Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
3.7.12 13:04

Včera jsem dělala recept z minulého týdne: http://www.iprima.cz/…/kuraci-spiz a musím říct, že si přítel nesmírně pochutnal. A to dokonce i na těch bramborách, co v TV tolik kritizovali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.7.12 13:12

Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.7.12 19:07
@MUFICE píše:
Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zase?? Vždyť to už opakovali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.7.12 19:17
@MUFICE píše:
Tento týden už je to opakovačka a je tam zase ta ožralá Julie. Zrovna dneska bude vařit, tak to se na to ráda podívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

taky jsem na Julinku koukala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
3.7.12 19:19

Ona byla ožralá? :D :D Hlavně pěknej humus… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2282
3.7.12 20:01

@jullls To teda a ten bordel doma.. hlavně, že ty pavučiny zakecávala na malování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.7.12 23:00
@jullls píše:
Ona byla ožralá? :D :D Hlavně pěknej humus… :mrgreen:

Ten dětský pokoj vypadal příšerně a všude měli špínu :poblion: Jinak obývák a kuchyň měla celkem uklizené až na ty šílený pavučiny a špinavé zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
4.7.12 07:37

To mě se líbilo jak se mu přilepili ponožky k podlaze :D :D

• Citovat
  • Upravit
50125
4.7.12 08:47
@jullls píše:
To mě se líbilo jak se mu přilepili ponožky k podlaze :D :D

To bylo hustý :mrgreen: Ale vytřít to mohla, to má za pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.7.12 08:56

Holky, já se nedivím, že někdo má doma toto a nepřijde mu to divné. V dětství jsem kamarádila s holčinou, co to měli doma ještě horší! A opravdu jim to nepřišlo. Chodily jsme k ní se ségrou na návštěvu a odnášely si bordel na ponožkách, všude byly drobky, talíře se zbytky jídla na stole, mouchy v tom hodovaly. Jednou jsem si dokonce všimla vykydnutého jogurtu na koberci a oni kolem toho chodili a neuklidili to :roll:

Prádlo sušili po celém bytě tím stylem, že měli natažené šňůry v místnosti ode zdi ke zdi. I v obýváku!
Fakt mazec, na to nikdy nezapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
4.7.12 18:45

Tak my máme taky sušák v obýváku :oops: nám se jinam nevejde. Jinak dneska je teda Julie hustá a trapná, jak se po dnešní hostitelce vozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.7.12 18:50
@wjerushka píše:
Tak my máme taky sušák v obýváku :oops: nám se jinam nevejde. Jinak dneska je teda Julie hustá a trapná, jak se po dnešní hostitelce vozí

@wjerushka My taky :mavam: a myslím, že na tom není nic nenormálního. Julie je příšerná. Hlavně, že nemá ráda srážku s blbcem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.7.12 18:57

Holky, sušák mám taky, kde je zrovna místo, někdy i v obýváku. Ale oni měli ve zdech nabité skoby a natažené šňůry přes celou místnost. Ve všech pokojích. To mi moc normální nepřijde :nevim:, navíc, když měli zahradu a tam klidně mohli prádlo sušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
4.7.12 19:08

Tak ta zahrada na sušení mi právě chybí

jako jasně, každý to má nastavený jinak, ale pokud svůj byt nepovažovala za bordel, tak co předváděla dneska :?: Upatlaný dvěře, v pokojíčku tu podložku na klávesku, tak držm hubu neee :?: :jazyk: A kritizovat, že je doma, když ona se taky válí doma na podpoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
4.7.12 19:14

Jako Julie je podle mě totálně trapná :pocitac: Dnešní hostitelka uvařila podle mě super, měla hezký bydlení, uklizeno a i kdyby se rozkrájela a na…la jim na talíř zlatý vajíčka, stejně by si něco našla :cert:
Ten bordel, co měla Julie doma :cert: To bylo silný kafe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky