Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
19.10.11 18:33
Baslerinda píše:
Ta teda má ty stehna s prdelí :roll:
Meníčko je další neštěstí …

Tos ještě neviděla moje :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
19.10.11 18:35
M-a-j-a píše:
Baslerinda píše:

Dobrý no ale víš jak to myslím :mrgreen: prostě celkově hrůza a jako bonus čelenka z myšáka :roll:

• Citovat
  • Upravit
16492
19.10.11 18:36
Baslerinda píše:
M-a-j-a píše:
Baslerinda píše:
Dobrý no ale víš jak to myslím :mrgreen: prostě celkově hrůza a jako bonus čelenka z myšáka :roll:

JJ chápu tě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.10.11 00:50

Ty nehty jsou strašný, nechápu, jak v nich může mýt někomu hlavu nebo lidi stříhat, když je kadeřnice.

Líbil se mi předkrm i dezert. Z hlavního chodu bych si dala jenom ty štouchané brambory, ta masová směs byla takový misch masch, mraženou zeleninu bych tam necpala. Měla tam dát porek, žampiony a třeba čerstvou barevnou papriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.10.11 08:15

Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.10.11 09:29
kometa32 píše:
Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM :mrgreen: :mrgreen:

Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.10.11 09:32
Iduska píše:
kometa32 píše:
Tak já jsem ženská zvědavá, tak mě mrzí, že jsem neviděla Lindy bydlení, ale bydlení její známé…ale Hanka mě opět pobavila, prý MUZEUM :mrgreen: :mrgreen:
Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.

Její byt tam byl taky vidět, ale zrovna tam rekonstruovali obývák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.10.11 09:49
Iduska píše:
kometa32 píše:
Já jen nechápu proč se tam lidi hlásí, když pak hostí někde jinde než bydlí, v poslední době je to nějak často.

podle toho co tam říkali, tak to vyznělo, že to nestihli jak předpokládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.10.11 09:53
M-a-j-a píše:
Iduska píše:
kometa32 píše:
podle toho co tam říkali, tak to vyznělo, že to nestihli jak předpokládali.

Jo, jo, protáhla se jim rekonstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.10.11 10:48

Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak. :roll: Jsme zvědavá dneska na bábu. :wink:

• Citovat
  • Upravit
16492
20.10.11 10:49

JJ Luci to se mi taky nelíbí. Jako nechápu co je na tom, otevřeně říct, že jim v tom jídle něco vadí :nevim:
No ta babka je děsná. Jde z ní i přes tu televizi cítit jak je zlá a chce jen vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.10.11 10:51
lucineeccka píše:
Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak. :roll: Jsme zvědavá dneska na bábu. :wink:

Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e :cert: Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
20.10.11 10:53

to že jsou falešní a vlezdopr*elky jim ale přidá body :mrgreen: to je i u mě v práci.. :poblion: pokusím se dnes v práci juknout na tu starou ropuchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.10.11 10:54
MUFICE píše:
lucineeccka píše:
Mě se nelíbí,jak jsou falešný.U stolu říkaj jak jim to chutná, a do kamery pak říkaj pravej opak. :roll: Jsme zvědavá dneska na bábu. :wink:
Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e :cert: Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“ :cert:

jj to mě taky zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.10.11 11:01
M-a-j-a píše:
MUFICE píše:
lucineeccka píše:
Ta baba je strašně falešná a dost mě s..e :cert: Včera jsem nechápala, že jí ten pondělní sociál dal jenom 6 bodů, přitom jídlo vychvalovat a ještě měl radost, jak mu udělala spešl „dezert“ :cert:
jj to mě taky zarazilo.

U té baby jsem to hodnocení čekala, pt je vychcaná jak troky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí