Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
17.10.13 10:35

Zoidbergu, někteří jsme už za fází s těmito „touhami“ a potkáním „někoho“.
Není to v žádném případě vrchol poznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 10:36
@zoidberg píše:
Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál :lol:

No jo, holt jsem ještě nepotkala tebe :mrgreen: pane neodolatelný :lol:

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 10:38
@Anonymní píše:
Třeba já potkala, jenže nevím jak na něj :mrgreen:

Chcete poradit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 10:43

Ještě se pozastavím nad dárky milenkám. Ty nechápu. Šak to dělají buď z lásky, nebo k uspokojení chtíče, na co dárky? To byste měl raději něco koupit dětem, ženě. To fitko.. kvůli milenkám.. taky nechápu. To snad dělá člověk kvůli sobě, ne? Trendy oblečení, to je co? :mrgreen:
Nemáte pocit, že vás manželka dost neobdivuje, nectí, že jste fakt pod pantoflem? Že si potřebujete něco takto dokazovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 10:44
@Sonarka píše:
No jo, holt jsem ještě nepotkala tebe :mrgreen: pane neodolatelný :lol:

Spousta žen ještě neměla to štěstí.
Ale vždyť Vy se zájmu mužů těšíte, spousta jich přece po Vás touží, tak proč nepodlehnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 10:45
@zoidberg píše:
Ale vždyť Vy se zájmu mužů těšíte, spousta jich přece po Vás touží, tak proč nepodlehnout?

A co tak úžasného můžete nabídnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 10:47
@zoidberg píše:

jeee, to ja bych takovyho milence brala hned. Sama dobre vydelavam, zadna zlatokopka nejsem a Zoidberg je urcite dobre vydelavajici chlap a jeho rodina urcite nestrada a darky milenkam nejsou na ukor darku detem.

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 10:49
@vendulka72 píše:
Ještě se pozastavím nad dárky milenkám. Ty nechápu. Šak to dělají buď z lásky, nebo k uspokojení chtíče, na co dárky? To byste měl raději něco koupit dětem, ženě. To fitko.. kvůli milenkám.. taky nechápu. To snad dělá člověk kvůli sobě, ne? Trendy oblečení, to je co? :mrgreen:
Nemáte pocit, že vás manželka dost neobdivuje, nectí, že jste fakt pod pantoflem? Že si potřebujete něco takto dokazovat? :andel:

Vy jste nikdy nekoupila dárek někomu jen tak? Aby měl radost? Byla jste vždy stoprocentně věrná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 10:51
@zoidberg píše:
Vy jste nikdy nekoupila dárek někomu jen tak? Aby měl radost? Byla jste vždy stoprocentně věrná?

nebyla, byla jsem nešťastná, partner mi nerozuměl. :jazyk: Dárky, koupila jsem nějakou pitominku za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 10:52
@Anonymní píše:
jeee, to ja bych takovyho milence brala hned. Sama dobre vydelavam, zadna zlatokopka nejsem a Zoidberg je urcite dobre vydelavajici chlap a jeho rodina urcite nestrada a darky milenkam nejsou na ukor darku detem.

taky je určitě chytrý a má hezkou povahu. Ten svět je najednou tak krásný. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 10:54
@zoidberg píše:

Tak asi proto, že jsem stejně jako spousta žen, neměla to štěstí. A taky proto, že nemusím mít všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 10:56
@vendulka72 píše:
A co tak úžasného můžete nabídnout?

Díky pravidelnému čtení těchto a podobných stránek mi bylo umožněno nahlédnout do ženského myšlení. Ženám nabízím porozumnění, umím je vyslechnout, utěšit, společně si zanadávat na ty hrozné chlapy, které musí doma snášet. To je v podstatě vše, ale pro zvlášť atraktivní „pacientky“ mohu nabídnout i fyzické potěšení.
Jsem doktor lidských duší a nejedno manželství jsem zachránil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.10.13 10:59
@zoidberg píše:
Ničím se nechlubím, titulek zněl „nevěrníci sem“, tak jsem trochu přispěl a rozhodně nehraju drsňáka. Jo a na těchto stránkách jsem především pro pobavení a pro pochopení ženské logiky (nelehký úkol). Kdyby si všichni muži občas přečetli tyto diskuse, možná by se mnohé v partnerských vztazích vyřešilo. Ale spíš si myslím, že by lidstvo vymřelo :lol:

No však, nevěřím prostě tomu, že by se takový kanec zajímal o to, co ženské cítí a snažil se chápat jejich logiku, toho by na ženských zajímalo úplně něco jiného ;)
Prostě chlap, který takový opravdu je, se chová a vyjadřuje trošku jinak. ;)
Ale nic proti, klávesnice snese vše a napsat si sem můžeš cokoli chceš a určitě tu najdeš pár těch které ti to sežerou i s navijákem a budou ti psát, jaký jsi zlý sobec, což ti pořádně načechrá ego - každý to občas potřebujeme a každý k tomu máme své způsoby :)

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.10.13 11:01
@zoidberg píše:
Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál :lol:

první odstavec no comment - ach ta fantazie :mrgreen:
druhý odstavec - potkaly, no a co? na tom přeci není nic světoborného :roll:

• Citovat
  • Upravit
1957
17.10.13 11:06
@zoidberg píše:
Díky pravidelnému čtení těchto a podobných stránek mi bylo umožněno nahlédnout do ženského myšlení. Ženám nabízím porozumnění, umím je vyslechnout, utěšit, společně si zanadávat na ty hrozné chlapy, které musí doma snášet. To je v podstatě vše, ale pro zvlášť atraktivní „pacientky“ mohu nabídnout i fyzické potěšení.
Jsem doktor lidských duší a nejedno manželství jsem zachránil. :lol:

Utěšovat už nepotřebuju. Navíc je to fakt primitivní taktika ke sbalení ženské. Porozumění mi nemůže nabídnout povrchní fouňa, který cvičí kvůli milenkám. Na to mám dost špatného za sebou a dost špatného mně čeká. Na chlapy nenadávám. Raději s nimi kooperuju. Atraktivní jsem někdy až moc. Využívám toho raději uměřeně. Jestli nemáte ještě něco v rukávu, třeba umíte něco vyjímečného, tak si to co máte využijte jinde. Já se s díky obejdu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí