Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po dlouhý době zapnu prostřeno a dlouho jsem se tak nenasmála ale nechtěla bych tam sedět u večeře ![]()
@holcina20 píše:
Po dlouhý době zapnu prostřeno a dlouho jsem se tak nenasmála ale nechtěla bych tam sedět u večeře
To já taky. Dělalo se mi zle a to jsem jen koukala na televizi… Nevím co bych mu řekla, kdybych tam seděla… a rozhodně bych mu nedala ani těch 5 bodů. Tak možná dva. A za to co dělal tou hubou bych ho mlátila od rána do večera (nevím jak se tomu říká)!
![]()
Miskakosa: no já to sledovala tak napůl s malou ale jako jak ten předkrm míchal rukama a i to nandával
ani zábava není můj šálek kávy…ani jsem neviděla kolik mu dali bodu ale jestli 5 tak může být rád. A co tam dělal s pusou
jako já ho radši moc nesledovala jsem se nemohla vynadívat na ty jídla ![]()
@holcina20 píše:
Miskakosa: no já to sledovala tak napůl s malou ale jako jak ten předkrm míchal rukama a i to nandávalani zábava není můj šálek kávy…ani jsem neviděla kolik mu dali bodu ale jestli 5 tak může být rád. A co tam dělal s pusou
jako já ho radši moc nesledovala jsem se nemohla vynadívat na ty jídla
Já jsem to sledovala všechno a pusu jsem měla až na prsách chvilkama… jako fakt mazec… http://www.youtube.com/watch?… něco takovýho, ale nejvíc trapně
![]()
Dneska katastrofa
prý pro 50tisíc bych si nechal koleno vrtat
může vrtat dál, uvařil pěkný hnus ![]()
@MiskaKosa píše:
Já jsem to sledovala všechno a pusu jsem měla až na prsách chvilkama… jako fakt mazec… http://www.youtube.com/watch?… něco takovýho, ale nejvíc trapně![]()
![]()
joo tak to jsem teda jednou zahlídla jak stál u stolu
já bych jinak taky sledovala všechno ale krmila jsem u toho malou křupinkama tak mi lecos uteklo. a ještě teť to videjko mě teda rozesmálo jak jsem si na to vzpoměla
u videa je že je to beetbox
Koukáte někdo na dnešní Prostřeno? Ta pěkně uvařila a stejně jí kritizují
Jsem zvědavá, kolik jí dají bodů ![]()
@MUFICE zatím uvařila nejlíp z celého týdne! A jak ji zkritizovali sushi. Bože, ti lidi jsou ale závistivý.
@Obr Koloděj píše:
@MUFICE zatím uvařila nejlíp z celého týdne! A jak ji zkritizovali sushi. Bože, ti lidi jsou ale závistivý.
To mi vadilo nejvíc, pomluvili jí, že na to měla ingredience, přitom si je také mohli sehnat
Moc bodů nedostala, akorát ten chlap jí správně ohodnotil. Těch 6 bodů, co jí dala ta jedna, je fakt síla ![]()
Monice bych nejraši ještě jednou přeratzil ten její frňák. Za to tendnešní klučík byl sympaťák a jídla vypadala celkme jedle. klobouk dolů k jeho věku
@Lolllo píše:
Jezis to je krááááva ta Monika.
Pěkně vychcaná mrcha to byla
Škoda, že té úterní nedali o bod víc, to by utřela hubu ![]()
Holky, koukáte tenhle týden na prostřeno? Ta babka s Terezou, ty jsou na pěst.
@Petraa80 píše:
Holky, koukáte tenhle týden na prostřeno? Ta babka s Terezou, ty jsou na pěst.
Jo, koukám, ty 2 jsou strašný
Hlavně té mladé nic nechutná a dává naschvál málo bodů. Ty 2 starší ženské aspon známkují objektivně.