Rozbila manželka rodinu, ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
782
7.8.20 14:09
@spinkánek píše:
Nutně za tím nemusí být nový chlap, prostěji po 10 letech došla trpělivost… až po 10 letech smlouvání o změnu!!! A teď má ona nový pocit domova, vezme za kliku a zavře za sebou a má klid. Snad ty děti přijmou tuto změnu a do nového modelu střídačky se vžijí. To je to jediné a nejdůležitější, co jim zbylo.

Přesně tak. Jestli někoho má nebo nemá je naprosto podružné a nedůležité, hlavní pro ni je, že je konečně PRYČ. Tohle zakladatel prošvihl, teď už je mimo hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.8.20 16:45

Každá ženská je v principu sobecká potvora, chce všechno pro sebe, a obvykle celý život neví co chce a nevyzná se sama v sobě.
A donekonečna něco řeší, z pohledu chlapa krávoviny. Ženské jsou od přírody majetnické, vždyť taky první, co sondují, je jestli má její případný vyvolený prachy. Které pak s chutí ona využije - pro sebe.
Nic nového pod sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.8.20 16:48
@Yggr píše:
Co furt řeší taky nechápu, ale to je tak jediné, v čem to asi vidíme stejně. Více jsem k tomu uvedl předešle.

Myslím, že žádná taková varianta jako stěhovat se s ní ve hře není. A zřejmě nebyla ani v tom březnu (a vlastně bůh ví, zda kdy byla).

Aby sis nemusela číst obě ty diskuze celé, tak jen ve zkratce:

• paní už je „odpoutaná“
  • paní už je odstěhovaná
  • paní už se zřejmě vrtí na (možná dokonce několikátém) cizím ocásku 😇
  • dětem odstěhovaným později za maminkou se už zřejmě dostává indoktrinace „správným“ názorem

Ono to s tim diskomfortem bydlení s rodiči klidně může mít reálný základ, protože pak opravdu mohou mít vhled častečně i do soukromí (a například na ty cizí ocásky muze být snadněji vidět 😊 😋 🤗).

Tady pan bystrý už je dobrej tak na to, aby pomohl se stěhováním, s placením i toho, co rozhodně nemusí a nemá platit a s utažením vlastní oprátky. 🤷🏻‍♂️ Ale klidně si může ještě okolo chvíli poskakovat a zkoušet si hrát na „rozmyšlení“ a „záchranu rodiny“ a společné výlety 🤣.

Změnil zaměstnání, aby se víc mohl věnovat jí a dětem (a pak je odstěhuje 🤦🏻‍♂️) a aby se víc mohl zapojit doma, a to ačkoliv teď musí makat víc, aby vydělal stejně. To teď opravdu využije.

Klidně si tomu říkejte „dospělý rozvod v přátelské atmosféře“ nebo jak chcete. Za mně si paní zasloužila tak max. kufry před barák a když být světačka, tak za svý. A děti do střídavé péče. Pokud se pán stará, není důvod jinak.

No jo, klasická mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.8.20 17:06

Když čtu tyhle příspěvky, mám chuť založit nadaci na ochranu mužů před ženami. Prodávaly by se třeba plyšáčci a z výtěžku by se sponzoroval azylák pro muže - oběti sobeckých mrch. Co ale za plyšáky? Růžový muchláček frustrátík? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
7.8.20 17:07

@robínek otázka jestli by to někdo koupil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.8.20 17:13
@Markéta80 píše:
@robínek otázka jestli by to někdo koupil :mrgreen:

Ty by ses nad nima snad neustrnula? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.8.20 17:16
@Sigiseed píše:
No jo, klasická mrcha.

Budme uprimni… ono takhle naivnich chlapu moc neexistuje a pro zenskou to zrejme neni snadne nekoho takovyho respektovat.
Yggr to shrnul velice trefne a borec misto toho, aby to zacal resit porad fnuka a doufa.
Je mne ho lito, ale je cas se probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
7.8.20 17:19
@robínek píše:
Ty by ses nad nima snad neustrnula? 8o

jsem víceméně spořivá a blbosti nekupuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.8.20 17:20
@Markéta80 píše:
jsem víceméně spořivá a blbosti nekupuji :palec:

Tak nic no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.8.20 17:24
@robínek píše:
Když čtu tyhle příspěvky, mám chuť založit nadaci na ochranu mužů před ženami. Prodávaly by se třeba plyšáčci a z výtěžku by se sponzoroval azylák pro muže - oběti sobeckých mrch. Co ale za plyšáky? Růžový muchláček frustrátík? :think:

Okamžitě mi přestaň číst myšlenky :cert: :mrgreen:
Když jsem přečetla příspěvek @Sigiseed, proběhlo mi hlavou, že je tady další do party, kterého nějaká divoženka semlela.
A budeme mít novou zásobu příspěvků na téma " ty mrchy, které jdou jen po majetku".
Nic, co by nedalo zvládnout - tréning místních diskutujících probíhá průběžně, to se zvládne.

Ale plyšáky na utišení frustrace oceňuji - skvělý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.8.20 17:31
@Dája999 píše:
Okamžitě mi přestaň číst myšlenky :cert: :mrgreen:
Když jsem přečetla příspěvek @Sigiseed, proběhlo mi hlavou, že je tady další do party, kterého nějaká divoženka semlela.
A budeme mít novou zásobu příspěvků na téma " ty mrchy, které jdou jen po majetku".
Nic, co by nedalo zvládnout - tréning místních diskutujících probíhá průběžně, to se zvládne.Ale plyšáky na utišení frustrace oceňuji - skvělý nápad :palec:

Jo, to ale utěšuje malé děti a tak možná puberťáky, ale dospělou ženskou?
Tak to mě pobavilo. Jo kdyby to byla sklenka vína, nebo cokoliv podobného… ale dětský plyšák… no každého věc.
Pak se nedivím, že jsou ženy infantilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
7.8.20 17:31
@Sigiseed píše:
Každá ženská je v principu sobecká potvora, chce všechno pro sebe, a obvykle celý život neví co chce a nevyzná se sama v sobě.
A donekonečna něco řeší, z pohledu chlapa krávoviny. Ženské jsou od přírody majetnické, vždyť taky první, co sondují, je jestli má její případný vyvolený prachy. Které pak s chutí ona využije - pro sebe.
Nic nového pod sluncem.

Jasně. A když to má náhodou opačně a chce taky chodit do práce a vydelavat, tak je mrcha, protože po chlapovi chce péči o děti, fuj ta je divná, pryč od ní. :D :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.8.20 17:33
@Kubula.K píše:
Jasně. A když to má náhodou opačně a chce taky chodit do práce a vydelavat, tak je mrcha, protože po chlapovi chce péči o děti, fuj ta je divná, pryč od ní. :D :cert: :mavam:

No určitě. Zcela samozřejmě. Tady někomu hrabe, asi z horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.8.20 17:36
@Sigiseed píše:
Jo, to ale utěšuje malé děti a tak možná puberťáky, ale dospělou ženskou?
Tak to mě pobavilo. Jo kdyby to byla sklenka vína, nebo cokoliv podobného… ale dětský plyšák… no každého věc.
Pak se nedivím, že jsou ženy infantilní.

Jasný a k výčtu mrcha, sobecká, vypočítavá, líná ještě přibude ALKOHOLIČKA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.20 17:41
@carsin píše:
Budme uprimni… ono takhle naivnich chlapu moc neexistuje a pro zenskou to zrejme neni snadne nekoho takovyho respektovat.
Yggr to shrnul velice trefne a borec misto toho, aby to zacal resit porad fnuka a doufa.
Je mne ho lito, ale je cas se probrat.

Naopak naivnich chlapu jsou mraky, vzdyt casto do toho spadne i opravdu uspesny, inteligetni muz. Bohuzel muzi proste vypinaji mizek, kdyz vidi atraktiovni zenu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí