Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baslerinda píše:
Ta teda má ty stehna s prdelí
Meníčko je další neštěstí …
Tos ještě neviděla moje
![]()
M-a-j-a píše:Baslerinda píše:Tos ještě neviděla moje
Meníčko je další neštěstí …![]()
Dobrý no ale víš jak to myslím
prostě celkově hrůza a jako bonus čelenka z myšáka ![]()
Baslerinda píše:M-a-j-a píše:Dobrý no ale víš jak to myslímBaslerinda píše:Tos ještě neviděla moje
Meníčko je další neštěstí …![]()
prostě celkově hrůza a jako bonus čelenka z myšáka
JJ chápu tě ![]()
Ty nehty jsou strašný, nechápu, jak v nich může mýt někomu hlavu nebo lidi stříhat, když je kadeřnice.
Líbil se mi předkrm i dezert. Z hlavního chodu bych si dala jenom ty štouchané brambory, ta masová směs byla takový misch masch, mraženou zeleninu bych tam necpala. Měla tam dát porek, žampiony a třeba čerstvou barevnou papriku.
Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM
![]()
kometa32 píše:
Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM![]()
Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.
Iduska píše:kometa32 píše:Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.
Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM![]()
Její byt tam byl taky vidět, ale zrovna tam rekonstruovali obývák ![]()
Iduska píše:kometa32 píše:Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.
podle toho co tam říkali, tak to vyznělo, že to nestihli jak předpokládali.
M-a-j-a píše:Iduska píše:podle toho co tam říkali, tak to vyznělo, že to nestihli jak předpokládali.kometa32 píše:Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.
Jo, jo, protáhla se jim rekonstrukce.
Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak.
Jsme zvědavá dneska na bábu. ![]()
JJ Luci to se mi taky nelíbí. Jako nechápu co je na tom, otevřeně říct, že jim v tom jídle něco vadí ![]()
No ta babka je děsná. Jde z ní i přes tu televizi cítit jak je zlá a chce jen vyhrát.
lucineeccka píše:
Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak.Jsme zvědavá dneska na bábu.
Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e
Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“ ![]()
to že jsou falešní a vlezdopr*elky jim ale přidá body
to je i u mě v práci..
pokusím se dnes v práci juknout na tu starou ropuchu…
MUFICE píše:lucineeccka píše:Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e
Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak.Jsme zvědavá dneska na bábu.
Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“
jj to mě taky zarazilo.
M-a-j-a píše:MUFICE píše:jj to mě taky zarazilo.lucineeccka píše:Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e
Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“
U té baby jsem to hodnocení čekala, pt je vychcaná jak troky ![]()