Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
25.5.16 21:36

@Zupa NO ty brďo, tak Ti řekl, že má starý ultrazvuk, jo? A jak mi teda chce udělat ten screening ve 30. tt? :( holky, jak dlouho jste čekali na objednání do nemocnice v TP, kdybych případně musela ještě i tam? Jinak mně váhu říkali na tom 3D, nevím, jestli jsem to tu psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.5.16 22:08

@hrwjg no právě že jsem si na tebe hned vzpomněla a nepřišlo mi že by měl v plánu dělat dělat screening, ale do těch teplic se neobjednává normálně přijdeš s žádankou a já šla taky až ke konci 32.tt tak třeba ti příště vypíše jen žádanku :think:

No já ten sliz asi oželím :mrgreen: Ale dej vědět jestli objevíš způsob jak ho sníst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.16 08:16

@Zupa Aha, no tak uvidíme, tak mi to asi vypíše a půjdu ještě do tý nemocnice… nebo jako ráda bych ten screening měla tak, jak to má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.5.16 10:53

@hrwjg no vzhledem k tomu jak ty teplice propaguje bude jedině rád když tak budeš chtít jít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.5.16 10:49

@Zupa a na ty první poslechy srdíčka do ÚL porodnice jsi jela kdy? a kdo ti řekl že už tam máš jet? já jsem dnes 34+3, v porodnici zapsána jsem, ke Schmitzovi chodím ted po 14 dnech, ale vůbec nevím, kdy do té porodnice už na ty ozvy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.5.16 11:23

@Zupa @jsss Ahoj holky, tak teď jsem volala do Stellartu a prý výsledky krve jsou v pořádku. Na hodnotu jsem se neptala, protože sestra se šla ptát i doktora a slyšela jsem, jak oba říkají, že je to v pořádku, takže snad dobrý no. Snad cukrovku nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.5.16 11:23

@hrwjg tak to je super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.5.16 11:45

@jsss No znamená to, že tu hodnotu glykemie na lačno mám ok, ale znovu na to pití tý glukozy už nejdu, tak snad je to v pohodě :) ale já věřím, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.5.16 14:42

@jsss Mě poslal s žádankou až ve 38.tt a ted tam chodím jednou za 3 dny a příští sobotu mám teprve první kontrolu v porodnici což budu den po termínu.

@hrwjg Tak to je dobře že jsou výsledky v pohodě, ale je mi divné že tě nepošle znovu na test protože ta ranní hodnota o tom jestli máš cukrovku nebo ne vůbec nic neříká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.5.16 08:43

@Zupa Já vím no, taky mi je to divný, ale tak snad ví, co dělá… A co Ty? Jak je? Já jsem včera úspěšně odsvědčila kamarádce svatbu, tak teď už bude jen klídek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.5.16 20:25

Holky tak se hlásíme, 28.5. V pul šesté večer se nám narodila Evelínka. Má 3,22kg a měří 49cm.
Cesta na svět byla náročná, po 20 hodinách ukončena akutním císařským řezem kvůli minimálním pohybům a klesajícím ozvam. Obě jsme v pořádku a zatím jsem s Ústeckou porodnici nadmíru spokojená všichni hodny, ochotný… Fotku vložím až doma z mobilu mi to nepůjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.5.16 20:49

@Zupa no tak to hrozne moc gratuluji! jsem ráda že jste v pořádku! takových hodin, jsi moc moc statečná! a ty ses neotvirala? velký obdiv, krásně jste to zvládly! moc si to uživej a ať jste zdravé! :srdce: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 01:24

@Zupa ja jsem taky rodila v sobotu dopoledne v usti :-D
Malej se rozhodl, ze nas chce videt driv o mesic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.5.16 02:12

@Keydance no tak to také moc gratuluji! Teda! a všechno v pořádku? přirozené? nebo C? gratuluji moc moc! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 05:06

@jsss dekuji :-)
Prirozene, ale byl to rizikovej porod. Maly mel omotanou snuru trikrat kolem nohy, asi proto nechtel sestupovat. Tak ho museli vytahnout pumpou. Je ale naprosto v poradku, 36. tyden, mel 3250g a 48 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová