Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mZoey píše:
@kacaaa to je ten papír, podle kterýho ti vyplatí těch 14dní zaplatí zamestnavatel… mě ho teda dávali hned… u každýho doktora
Mě to právě nikdy nikdo nedal, nebyla jsem tak dlouho nikdy nemocná. A teď je hned u nás v práci problém že jsem to nedala. Když ani nevim pořádně co. Odpoledne budu volat sestře na gyndu jestli si pro to můžu zajít hned aby mi v práci dali pokoj. Jinak na kontrolu jdu příští středu, tak nevím jestli by to nebylo pozdě ![]()
@kacaaa pokud je to to co si myslím, tak bys to měla odevzdat nejdéle do těch 14 dnů - aby pak proběhl převod ze zaměstnavatele na socialku v pořádku, ale sestra ti určitě řekne víc
za zavolání nic nedáš ![]()
Ahooj…tak dřív s3m tu psala že čekáme dvojcatka z dvojcat už jen jedno(syndrom mizející dvojcete)oba sme v poradku 11+2tt brzy nás čeká vyšetření jestli dítě není nějak postižena jen bych chtěla vědět co to obnáší?? mám na vybranou buď tam půjdu nebo to odmítnou …
@Ewwulle určitě si to vyšetření nech udělat
zjistí se akorát jen to, že zda tam je šance na Downův syndrom nebo ne
taky jsem měla strach, ale všechno v pořádku
@Ewwulle nejprve mě moc mrzí, že ze dvou zbylo jen jedno. Na vyšetření jdi, zjistí pravděpodobnost Downova syndromu a ještě dvou, pak riziko růstové retardace plodu a riziko preeklapsie.
@Ewwulle To me moc mrzi, ale bohuzel:( na vysetreni jdi.
Ahoj holky:) je to prca, od 4 nespim, vsichni doma spi a ja koukam:) dokonce i malej spi. Maximalne kdyz ho pohladim, tak si pokopne, ale jinak je hodnej… Nemate nejakej recept na spanek? Jeste bych si jako neco rada naspala. 29tt je jeste brzo na probdene noci:)
Ahoj, taky čekám první miminko, tak se k vám přidám
S přítelem jsme spolu přes 3/4 roku, miminko nebylo plánované. Je mi 27 let a jsem 11+3. Měla jsem štěstí, že jsem v 1. trimestru nevracela, zato jsem byla a pořád jsem hodně unavená. Posledních pár dní mě trápí nevolnosti. Ať sním cokoliv, je toho málo nebo hodně, tak je mi prostě špatně od žaludku. Ráno byste na mě těhotenství nepoznaly, zato večer mám břicho nafouknute k prasknutí
za 2 týdny mě čeká screening.
Ahoj, tak včera ráno už bylo konečně po všem
šel ven císařským řezem, tak mi ho v nemocnici dávají jen na kojení. Od zítřka snad už bude u mě nastalo
Ahoj holky:) tak jak se mate? Jak se dari? Uz se nam to krati… konec unora a uz je tu brezen:)
@Adula99 mam posledni 3 dny v praci a uz se nemuzu dockat!!
ale i pak tech celych 6 tydnu do terminu mam celkem co delat doma.
ale rozhodne to bude prijemnejsi prace.
jinak me porad boli pod prsy (v trojuhelniku)
maly me tam vubec nekope, ale boli me to, jakobych tam mela velkou modrinu. Jinak klasika - funim, boli me zada a blbe se mi obouvaji boty a holi
jinak diky bohu vse ostatni je ok.
Co ty? jak jsi daleko?
@P-aulin-a me se to dneska zakulatilo na 30+0
Ve ctvrtek jdeme na UTZ, tak se snad dozvim, kolik malej ma:) me malej kope uplne vsude, jednou nahore, jednou dole… nevim co tam ten kluk dela
Jinak to s tou bolesti mam uz od 28tt a je to strasny, neni pred tim kam utect
ikdyz me pomaha lehnout si na chvilku do postele, ale ne vzdy to jde:)
Jo, obouvani je sranda, holeni je narocny a uz treba i sexovani me nebavi:( prijdu si velika ![]()
Ja mam termin az v kvetnu, ale musim to vydrzet, protoze na konci dubna mam primacky na vejsku a docela bych potrebovala je napsat:)
@Adula99 tak to me malej taky kope vsude, ale ne do toho mista, ktere me tak boli
mozna mam utlaceny nejaky organ.. zeptam se doktorky - ne, ze by se s tim dalo neco delat, ale spis ze zvedavosti
haaa haaaaa sex uz ani nevim co je
stravime jim tak 3 minuty kazdych 14 dni- baajo
jako ja bych chtela casteji, ale chlap uz se s tim mym brichem moc neciti ![]()
ty prijimacky ti teda nezavidim.. to si ted neumim predstavit resit