Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Já teda Dolinovou nemusím už od doby, co byla ještě v počasí na Nově
taky ji nemám ráda. Asi si jdu pustit ještě její díl, at vidím ten zázrak teda. Ale o to víc mě bude vytáčetm pak
@wjerushka píše:
taky ji nemám ráda. Asi si jdu pustit ještě její díl, at vidím ten zázrak teda. Ale o to víc mě bude vytáčetm pak
Právě že nic moc. Bez receptu by nedala ani ránu, hlavně že všude nasypala konopný semínko… ![]()
@wjerushka píše:
Taky si to budu muset pustit, neviděla jsem to.
@CokeLady píše:
a vymyslela výraz „sněhánky“ (asi pro ní bylo moc dlouhé říkat „sněhové přeháňky“)
Jo, bylo to tak, říkala to tenkrát v jednom pořadu ![]()
Navratil prekvapil, s chuti bych si dala vsechno co pripravil a vyhru jsem mu prala, hlavne, ze nevyhrala Dolinova, ta nezklamala, 7 bodu za takovy hody, nechapu ![]()
Ten Oldrich si to zaslouzil
skoda, ze jeho vareni nevidel muj chlap
O vikendu razim na houby-udelal mi chute
Dolinka at se jde vycpat ![]()
@janine24 píše:
Andrlová byla úžasná, jen jsem vůbec nechápala přístup Dolinový. To vařila tak dobře, že měla takový hemzy? A srovnání, že jí chválily míň a neví proč
Podívej se na dnešní díl. Neviděla jsem celý, tak jsem to musela dokoukat na internetu. To bylo něco tak úžasného… jak on vařil vyrovnaně a s jakým nadšením. Mohla bych to vidět ještě 3×. Já se na to už vlastně nedívám, ale tento týden jsem viděla tři díly ze čtyř, kromě toho prvního. (Naštěstí, ta baba kazila celou sérii
. Ke všemu pindy a přitom nepozná ani bazalku
.)
Fakt krásný díl to byl, s krásným člověkem.
Fakt mě Dolinová zklamala, měla jsem o ní absolutně jiné mínění
Ten závěr mě fakt pobavil „no tak za tu rýži a ty palačinky mohly být tenčí“ a dala 7
No já padám ![]()
Navrátilovi jsem výhru přála, vařil perfektně a asi ti bylo i dobrý. Omajdu na houbách miluju!
Dolinová nezklamala, ale tohle jsem nečekala. Zase hemzy, výhrady, přetvářka a nakonec sedmička. Falešná mrcha…
@Len-til-kah píše:
Podívej se na dnešní díl. Neviděla jsem celý, tak jsem to musela dokoukat na internetu. To bylo něco tak úžasného… jak on vařil vyrovnaně a s jakým nadšením. Mohla bych to vidět ještě 3×. Já se na to už vlastně nedívám, ale tento týden jsem viděla tři díly ze čtyř, kromě toho prvního. (Naštěstí, ta baba kazila celou sérii. Ke všemu pindy a přitom nepozná ani bazalku
.)
Fakt krásný díl to byl, s krásným člověkem.
dneska jsem si to pustila, byla jsme na něj zvědavá a přesě jsi to popsala
Dolinová mi přijde tupá jak sekyra, no reprezentuje sebe ![]()
Taky jsem to panu Navrátilovi moc přála, měl vyhrát rovnou, kdyby ta Dolinová nebyla tak tupá. To jeho vaření a přístup k hostům, to bylo jak nějaká pohádka, moc krásné. Úplně jsem se u toho cítila skvěle a to jsem ani nebyla host.
Moc jsem mu to přála. ![]()
Já jsem to přála Andrlové nebo Navrátilovi, uvařili skvěle a byli vynikající hostitelé. Dolinová byla trapná husa, asi jí frajerce nedošlo, že to pak ti její spolustolovníci uvidí v televizi a udělají si na ni asi jiný obrázek???
Po dlouhé době jsem viděla večerní Prostřeno a radost se na to dívat! Hrubešová je teda machr, krásně všechno nachystané, nazdobené. Parta se mi zdá dobrá. Hemala je hrozně příjemnej, krásně mluví.
Jéé, tak já včera prošvihla Hrubešovou? To je škoda, u nás běžela olympoška. Hrubešovou ráda nemám, ale její vaření to, tak to mě mrzí…
Tak včera mě to udivilo, nečekala jsem tak vysoce profesionální přístup a vysokou gastronomii, trochu mě to i naladilo na stejnou vlnu, malé porce a jen tak si to jídlo vychutnávat a ne zaplácnout žaludek… Jen mě trochu mrzí, že tam nebylo trošinku víc z jejího soukromí, ne že bych byla zvědavá, ale takový jemný náznak, jak kdo žije se mi líbí… Ale chápu to, že si chtějí chránit soukromí?! Každopádně klobouk dolů!