ženský, jeden chlap, přesně projev primitivní, pouštěli si z mobilu strašný písničky, házeli si přes uličku kapesníkama, ze srandy se prali, jako styděla jsem se za ně ![]()
papavlinka33 - znáš ten dezert? Můžeš mi napsat prosím recept?
Já jsem totiž začátek nestihla jak ho připravovala…
No jídlo nevypadalo lákavě..ale co by mi nejvíc vadilo, je u toho předkrmu ta mrkvová šťáva jak připravovala, že nedala do misky všem, ale dala to jedné velké…na takové věci jsem silně háklivá, ona si kousne namočí a zase..ostatní taky tak. Ale asi jsem velká cíťa ![]()