Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tatranka1 píše:Kohoutek píše:taky ráda drbu s chlapama,ale že bych lezla někam do webů pro chlapy?!Kdybych věděla ,že ten můj diskutuje na emiminu nebo podobném webu,řekla bych mu ,že je fakt divnej,ne úchyl,ale divnej,že to snad ani neni chlap.Sorry
Jo, já rád drbu se ženskýma. Vy mě totiž dokážete rozesmát, to chlapi nikoliv.Tak jen tak dál holky.
:mrgre
en:
Kohoutek píše:
Lucko a ty jsi myslíš, že televize je jen o dokonalosti? Já si myslím, že by měla ukazovat především realitu a to v posledních dílech tomu tak bylo. Lidé nejsou jen šikovní a nebydlí v luxusních domech a především nejsou všichni soudný. A jestli dělám překlepy, tak to vás tedy spousta neumí český
To si nemyslím, ale koukám na pořad o vaření a chci se přiučit, ale někdy mě ten extrém odvede mysl od jídla a vidím pak už jen bodování ![]()
Kohoutek píše:
Přesně tak, manželce to říci nemohu, poslala by mě někam. A hlavně by mi už neuvařila a byl by konec sexování, to by byla hrůza!
Proto si ten vztek musím vybít na vás
Zajímavé vybíjení se, bejt tebou vlezu jinam, kde se vybiješ jinak
![]()
Tatranko, na úvodní straně je psáno, že tento web je pro maminky, babičky, ale i pro tatínky, takže pro mě místo tady je určitě také. ![]()
Holky, tak ho nechte ať se vybije
..když si ho nebudem všímat,nebude ho to tak bavit
![]()
Si vždycky, když tady takovýho nějakýho vidím, představím jak jde večer za chlapama do hospody nebo na tenis a kecaj o tom co dělali a tady ten vybafne: no v diskuzi na emiminu holky říkaly…
![]()
Copak nemohu říci svůj názor? Proč by měl být jen ten váš správný?! Alespoň jsem vám to tady trochu okořenil, když už ty jídla nestojí za nic !
A především máte zase o čem drbat! ![]()
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla.. ![]()
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00…
To je super… ![]()
Rybano já se tím netajím, ba naopak. Díky mně už tady je několik mužů, kteří sem chodí pravidelně. A byl bych rád , kdyby jich tady bylo vícero. Nebyla by to alespoň taková jednotvárná slepičárna. Óh, teď jsem vás asi urazil milé dámy, že? Promiňte mi to prosím. Chci mezi vás zapadnout přeci v dobrém ![]()
Silwinka87 píše:
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00…To je super…
Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
![]()
janca84 píše:Hodaka píše:Ty seš teda mamina
Vidím že to tady je samá závistivá potvora, kdy nemáte vkus, a tělo na výstavu tak prosím nekritizujte a dopřejte to paníHolky, hrozný, jak byt ale to je fuk, čisto a uklizeno měla, takže se nikdo nemusí bát že tam chytí nějaký Aids nebo jinej sajrajt, jídlo
no snědla bych to asi všechno, ale ty špízy uvařený, no nevím
brambory vařený pokud jsou chutný proč ne, ale jak tam někdo podotkl kousek másla by neškodil, to udělá na bramorách uplně mňam, mňam. Víc jsem neslyšela, páč synek řval jak k.áva sm mu nedovolila lít mi šťávu do dlaně, to je život fakt
![]()
Hele,zítra nachystej šťávu,kýbl,volnou ruku a můžeš koukat třeba až do konce.
![]()
![]()
![]()
![]()
díky, blbá sem že mě to nenapadlo
![]()
Kohoutek píše:
Rybano já se tím netajím, ba naopak. Díky mně už tady je několik mužů, kteří sem chodí pravidelně. A byl bych rád , kdyby jich tady bylo vícero. Nebyla by to alespoň taková jednotvárná slepičárna. Óh, teď jsem vás asi urazil milé dámy, že? Promiňte mi to prosím. Chci mezi vás zapadnout přeci v dobrém
Nefandi si
Tady jen tak někoho neurazíš ![]()
Kohoutek píše:
Přesně tak, manželce to říci nemohu, poslala by mě někam. A hlavně by mi už neuvařila a byl by konec sexování, to by byla hrůza!
ach jo ![]()
Jinak souhlasím s Rybanou co se týče pohledu na chlapa který chodí na emimi, výjimkou je Jura, to není tlučhuba ![]()
kometa32 píše:Silwinka87 píše:Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00…To je super…
![]()
![]()
No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá.. ![]()