22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15109
17.11.14 21:33

@Aletheia Ale to už máš jedno, zřejmě zvítězila a já bych to i zakladatelce přála, aby to tak zůstalo. I když dnes jí z toho je asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.11.14 21:33

@Aletheia to psal někdo jiný o nějakých známých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.11.14 21:34

@Aletheia Taky jsem přehlédla, že by studovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
17.11.14 21:44
@Kamkam píše:
@Aletheia to psal někdo jiný o nějakých známých :)

aha, pardon :oops: já jsem to právě tady někde četla ale nepročítala jsem to extra pozorně. Omlouvám se za zmatení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 21:51

Ma dostudovano, praci nema. Uz je mi to ale fuk, at si valci spolu, vyhrala, ma otce pro sebe, teda jeste ma sestru, ale prispela k tomu, ze tatinek uz nema pritelkyni. Je mi strasne, ale budu se snazit odpustit, mala potrebuje vyrovnanou maminku a ne uzlicek nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 21:53
@Nova.holka píše:
Ma dostudovano, praci nema. Uz je mi to ale fuk, at si valci spolu, vyhrala, ma otce pro sebe, teda jeste ma sestru, ale prispela k tomu, ze tatinek uz nema pritelkyni. Je mi strasne, ale budu se snazit odpustit, mala potrebuje vyrovnanou maminku a ne uzlicek nervu.

překvapuješ, jsi silná, zvládneš to :hug: čas to otupí a nakonec tobě i maličké bude líp samotným. A nakonec si najdeš chlapa, který o tebe bude stát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 21:54

Jo a mimochodem, odpoledne mi od ni dosla sms, ze je rada, ze me otec vyhodil, hned, jak me poprve videla, tak me nenavidela, ze jsem ji vzala tatinka 8o. Hotovo toto, cele roky pretvarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 21:56
@terinka4444 píše:
překvapuješ, jsi silná, zvládneš to :hug: čas to otupí a nakonec tobě i maličké bude líp samotným. A nakonec si najdeš chlapa, který o tebe bude stát :hug:

Ja vim, ze nekde je nekdo, kdo o nas bude stat, ale na dlouho nebudu mit na chlapy vubec pomysleni, jak jsem psala, sebevedomi trpelo, takze to bude chvili trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.11.14 21:57

@Nova.holka Vyhodil tě i s malou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
@majki.r píše:
@Nova.holka Vyhodil tě i s malou???

Jo, dnes rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

Tu sms bych mu přeposlala. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
17.11.14 21:58
@majki.r píše:

Já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 21:58
@majki.r píše:

Proc? K cemu? Nebudu se ponizovat a zalovat, jako to delala celou dobu ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.11.14 21:59

Hm, tak to je fakt charakter. :zed: No, určitě jste měli nějaké hlubší problémy. Teď bych se snažila to otočit v pozitivum pro tebe. Užila sis s ním dost trápení, stejně tak i od dcery, tak bych se dívala vstříc pozitivním zítřkům. Kam půjdeš? Máš oporu ve své rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 22:00

Stejne by to zase nejak okecal, jako ze je chudinka a ze se bala, ze uz ji nebude mit tarinek rad, kdyz ma novou pani. Znam ho a hlavne, vracet se nechci, nebudu ze sebe delat nejakou zoufalku, mame kde bydlet, mame za co zit, malou zvladnu zabezpecit i bez jeho pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí