Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsem dělala recept z minulého týdne: http://www.iprima.cz/…/kuraci-spiz a musím říct, že si přítel nesmírně pochutnal. A to dokonce i na těch bramborách, co v TV tolik kritizovali ![]()
Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám
![]()
@MUFICE píše:
Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám![]()
![]()
Zase?? Vždyť to už opakovali ![]()
@MUFICE píše:
Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám![]()
![]()
taky jsem na Julinku koukala ![]()
@jullls To teda a ten bordel doma.. hlavně, že ty pavučiny zakecávala na malování ![]()
@jullls píše:
Ona byla ožralá?![]()
Hlavně pěknej humus…
Ten dětský pokoj vypadal příšerně a všude měli špínu
Jinak obývák a kuchyň měla celkem uklizené až na ty šílený pavučiny a špinavé zdi.
@jullls píše:
To mě se líbilo jak se mu přilepili ponožky k podlaze![]()
To bylo hustý
Ale vytřít to mohla, to má za pár minut.
Holky, já se nedivím, že někdo má doma toto a nepřijde mu to divné. V dětství jsem kamarádila s holčinou, co to měli doma ještě horší! A opravdu jim to nepřišlo. Chodily jsme k ní se ségrou na návštěvu a odnášely si bordel na ponožkách, všude byly drobky, talíře se zbytky jídla na stole, mouchy v tom hodovaly. Jednou jsem si dokonce všimla vykydnutého jogurtu na koberci a oni kolem toho chodili a neuklidili to ![]()
Prádlo sušili po celém bytě tím stylem, že měli natažené šňůry v místnosti ode zdi ke zdi. I v obýváku!
Fakt mazec, na to nikdy nezapomenu…
Tak my máme taky sušák v obýváku
nám se jinam nevejde. Jinak dneska je teda Julie hustá a trapná, jak se po dnešní hostitelce vozí
@wjerushka píše:
Tak my máme taky sušák v obývákunám se jinam nevejde. Jinak dneska je teda Julie hustá a trapná, jak se po dnešní hostitelce vozí
@wjerushka My taky
a myslím, že na tom není nic nenormálního. Julie je příšerná. Hlavně, že nemá ráda srážku s blbcem ![]()
Holky, sušák mám taky, kde je zrovna místo, někdy i v obýváku. Ale oni měli ve zdech nabité skoby a natažené šňůry přes celou místnost. Ve všech pokojích. To mi moc normální nepřijde
, navíc, když měli zahradu a tam klidně mohli prádlo sušit…
Tak ta zahrada na sušení mi právě chybí
jako jasně, každý to má nastavený jinak, ale pokud svůj byt nepovažovala za bordel, tak co předváděla dneska
Upatlaný dvěře, v pokojíčku tu podložku na klávesku, tak držm hubu neee
A kritizovat, že je doma, když ona se taky válí doma na podpoře?
Jako Julie je podle mě totálně trapná
Dnešní hostitelka uvařila podle mě super, měla hezký bydlení, uklizeno a i kdyby se rozkrájela a na…la jim na talíř zlatý vajíčka, stejně by si něco našla ![]()
Ten bordel, co měla Julie doma
To bylo silný kafe ![]()