Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
27.8.13 19:30

Po dlouhý době zapnu prostřeno a dlouho jsem se tak nenasmála ale nechtěla bych tam sedět u večeře :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 19:33
@holcina20 píše:
Po dlouhý době zapnu prostřeno a dlouho jsem se tak nenasmála ale nechtěla bych tam sedět u večeře :poblion:

To já taky. Dělalo se mi zle a to jsem jen koukala na televizi… Nevím co bych mu řekla, kdybych tam seděla… a rozhodně bych mu nedala ani těch 5 bodů. Tak možná dva. A za to co dělal tou hubou bych ho mlátila od rána do večera (nevím jak se tomu říká)! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.8.13 19:43

Miskakosa: no já to sledovala tak napůl s malou ale jako jak ten předkrm míchal rukama a i to nandával :lol: ani zábava není můj šálek kávy…ani jsem neviděla kolik mu dali bodu ale jestli 5 tak může být rád. A co tam dělal s pusou :mrgreen: jako já ho radši moc nesledovala jsem se nemohla vynadívat na ty jídla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 19:53
@holcina20 píše:
Miskakosa: no já to sledovala tak napůl s malou ale jako jak ten předkrm míchal rukama a i to nandával :lol: ani zábava není můj šálek kávy…ani jsem neviděla kolik mu dali bodu ale jestli 5 tak může být rád. A co tam dělal s pusou :mrgreen: jako já ho radši moc nesledovala jsem se nemohla vynadívat na ty jídla :roll:

Já jsem to sledovala všechno a pusu jsem měla až na prsách chvilkama… jako fakt mazec… http://www.youtube.com/watch?… něco takovýho, ale nejvíc trapně :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
27.8.13 19:54

Dneska katastrofa :mrgreen: :mrgreen: prý pro 50tisíc bych si nechal koleno vrtat :lol: může vrtat dál, uvařil pěkný hnus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.8.13 20:00
@MiskaKosa píše:
Já jsem to sledovala všechno a pusu jsem měla až na prsách chvilkama… jako fakt mazec… http://www.youtube.com/watch?… něco takovýho, ale nejvíc trapně :poblion: :poblion: :poblion:

joo tak to jsem teda jednou zahlídla jak stál u stolu :mrgreen: já bych jinak taky sledovala všechno ale krmila jsem u toho malou křupinkama tak mi lecos uteklo. a ještě teť to videjko mě teda rozesmálo jak jsem si na to vzpoměla :mrgreen: u videa je že je to beetbox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.9.13 18:45

Koukáte někdo na dnešní Prostřeno? Ta pěkně uvařila a stejně jí kritizují :zed: Jsem zvědavá, kolik jí dají bodů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.9.13 18:50

@MUFICE zatím uvařila nejlíp z celého týdne! A jak ji zkritizovali sushi. Bože, ti lidi jsou ale závistivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.9.13 19:21
@Obr Koloděj píše:
@MUFICE zatím uvařila nejlíp z celého týdne! A jak ji zkritizovali sushi. Bože, ti lidi jsou ale závistivý.

To mi vadilo nejvíc, pomluvili jí, že na to měla ingredience, přitom si je také mohli sehnat :roll: :zed: Moc bodů nedostala, akorát ten chlap jí správně ohodnotil. Těch 6 bodů, co jí dala ta jedna, je fakt síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.9.13 19:22

Nejlepší je, jak neznají názvy jídel, to jsou teda kuchaři :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.10.13 18:33

Jezis to je krááááva ta Monika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
25.10.13 21:48

Monice bych nejraši ještě jednou přeratzil ten její frňák. Za to tendnešní klučík byl sympaťák a jídla vypadala celkme jedle. klobouk dolů k jeho věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.10.13 22:28
@Lolllo píše:
Jezis to je krááááva ta Monika.

Pěkně vychcaná mrcha to byla :cert: Škoda, že té úterní nedali o bod víc, to by utřela hubu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.12.13 10:30

Holky, koukáte tenhle týden na prostřeno? Ta babka s Terezou, ty jsou na pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.13 10:33
@Petraa80 píše:
Holky, koukáte tenhle týden na prostřeno? Ta babka s Terezou, ty jsou na pěst.

Jo, koukám, ty 2 jsou strašný :cert: :zed: Hlavně té mladé nic nechutná a dává naschvál málo bodů. Ty 2 starší ženské aspon známkují objektivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí