Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mě je Danková nesympatická. Jako uvařila fakt výborně, to smekám, a le kecy na začátku jakože neměla dost peněz na dostvabu domu nebo má levnou ložnici, já tyhle kecy prostě nemám ráda- teda od nikoho, vytáčí mě jema i tchyně ![]()
Jako me Dankova nevadi, ty skromne kecy si jako mohla odpustit, taky bych chtela mit tak „obycejny“ domecek a loznici ![]()
Ale jak uz jsem psala, jidlo super, zahrada atd tady, particka se sesla skvela.
Simunek varil taky super, jen mi vadilo, ze byl v byte kamaradky, protoze jak rekla Dankova, lide chteji videt, jak bydli a nezajima je, jak bydli kamaradi slavnych. ![]()
Jaro je velky sympatak, jsem zvedava, zda za nim pojedou na Slovensko a na to co uvari a hrozne jsem zvedava na primadonu Partysku..Tu nesnasim, je mi od zacatku nesympaticka, Koktu odtahla manzelce, jen aby byla zabezpecena a ted je hrozne prekvapena, ze se chudacek Pepa nekde spustil..Hlavne ze ona je svata ![]()
No tak jsem dokoukala konečně tu prvn polovinu včerejšího prostřeno. jako Jitka vařit umí, má to v paži za ty roky, líná rozhodně není. Škoda, že odflákla dezert. A jak se ten Tonda ptal, jeslti není v jiným stavua divil se, že se Moniak urazila - no on je fakt asi takovje pohodář bezelstnej, že mu nedocvaklo, co jí tám naznačil. Ale já nad tím taky uvažovala, jeslti je zase v tom
Jo jo Partyška na mě taky působí jako zlatokopka, ale ona je asi o dost chytřejší, než ta blbka, kterou ten její ted zbouchl, když je vše přepsaný na ní. S ní bych se asi nerada dostávala do křížku, přijde mi, ž eje vypočítavá, zlá a mís e pkěně pomstít, když na to přijde
No a jinak chlap jde na malou kopanou, takže VIP prostřeno konečne uvidím ve vysílacím čase ![]()
No, jak se zeptal tý Moniky, jestli není v jinym stavu, tak já bych se snad propadla hanbou a zahájila hladovku
Fakt trapas ![]()
A Partyška je podle mě taky zlatokopka a stalo se jí přesně to, co udělala ona.Taky toho svýho Pepu odtáhla od rodiny a teď zase podvedl on jí tak jako tenkrát svojí tehdejší manželku s ní ![]()
@kristy84 píše:
No, jak se zeptal tý Moniky, jestli není v jinym stavu, tak já bych se snad propadla hanbou a zahájila hladovkuFakt trapas
No, ono to u těch ženských při těle nejde poznat ![]()
@kristy84 píše:
A Partyška je podle mě taky zlatokopka a stalo se jí přesně to, co udělala ona.Taky toho svýho Pepu odtáhla od rodiny a teď zase podvedl on jí tak jako tenkrát svojí tehdejší manželku s ní
Akorát je paradox, že ona má ted větší příjmy než Kokta.
@MUFICE no to je otázka, určitě jdou nějaký přijmy z jeho majetku, ten vydělává. Akorát jak jsme psala, partyška kromě toho, že je mrcha je taky chytrá a je to přepsaný na ni
@wjerushka píše:
@MUFICE no to je otázka, určitě jdou nějaký přijmy z jeho majetku, ten vydělává. Akorát jak jsme psala, partyška kromě toho, že je mrcha je taky chytrá a je to přepsaný na ni
A to mají rozdělené i společné jmění manželů? Jestli jo, tak asi ORNELA utře ![]()
@MUFICE hele jak jsem pochopila, tak snad asi jo. Ale nesleduju to nijak důkladně, i když přiznám se, sem tam mi nějaký článek padne do oka a poměry u partyšů, koktů nebo jak neznám
![]()
@wjerushka píše:
@MUFICE hele jak jsem pochopila, tak snad asi jo. Ale nesleduju to nijak důkladně, i když přiznám se, sem tam mi nějaký článek padne do oka a poměry u partyšů, koktů nebo jak neznám![]()
Tak jestli na ní převedl fakt všecno a nemá žádné příjmy, tak asi Ornella dostane nějaké minimum ![]()
@MUFICE píše:
Tak jestli na ní převedl fakt všecno a nemá žádné příjmy, tak asi Ornella dostane nějaké minimum
bude dostavat 7800 a litrik alimenty ![]()
Jinak ten Tonda mi je nejvic sympaticky.
Jo a Partyska, ona vypada jako pekne zakerny clovek. Ale jak uz jsem psala vcera, nevim co se divi, ja porad rikam, ze kdyz zenska odtahne chlapa rodine, tak ji to pak udela jina..ale Stika utrela a Kokta s ni byt nechce.
Tak dneska ani moc nekritizovala, ale dala mu dost málo bodů ![]()